Midagi hoopis teistsugust

Postitus valmis koostöös GoGoNanoga

Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine aastal 2017. See tähendab, et nüüdseks oleme paralleelselt toimetanud juba seitse aastat. Minu jaoks on see ainult kiitus, et nad jätkuvalt mind usaldavad ja soovivad koos minuga midagi tutvustada, sest järelikult olete teie olnud samamoodi rahul pakutavaga ja miskit neilt tellinud. Meie oleme ka väga rahul. Nii riiete- ja jalanõude kaitsespreiga kui ka erinevate puhastusvahenditega, mida me aastaid kasutanud oleme.

Kuid GoGoNano on tagasi ja mul on nii hea meel, et nad kogu aeg tootearendust teevad, sest siis on ka minul põnevam neid testida ja seekordne toode on miski, millest ma pole kunagi isegi kuulnud mitte. Esileedi oli. Mina ei olnud. Nimelt pesulehed. Mis need on? Noh, tegelikult annab sõna “pesulehed” päris hea vihje, mis need on. Need on pesulehed. Ehk siis lehed, mis pesevad. 

Sa ei pea enam doseerima pesupulbrit ega muud vahendit enda pesumasinasse, kaob ära vajadus erinevate pesuloputusvahendite järele. Elu kohe lihtsam. Vaid laod pesumasina riideid täis, võtad pakist ühe lehekese ja viskad selle pesumasinasse riiete PEALE (just peale, et vesi seda võimalikult efektiivselt kõikjale jagaks). Kõik. Pesu jooksul lahustub leht ja sul ei jää mitte mingeid jääke ega muid jälgi, et midagi oleks juhtunud. Ainult lõhnav ja puhas pesu. Võta pesu masinast välja ja jäta see kausiga trepi peale, et mees ise taipaks trepist minnes, et just tema peab selle kupatuse kuivatisse viima – Esileedi.

Nädala algul oli e-Esmaspäev ja ma hõikasin ka välja, et sellised tooted on nüüd olemas. Mu absoluutselt lemmik Tik-Toker (ma teisi ei teagi) Kaidi Dey New Jerseyst ütles, et ka tema on suur pesulehtede fänn ja kasutab neid pesupulbri asemel.

Kuid ka mitmed teist kirjutasid mulle postkasti, et olete juba need GoGoNanost avastanud ning väga meeldib. Igal juhul kui ma oleks tootja, siis tahaks ma ka väga sellist tagasisidet, mida teie pakkusite. Viskan siia ka paar näidet.

GoGoNano pesulehed sobivad väga hästi allergikutele ja need lahustuvad nii soojas kui jahedas vees, mis tähendab, et sobib ka sellele pesule, mis eeldab eriti õrna väntsutamist ja madalaid temeperatuure. Just eriti spordiriided tunduvad alati kapriissed ja peale igat pesu eeldavad, et kandja 20 kilo kergem on, sest tõmbuvad natukenegi soojema veega pesu juures korralikult kokku. Pesulehti võib kasutada alates 15 kraadist, kus keskmine pesukapsel veel kuidagi lahustuda ei plaani. Paki peale on kirjutatud, et need on eco friendly. See tähendab, et pesulehtede koostisained ei ladestu loodusesse, vaid lagunevad bioloogiliselt. Kui sul on siis tundliku nahaga pereliikmeid, siis proovi kindlasti ära. Paljude jaoks on oluline ka fakt, et tegemist vegan tootega ja ühtegi loomset koostisosa kasutatud pole. Ajaga kaasas, noh.

