LOOS! Õnneks ei pea me lapsi enam iga kord kiigutama

Teate, mis on maailma üks toredamaid ajaviitmisviise? Kiikumine!
Teate, mis on maailm üks igavamaid ajaviitmisviise? Kiigutamine!

Eelmise aasta lõpus saadeti meie lastele igale ühele üks kiik, sest jah, nad pole suuremad asjad jagajad. Nad jagavad asju vaid seni, kuni nad neid ise ei kasuta ja nad ei kasuta neid vaid siis, kui neil need asjad meeles pole. See tuleb neil kohe meelde, kui keegi teine nende asjadega tegelema hakkab ja need tuleb kohe endale tagasi võidelda.

Õnneks sai kiikusid kolm ja kuna meil on mängutoas (tuba, kus mina magan ja töötan) päris suur see avatud ala, arvasime, et paneme sinna lakke. Kahjuks jäi see ära, kuna meil on lagi kipsist ja mitte betoonist.

Ootasid kiigud siis lõpuks ära kevade ja mai kuus panime me need kiigud lõpuks õues asuva kiigupuu külge üles. Tegemist on selliste kookon kiikudega, kuhu nad saavad sisse pugeda ja madala raskuskese tõttu kiiguvad need pea ise. Komplektis oli kookon ja selline hästi õhuline padi, mis põhja käis. Me kinnitasime need kiigupuu külge ja ei läinud sekunditki mööda, kui kõigil laul lahti. Eks te vaadake ise:

Kindlasti ei tohi sellega kiigutada last, kellel on uneag tulemas, aga pole veel käes. Enne kui ma mõistagi jõudsin, oli Noorsandil silm loojas ja magas. Küll ei asenda need tavalisi kiikusid, kuna nendega ei saa nii suurt hoogu teha. Kuid sellegi poolest super vaheldus ja selline mõnus chillimise koht väikestele. Kiik kannatab kuni 80 kilo. Katsetatud – lapsehoidja istus kiigus ja laps oli ka veel süles. Kandis küll.

Ühel hetkel nägi meie aed välja nagu mõnest ulmefilmist, kus mingi elukas oleks justkui kolm kookonit tekitanud ja need nüüd seal vastsete valmimist ootasid. Õnneks ei oodanud, sest mina ja putukad pole just suurimad sõbrad.

Muide, kui tahate ühte kiiku endale ka võita, siis valige SIIT(LINK!) lehelt endale meeldiv ja kirjutage minu Facebooki lehele , missugust ripp-pesa te võita soovite (pange kiigu link). Tingimus on see, et olete ka kiiged.ee FB lehe jälgija (FB LINK). Võitja saab ka kinnituskomplekti koos juhendiga, kuidas kinnitada. Kes meil lastega külas käinud, teab missugused hitid need on. Aga osalege ja ma loodan, et see kiik läheb õigesse kohta. Loosin võtja välja reedel 23.06

10 kommentaari

 • Signe-Rita Lahe
  11 kuud ago

  Väga lahe, et Teil on võimalus üks selline kiik kellegi loosida. Olen neid kiike pikalt nillinud, aga noh võimalused pole nii head, et seda omale lubada 🙂
  Muidugi loodan, et loosiõnn naeratab meile, sest tõesti on lapse lemmik tegevus kiikumine. Ka vanavanaema juurde sai ostetud kiik (küll see odav ja täitsa tavaline lapse kiik) aga rõõm on suur, mis siis veel kui meie printsess saaks omle sellise mõnusa pesaga kiigu. (:

 • Kätrin
  11 kuud ago

  Tahaks väga võita oma printsessidele sellist suvilasse! Isegi meie prints saaks jalga puhata seal, sest enamuselt on ta paras röövel – küll ronib puuotsas, ajab linde taga,püherdab mullas jne…täitsa koera tunnused on kassil küljes 😀
  https://kiiged.ee/et/product/joki-lilly/

 • Mai-Liis
  11 kuud ago

  https://kiiged.ee/et/product/joki-cherry/

  Meie pisike piiga kindlasti naudiks 🙂 Sest igasugused muud kiiged on tema jaoks suured lemmikud. Juba üsna pisikesena nautis kiikumist.

 • Sandra R.
  11 kuud ago

  Pühadepüss, meil oleks seda vaja https://kiiged.ee/et/product/joki-dolphy/. Meie natuke erilisele lapsele oleks see super kiik 😍. Lõpuks ometi saaks ta koos suurematega kiikumisest rõõmu tunda 😊

 • Airi
  11 kuud ago

  Vabandan, et norin aga *kiiged
  Kiik-kiige-kiike

  • henry
   11 kuud ago

   ära vabanda. nori julgelt 🙂

 • Carmen
  11 kuud ago

  Joki outdoor spider sobiks minu röövlile rahunemiskohaks.

 • Liina
  11 kuud ago

  Lilly-t sooviks enda neiudele. Tundub üliäge asi olevat 😍

 • Tiia
  11 kuud ago

  Usun et meie kaksikutele meeldiks see väga, eriti poisile, ta on suur kiikumise fänn. 😀 Kindlasti istuks seal tihti ka emme 😀 https://kiiged.ee/et/product/joki-froggy/

 • Maris
  11 kuud ago

  https://kiiged.ee/et/product/joki-outdoor-baloo/
  Meie noormees kiiguks ka hea meelega 🙂

Jäta kommentaar