LOOS! Õnneks ei pea me lapsi enam iga kord kiigutama

Teate, mis on maailma üks toredamaid ajaviitmisviise? Kiikumine!
Teate, mis on maailm üks igavamaid ajaviitmisviise? Kiigutamine!

Eelmise aasta lõpus saadeti meie lastele igale ühele üks kiik, sest jah, nad pole suuremad asjad jagajad. Nad jagavad asju vaid seni, kuni nad neid ise ei kasuta ja nad ei kasuta neid vaid siis, kui neil need asjad meeles pole. See tuleb neil kohe meelde, kui keegi teine nende asjadega tegelema hakkab ja need tuleb kohe endale tagasi võidelda.

Õnneks sai kiikusid kolm ja kuna meil on mängutoas (tuba, kus mina magan ja töötan) päris suur see avatud ala, arvasime, et paneme sinna lakke. Kahjuks jäi see ära, kuna meil on lagi kipsist ja mitte betoonist.

Ootasid kiigud siis lõpuks ära kevade ja mai kuus panime me need kiigud lõpuks õues asuva kiigupuu külge üles. Tegemist on selliste kookon kiikudega, kuhu nad saavad sisse pugeda ja madala raskuskese tõttu kiiguvad need pea ise. Komplektis oli kookon ja selline hästi õhuline padi, mis põhja käis. Me kinnitasime need kiigupuu külge ja ei läinud sekunditki mööda, kui kõigil laul lahti. Eks te vaadake ise:

Kindlasti ei tohi sellega kiigutada last, kellel on uneag tulemas, aga pole veel käes. Enne kui ma mõistagi jõudsin, oli Noorsandil silm loojas ja magas. Küll ei asenda need tavalisi kiikusid, kuna nendega ei saa nii suurt hoogu teha. Kuid sellegi poolest super vaheldus ja selline mõnus chillimise koht väikestele. Kiik kannatab kuni 80 kilo. Katsetatud – lapsehoidja istus kiigus ja laps oli ka veel süles. Kandis küll.

Ühel hetkel nägi meie aed välja nagu mõnest ulmefilmist, kus mingi elukas oleks justkui kolm kookonit tekitanud ja need nüüd seal vastsete valmimist ootasid. Õnneks ei oodanud, sest mina ja putukad pole just suurimad sõbrad.

Muide, kui tahate ühte kiiku endale ka võita, siis valige SIIT(LINK!) lehelt endale meeldiv ja kirjutage minu Facebooki lehele , missugust ripp-pesa te võita soovite (pange kiigu link). Tingimus on see, et olete ka kiiged.ee FB lehe jälgija (FB LINK). Võitja saab ka kinnituskomplekti koos juhendiga, kuidas kinnitada. Kes meil lastega külas käinud, teab missugused hitid need on. Aga osalege ja ma loodan, et see kiik läheb õigesse kohta. Loosin võtja välja reedel 23.06

Kommentaarid

“LOOS! Õnneks ei pea me lapsi enam iga kord kiigutama” on saanud 10 vastust

 1. Signe-Rita Lahe ütleb:

  Väga lahe, et Teil on võimalus üks selline kiik kellegi loosida. Olen neid kiike pikalt nillinud, aga noh võimalused pole nii head, et seda omale lubada 🙂
  Muidugi loodan, et loosiõnn naeratab meile, sest tõesti on lapse lemmik tegevus kiikumine. Ka vanavanaema juurde sai ostetud kiik (küll see odav ja täitsa tavaline lapse kiik) aga rõõm on suur, mis siis veel kui meie printsess saaks omle sellise mõnusa pesaga kiigu. (:

 2. Kätrin ütleb:

  Tahaks väga võita oma printsessidele sellist suvilasse! Isegi meie prints saaks jalga puhata seal, sest enamuselt on ta paras röövel – küll ronib puuotsas, ajab linde taga,püherdab mullas jne…täitsa koera tunnused on kassil küljes 😀
  https://kiiged.ee/et/product/joki-lilly/

 3. Mai-Liis ütleb:

  https://kiiged.ee/et/product/joki-cherry/

  Meie pisike piiga kindlasti naudiks 🙂 Sest igasugused muud kiiged on tema jaoks suured lemmikud. Juba üsna pisikesena nautis kiikumist.

 4. Sandra R. ütleb:

  Pühadepüss, meil oleks seda vaja https://kiiged.ee/et/product/joki-dolphy/. Meie natuke erilisele lapsele oleks see super kiik ?. Lõpuks ometi saaks ta koos suurematega kiikumisest rõõmu tunda ?

 5. Airi ütleb:

  Vabandan, et norin aga *kiiged
  Kiik-kiige-kiike

 6. Carmen ütleb:

  Joki outdoor spider sobiks minu röövlile rahunemiskohaks.

 7. Liina ütleb:

  Lilly-t sooviks enda neiudele. Tundub üliäge asi olevat ?

 8. Tiia ütleb:

  Usun et meie kaksikutele meeldiks see väga, eriti poisile, ta on suur kiikumise fänn. 😀 Kindlasti istuks seal tihti ka emme 😀 https://kiiged.ee/et/product/joki-froggy/

 9. Maris ütleb:

  https://kiiged.ee/et/product/joki-outdoor-baloo/
  Meie noormees kiiguks ka hea meelega 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sina oled kunagi narkoosis olnud?

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

 • Mis mind ära päästis?

  Kes on elanud kivi all, siis viimased kuu aega olen ma veetnud Tartu Ülikooli Kliinikumi haiglas uroloogia osakonnas. Jäin ootamatult hästi ägedasse (mitte lahedasse) haigusesse, mis mind pilve…

 • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

  Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

 • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

  Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…