Ainus, mis mind kahtlema algul pani, oli lõhn. Mitte, et see oleks halb olnud, vastupidi, ma arvan, et need pesulehed lõhnavad suurepäraselt. Aga lihtsalt fakt, et sel on lõhn. Me pole kodus juba kümme aastat kasutanud lõhnaga pesupulbrit ja esimestel nädalatel oli see võõras. Nüüdseks olen ma sellega 90% ulatuses harjunud ja see värske lõhn on vastupidi indikaatoriks, et pesu on puhas. Just automaatselt nuusutasin seljasolevat pluusi- jep, ma isegi ei märka enam seda, et sel lõhn on. Täiesti harjunud 🙂

Ühest pakist piisab 60 pesukorraks ja peres, kus lapsed viskavad kõik seljas olnud riided pesukorvi, sest kes ikka viitsib neid õigesse kohta panna, on selline säästlik võimalus suurepäraseks lahenduseks. Kindlasti on soodsamaid variante kusagil poodides müüdavatel brändidel, aga kuna 80% ööpäevast on meil riided seljas, siis oleme vanemateks saamisest saadik (juba üle 10 aasta) ostnud loodussõbralikke pesupulbreid. Eeliseks on ka GoGoNano pesulehtede tugev kontentreeritus. Mõne tootja puhul tuleb pesule lisada isegi kuni neli lehte, et sobiv hulk pesuainet saada, siis antud toote puhul piisab sageli ka poole lehe lisamisest, kui pesu liiga määrdunud pole. Seega kui võrdlete erinevate tootjate lehe hinda, siis see ei anna kunagi täit tõtt.

Leppisime GoGoNanoga ka selles kokku, et teeme väikese loosi, kus KUUS teist võidavad endale paki 60 pesukorraga, mis tähendab, et võiduvõimalus on päris suur. Loosis osalevad kõik, kes kommenteerivad siia blogi alla, või Facebooki seinale, et mis teile pesupesemisvahendi juures oluline on? On see lõhn? Hind? Nahasõbralikkus? Mis on faktor number üks? Loosin nädala pärast.

Ja kui sa ei taha õnnele lootma jääda ja tahaks kohe ära proovida, siis kood HENRY30 annab GoGoNano lehel pesulehtedele 30% sooduse. Hind kehtib 24. märtsi südaööni.

Kommentaarid

“Midagi hoopis teistsugust” on saanud 96 vastust

  1. Mai-Liis T ütleb:

    Faktor nr 1 on kindlasti see – kas peseb riided puhtaks 😀
    Kuna kuivati järgselt lõhna ei jää niikuinii, siis see pole oluline.
    Hind võiks tõesti mõistlik olla 🙂 ja nahasõbralik ka

  2. Diana Osik ütleb:

    Minu jaoks on esimesel kohal hea lõhn ja kindlasti ka nahasõbralikkus!

  3. Marika Oru ütleb:

    Faktor nr 1 et pesu oleks pärast puhas.

  4. Raili ütleb:

    Pesuvahend peab minul olema õrn nahale ja ninale. Igasugused persili,arieli tooted ärritavad.

  5. Kristi Ilves ütleb:

    Nahasõbralikkus ja hea lõhn ja muidugi ka, et puhtaks peseks.

  6. Kerli ütleb:

    Et pesu oleks puhas, mitte liiga tugevalt pesuvahendi järgi lõhnav ja pesuvahend oleks nahasõbralik 🙂

  7. Sandra ütleb:

    Minule on kõige olulisem nahasõbralikkus ja mahe, mitte liiga intensiivne lõhn:)

  8. Leena ütleb:

    Tähtis on, et pesu saaks puhtaks. Siis ka hind ja lõhn.

  9. Brigitta ütleb:

    Et pesu saaks vähese koguse vahendiga puhtaks ja lõhnaks ka hästi.

  10. Kertu ütleb:

    Nr1 faktor on ikka tõhusus – riided võiks puhtaks ka saada 😀
    Lapsevanemaks saades sai tähtsaks ka koostis ja nahasõbralikkus, enne sellele väga tähelepanu ei pööranud..

  11. Merilin ütleb:

    Lõhn, et puhtaks peseks ja nahasõbralikkus. No hind ka ikka veidi määrab, aga kvaliteedi eest maksan heameelega.

