Banaanijäätis kirssidega

DSC04086Ma teen vaikselt proovi, et lisada ka mõni retsept. Tänane imelihtne retsept ei vajanud ilmselgelt videot, sest selle valmistamine ei ole keerulisem, kui või leivale määrimine, kuid ma harjutan kaamera ees olemist. Ma ei ole seal üldse loomulik, kuid kõik alustame kusagilt. Igatahes jäätis sai super hea ja soovitan kindlasti. Kui sa ei teaks, et see pole päris jäätis, siis maitsest ega tekstuurist sa küll seda ära ei tabaks. Head proovimist

Koostis:

Jagub kolmele

külmutatud banaan 4tk
kirss umbes 15tk
kaneel 0,5 tl
vesi 0,5 tassi

Anna teada, kas sellised postitused muude postituste vahele meeldivad, siin:

Tsau!

9 kommentaari

 • Arra
  4 aastat ago

  Ma olen peaaegu samasugust jäätist teinud ja see oli imehea. Mina lisasin kookoshelbeid ka peale ja kirsid olid samuti enne sügavkülmas (kivid enne välja) 🙂 Saumiksriga saab ilma vett lisamata hakkama.

 • henry
  4 aastat ago

  ma proovisin saumiksriga, aga mul küll ei toiminud :O

 • Arra
  4 aastat ago

  Ju meil siis erinevad miksrid 😀 Ega blendriga on ilmselt lihtsam, aga mul polnud seda käepärast lihtsalt 😛

 • 4 aastat ago

  Ma olen ka midagi sarnast teinud, aga vee asemel panin umbes pool tassi piima. Väga mõnus kreemine tuli 🙂

  • henry
   4 aastat ago

   Hea mõte!

   ma mõtlesin ka lisada kookospiima, aga see oli kahjuks hetkel otsas

 • puhh
  4 aastat ago

  🙂

 • kuks
  3 aastat ago

  Millega kirsse asendada võiks? Kui neid ei ole lihtsalt..

  • henry
   3 aastat ago

   kõik, mis on natukenegi hapukas. ka maasikad on hea valik

   • kuks
    3 aastat ago

    Panin külmutatud banaanitükke, külmutatud punaseid sõstraid ja toasooja melonit. Mulle meeldis, mehe portsu sain ka endale, talle ei meeldinud.

Jäta kommentaar