  12. Carmen ütleb:

    Esiteks muidugi, et pesu saaks puhtaks. Teiseks lõhn- natuke lõhna on hea ja väga mõnus, aga mõned pesugeelid/pulbrid lõhnavad nii vängelt, et hakkab vastu. Muidugi nahasõbralikkus, et sobiks ka tundliku nahaga inimestele ja ei tekitaks ärritust,

  13. Triinu ütleb:

    Kõige olulisem on lõhn ja nahasõbralikkus, edasi juba kui tõhus on toode ja hind kindlasti 🙂

  14. Epp Pihlak ütleb:

    Kindlasti oluline on, et pesuvahend oleks nahasõbralik, kuna mul selline tundlikum nahk. Pesugeelid jätavad pesule üsna tihti ka vahendi jääke, mis on väga ebameeldiv. Prooviks hea meelega neid lehti, tunduvad megahead 🙂

  15. Annika ütleb:

    Pesupesemisvahendi juures on ilmselt kõige olulisem ikka see, et see pesu puhtaks peseks. Järgmiseks on minu jaoks oluline lõhn. Nimelt kiusab mind migreen ning migreenihoo ajal muutub minu lõhnameel umbes 5x tundlikumaks ning seetõttu on paljud tugevalõhnalised pesuvahendid kohe välistatud. Samuti on kindlasti oluline ka nahasõbralikkus. Eriti talvisel kuivemal ajal kipub meie peres kõigi nahk muutuma mõnevõrra tundlikuks ning seega peab jälgima, millega pesu pesta. Ja tuleb aus olla, et üha üles kerivate hindade juures muutub üha olulisemaks ka toote hind.

  16. Laura ütleb:

    Tähtis on, et pesu saaks puhtaks ja ei lõhnaks pärast vägelt pesuvahendi järele, nahasõbralikkus muidugi ka.

  17. Marika ütleb:

    Hea mitte keemiat täis pesuvahend, mis sobib ka tundlikule nahale ja ninale.

  18. Elina ütleb:

    Ma ütleks, et sõltuvalt kuust, kuigi oleks väga tore, kui saaks esimese asjana märkida toote keskkonnasõbralikkust jms, siis reaalsuses dikteerib hind ikka väga palju, kuna kui päris mitme päeva või lausa nädala toiduraha pesuvahendi alla läheb, siis paneb mõtlema. Kuna olen vägagi tundlik erinevale keemiale, siis päris suvalist karpi kõige madalamal riiulil küll võtta ei saaks (kuigi hinda arvestades tahaks küll!) ning üritan leida kombot võimalikult normaalse koostise ja hinna vahel. Lisaks olen enda jaoks välistanud erinevad kapslid ja pulbrid, kuna liiga tihti pole kapslid täielikult lahustunud või tahab pulber riietesse triipe jätta (või siis siin on mu ebapädevad doseerimisoksused mängus..selle pärast tunduvad hetkel ka need lehed väga intrigeerivad, siis ju ei pea ise sellele mõtlema!). Aga ideaalmaailmas on mu jaoks kõige olulisem toote keskkonnasõbralikkus.

  19. Riina ütleb:

    Kõige olulisem on pesu puhtus, seejärel lõhn jms.

  20. Kati Likk ütleb:

    Et pesu oleks puhas ja ei lõhnaks!!!

  21. Maiken ütleb:

    Pean oluliseks naha- ja keskonnasõbralikkust. Tähtis on, et pesu saaks ka puhtaks ja natuke võib head lõhna ka olla. 🤩

  22. Jana ütleb:

    Pesu peaks olema puhas ja meeldiva lõhnaga.

  23. Leenu ütleb:

    Faktor number üks on, et peseks pesu ikka puhtaks! Kuna pole pesulehti proovinud, tundub ka kasutusmugavus väga hea omadus. Kui jääb lõhn, kaob ära vajadus lisada pulbrile pesuloputusvahend lõhna jaoks – mugav!

  24. Piret Kool ütleb:

    Siiani on olnud faktor nr.1 lõhna puudumine, aga kui loosiga veab, siis olen rõõmuga valmis neid GoGoNano lehti katsetama. Mine tea, äkki hakkab meeldimagi 🙂

  25. Kairi Kadakas ütleb:

    Kindlasti nahasõbralik sest peres on lapsed ! Pluss olen siiamaani kasutanud lõhnavaba pesuaineid, kuna olen jube tundlik lõhnadele ja migreen on kibekiire tulema , kuid samas tahaks ikkagi et pesu lõhnaks värskelt , mitte lihtsalt “mehhh” 😃😃😃 Igarahes tahan proovida ja katsetada 😊😊😊

  26. Anna ütleb:

    Pesu peab olema puhas ja hästi lõhnama 🌼

  27. Maria K. ütleb:

    Faktor 1 et pesu saaks puhtaks ja lahustuks ilusti, ilma et jääks mingisugused pesuvahendi jäägid, mis ärritavad või jätavad pleki.
    Faktor 2 nahasõbralikkus, kuigi pole kunagi olnud, nüüd ühe soodsama pesuvahendiga lõi minul välja tundlikkus ja sügelus, seega võiks olla õrn.
    Faktor 3 ilmaelgelt mõistlik hind, praegusel ajal majanduslikult tahaks efektiivset aga odavalt.
    Ja lõhn ei oma tähtsust, aga eelistan tegelikult lihtsalt puhta pesu lõhna nö.

  28. Maret ütleb:

    Esikohal ikka omadus pesu puhtaks pesta. Lõhnu lisame ju pärast ise juurde nagunii …

  29. Kristina ütleb:

    Nr 1 kindlasti see, et ei kahjustaks pesu ja ei jätaks mingeid jääke, samuti et oleks pesu puhas ja lõhnaks värskelt mitte vängelt! 🙂

  30. Ragne ütleb:

    Kõige olulisem faktor on, et pesuvahend oleks lastele sobiv, ei jätaks pesule tuntavat lõhna peale kuivamist ning tore oleks kui pesu ka puhtaks saaks 😁

  31. Siiri Parts ütleb:

    Eks hind mäáab ka miskit aga kuna peres lapsed siis kindlasti hind ja nahasõbrslikkus väga olulisel kohal.

  32. Marili ütleb:

    Hind, nahasòbralikkus (meie peres ollakse kuidagi eriti tundlikud igasugu jama vastu) ja lôhn! Mingi lôhn peab olema. Mitte tugev, aga mingi mónus, mahe ja värske 😌

  33. Madli Tuuling ütleb:

    Nahasõbralikkus ja mitte intensiivne lõhn.

  34. TRo ütleb:

    Number üks ja kaks on hinna ja kvaliteedi suhe. Teatud poodide odavad pesuvahendid jätavad küll hea lõhna aga plekid jäävad alles. Neid pesulehti katsetaks kohe mehe tööriiete peal järgi.

  35. Käroli Raudsepp ütleb:

    Kõige olulisem on ikka, et pesu puhtaks peseks 😀 aga sama oluline on ka nahasõbralikkus, kuna ise väga tundliku nahaga ja peres ka väike laps. Hea hind pole kunagi halba teinud, nii et pisut jälgin hinda ka 😀

  36. Kertu ütleb:

    Kuna peres üks tundliku nahaga noormees, siis minu jaoks kõige olulisem ikkagi nahasõbralikkus.
    Teine ka väga oluline faktor, et ei jääks mingit väga tugevat “lillelõhna”
    Pea ajab valutama, kui pikalt lähestikku vaja olla mõne sellise lõhnabuketiga🙈

  37. Eve ütleb:

    Okei. Nüüd hakkan endale pöialt hoidma, sest neid ma tahaks nii võita! Pole veel proovinud, aga kuulnud olen neist ainult head.
    Mulle on pesupesemisel tähtis et pesu külge ja loodusesse võimalikult vähe jääke jääks pesukapsleid sellepärast ei kasuta, pulbrit ka mitte – siiani geeli usku(äkki see nüüd muutub?) Vänget lõhna ei talu, alati igaks juhuks lisaloputus, ja õnneks nüüd saab juba õues pesu kuivatada, see mõjub hästi lõhnadele. Puhtaks peab muidugi saama, ja doseerimismugavus ka tähtis. No ja need lehed võtavad ilmselt ka palju vähem ruumi, kui hiiglaslik geelipudel….

  38. Keiti ütleb:

    Minu jaoks on ähtis, et pesu saaks puhtaks, lõhnaks pärast vägelt pesuvahendi järele, ja oleks nahasõbralik.

  39. Kristi ütleb:

    Kõige olulisem on nahasõbralikkus.

  40. Kelly ütleb:

    Odav hind ja sensitive

  41. Maria ütleb:

    Väga oluline on nahasõbralikkus, kuna lapsel
    atoopiline dermtiit.
    Pesu võiks ka siiski puhtaks teha😀

  42. Mirje ütleb:

    Puhtus loodussõbralikult

  43. Gethe Rudissaar ütleb:

    Et pesu saaks puhtaks ja ei teeks nahale liiga!

  44. Kristi ütleb:

    Tõesti lapsed viskavad kõik riided koguaeg pesukorvi ja see ei ole kunagi tühi, niiet pesemist on palju! Oluline on, et plekid riietelt maha tuleks ning ei oleks tugevat keemia lõhna juures pärast riietel. Väga vajalik loos ikka 🙂

  45. Kadri ütleb:

    Kas see just tähtsaim on, aga just mõtlesin, et ökovärk – äkki polegi lõhna. Aga siis sa mainisid ka lõhna, jee! Tegelikult sobib lõhnatu ka, aga aeg-ajalt on siis asjadel mingi “kapilõhn” küljes isegi, kui pole kapis seisnud (pole veel põhjusele jälile saanud), nii et siis kulub lõhnav vahend ära küll.

  46. Kadri ütleb:

    Väga õrna ja naturaalse lõhnaga – kõik tugevad lõhnad on no go. Samuti piisavalt naturaalne, et vähendada seda keemiakogust mis nkn kehasse ja nahale satub. Nooo ja hind võiks ka okei olla 😀

  47. Merje ütleb:

    Tegelikult on ju kõik tähtsad🙃

  48. Laura ütleb:

    Kõige tähtsam, et pesu puhtaks peseks ja lõhn ei lämmataks 🙂

  49. Merit ütleb:

    Kuna mul on väiksed lapsed, on oluline, et pesuvahend peseks pesu puhtaks! Väga vänget lõhna ma ka ei talu. Pesulehti prooviks küll hea meelega.

  50. Piia ütleb:

    Number 1 faktor kindlasti puhas pesu ja nahasōbralikkus,Kindlasti hästi tähtis ka see, et hoiustamine vōtaks vähe ruumi. Tundub, et oesulehed on unistuste toode

  51. Sirje ütleb:

    Eelistan lõhnatut pesuainet. Ostan ikka siis kui on mingid soodukad.

  52. Birgit L ütleb:

    Oluline on, et oleks loodus/nahasõbralik ning pesu saaks puhtaks.

  53. Kirti Rebane ütleb:

    Oluline, et pesu saaks puhtaks ja oleks lõhnavaba.

  54. Marje ütleb:

    Poes pesuvahendeid valides võtan arvesse esimesena hinna ja siis riburada pidi kõik muud faktorid (lõhn, nahasõbralik, toimiv). Teen siis peas tabeli ja vaatan, mis neist sel päeval kõige meeldivam on. Hea pool tunnikest poes ainult ühe leti ees sisustatud.

  55. Ave ütleb:

    Kõige olulisem on, et pesuvahend peseks pesu puhtaks ja seda näiteks valgete sokkide puhul. Ja kuna pesen kapslitega, siis oleks huvivav pesulehti proovida, sest alati ei ole masinatäit pesu pesta.

  56. Marili Pehme ütleb:

    Kuna pisi preilil on atoopiline dermatiit,, mis aegajalt välja lööb, siis eelkõige on olulisem nahasõbralikus. Peseme samuti hetkel lõhnavaba pesugeeliga aga nii igatsen seda värske pesu lõhna.. heameelega katsetaks neid!

  57. Kadi Roosna ütleb:

    Oluline on, et oleks nahasõbralik ja pesu peaks puhtaks ka saama 🙂

  58. Siret B ütleb:

    Nahasõbralikkus , kuna elukaaslasel on psoriaas .

  59. Karin Tiisler ütleb:

    Lõhn(atu) ja pesemiskvaliteet kindlasti on oluline nr1

  60. Sigrit ütleb:

    Kõige tähtsam et pesu lõhnaks värskelt, oleks peale pesu puhas ning sobiks minu allergikute õrnale nahale.
    Kuna meil biomahuti, siis me ei saagi muud kui bioloogiselt lahustuvaid vahendeid kasutada.

  61. Birgit ütleb:

    Kōige olulisem nahasõbralikkus aga päevalõpuks loeb ikkagi lõhn-nahasõbralikkus-hind kombo! Need kolm asja peavad olema tasakaalus ja küll see pesu siis ka puhtaks saab.

  62. Marko ütleb:

    Ei meeldi intensiivsed haisud. Eelistan kui riided ei haise nagu kaubamaja odekolonni osakond.
    Samuti ei sobi pulber tehnilise pesu pesemiseks, kuna järab jääke, mida geel ei tee. Huvitav kas need lehed jätavad?

    Kõige hullem haisuga asi on nõudepesu kapslid. Kas tõesti mõnele meeldib kui nende seljanka haiseb supi asemel keemilise sidruni järgi?

  63. Merike ütleb:

    ☑️#1 Pesu peab raudselt puhtaks saama! Muidu pole mõtet üldse jutule võttagi.
    ☑️#2 Oleks superlux, kui loodust katki ei tee ja igasugu risu-rasu endast maha ei jäta.
    ☑️#3 Doseerimismugavus – of course!
    ☑️#4 Hind võiks ka normaalne olla, et jaksak ikka riideid ka osta, mida masinasse panna!

  64. Maarika ütleb:

    Tähtis on nahasõbralikkus ja hea lõhn ja muidugi ka, et puhtaks peseks.

  65. A Paas ütleb:

    Soovin soovin soovin

  66. Jaana ütleb:

    Et pesu saaks puhtaks ja nahasõbralikkus. Hea hind ja lõhn on boonuseks.

  67. Külli ütleb:

    Minu jaoks on oluline nahasõbralikkus, et saaks kõikide pereliikmete (ka beebi) riideid korraga pesta.

  68. Minna ütleb:

    Riided puhtaks ja et mingit lõhna ei jääks…
    Viimased aastad olengi selle tõttu ise pesugeeli teinud. Neid lehti prooviks aga hea meelega. Kui tõesti peaks lõhn häirima jääma, siis annan õdedele edasi.😉

  69. Erika ütleb:

    Poes valides otsin kõigepealt tuttavat toodet, mida enne kasutanud ja millega rahul olen. Kui sellist pole (maapoodide värk), siis vaatan hinda. Seni olen palju kasutanud pesugeele, aga võib-olla saavad pesulehtedest mu uued lemmikud. 🙂

  70. Gitta ütleb:

    Minu jaoks nr 1 on, et peseks pesu puhtaks. Lisaks võiks mingi õrn meeldiv lõhn ka olla, siis kohe tunned, et pesu puhas ja masinas käinud 🙂

  71. Kätlin ütleb:

    Kindlasti nahasõbralikkus, et saaks ka 3 aastase lapse riideid pesta muretsemata löövete, sügeluste pärast.

  72. Eve ütleb:

    Minu jaoks on pesuvahendi juures kõige olulisem efektiivsus, nahasõbralikkus ja hind

  73. Anneli Raidma ütleb:

    Kõminu jaoks on kõige tähtsam, et pesu saaks puhtaks 🍀🤍✨️

  74. Kaili ütleb:

    Minu jaoks on oluline, et pesu saaks puhtaks ja ei lõhnaks väga tugevalt pesuvahendi järele, hinda jälgin ka

  75. Katrin ütleb:

    Pesu puhtus ja nahasõbralikkus 🙂

  76. Kerli ütleb:

    Oluline, et pesu oleks puhas.

  77. Marika ütleb:

    Hea lõhn ja puhtus

  78. Rein ütleb:

    Pesu puhtus ja öko.

  79. aya ütleb:

    Pesu peab puhtaks saama. Tugevaid lõhnu ka ei armasta.

  80. Priit Kollom ütleb:

    Nr.1 on kindlasti maitse!
    Olen alati hea maitse pooldaja.

  81. Kati ütleb:

    Loomulikult on oluline see, et pesu peale pesemist puhas oleks. Ja no mis seal salata, ka hind on oluline.

  82. Riina ütleb:

    Allergiavaba, lõhn, lihtne doseerida, peseb puhtaks

  83. Kristiina ütleb:

    Nahasõbralik ja et peseks pesu puhtaks

  84. Katrin ütleb:

    Kasutusmugavus, lõhnatu või kerge meeldiva loodusliku lõhnaga, HÜPOALLERGILINE! Kasutan tegelikult Go-Go Nano pesulehti juba kuid ja need on lenneldes täitnud kõik mulle olulised kategooriad. Aga mul ei ole midagi selle vastu, et neid ka veel juurde võita 😉

  85. Miina Johanna ütleb:

    Lõhn ja ka see, et pärast pesu oleks riided pehmed.

  86. Alice Õun-Valdi ütleb:

    Põhi eesmärk oleks,et peseks pesu puhtaks.

  87. Ingrid Tuveno ütleb:

    Just otsin alternatiivi pulbriks ja mo niiiiii hea meelega prooviks ära, aitäh!

  88. Kaisa ütleb:

    Kuna peres on väiksed lapsed siis minu jaoks tähtis er oleks nahasõbralik ja pesek pesu reaalselt puhtaks ka 🌞

  89. Anneli ütleb:

    Faktor nr 1 on kahjuks või õnneks ikkagi hind, mis tänapäeval pesupesemisvahendi juures määravaks saab. Heameelega prooviks need paljukiidetud pesulehed ka oma peres ära! 🙂

  90. Reeli ütleb:

    1. Pesu peab puhas olema
    2. Peauvahend peab olema keskkonnasõbralik

  91. Reeli ütleb:

    Pesu*

  92. Merle ütleb:

    Nahasõbralik ja soodne peab olema.

  93. Kairin Lõvi ütleb:

    Lõhnaga peavad olema, samas ka nahasõbralikud tooted on teretulnud meie peres.

  94. Maarika ütleb:

    Minimaalse lõhnaga, hästi puhastav ja nahasõbralik.

  95. Gerli ütleb:

    Oluline, et peseks pesu korralikult puhtaks

  96. Eleri P ütleb:

    Pesu pesemise juures kindlasti ka neutraalne lõhn (mitte nagu ariel vms toode ). Muidugi tahaks proovida ka neid pesulehti ära, kuna pole neist kuulnudki. Mees tihtipeale viskab valge pesu vahele jalast tulnud mustad sokid 😀 😀 siis päästaks ilmselt need mu pesu. Kui mitte värvi siis ehk haisu 😀 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • (NKHKT)-40kg ja nutikella valik

    Mul on tõsi taga, kui ma räägin, et ma plaanin aasta lõpuks 40kg vähem kaaluda. Tundub suur number, aga see on vähem kui kilo nädalas ja kuna nädalad…