Nagu perekonnaliige juba

Postitus valmis GoGoNano süül

Mõtlesin, et võiks millalgi teha postituse koostöödest, mida ma teinud olen ning mis peale koostöö lõppemist ikka me ellu jäid. Täna räägin ühest neist.

Mäletan, et kaksikud võisid sirge seljaga köögi laua alt läbi kõndida, kartmata, et nad pea ära löövad, kui GoGoNano esimest korda meie ellu tuli. Ma ei osanud midagi sellest arvata. Ma ei teadnud, mida tähendab nano ja mis asi see täpselt on. Olen päris aus, ma ei tea siiani, mis see täpselt on. Umbes tean. Aga, noh, ma ei peagi teadma. Ma ei saa auto mootorist ka essugi aru, aga nii palju tean, et kui kapoti alt tossu hakkab tulema, siis on midagi valesti ja mõistlik oleks tee äärde tõmmata.

Kuid mida ma ei osanud oodata, oli see, et GoGoNano vahendid tulid, et jääda. Kui see algas vahendiga, mis muutis jalanõud ja riided vetthülgavaks, siis lisandusid puhastusvahendid, kingavärskendajad, desinfitseerimisvahendid ja autohooldustarbed. Kõik, mida nad teevad, on osutunud meie peres hitiks. Isegi mikrokiudlapid, mida Esileedi rangelt ainult mingist imekohast tellis, sest need pidid olema ainult ja ainult need, tellime me nüüd GoGoNanost.

Kuid loomulikult annab kõige parema efekti tekstiili (ja muude materjalide) kaitsevahend. Me tegime Esileediga katse ja valisime välja Vennase lemmikjope, mis on selline tüüpiline ossijope. Selline, millega sa kujutaks ette tüüpe bemariga õhtuti kusagil parklas chillimas. Lihtsalt kümme numbrit väiksem. Vennase lemmik jope, aga sel on üks suur miinus. See ei hoia mitte mingit vett kinni. Igasugune märgus jõuab hetkega voodrini ja ma ei tea, kuidas selline käkerdis materjal kunagi välja mõeldi, aga Vennas suisa magaks selles. Nii meeldib.

Võtsime GoGoNano EcoProtect pudeli pihku ja katsime nii nagu juhendatud (30cm kauguselt) jope ainega. EcoProtect tegi täpselt seda, mida see lubas. Nii nagu tootekirjeldus lubab, et aine on ekstreemselt hüdrofoobne, siis tõepoolest pool päeva hiljem Vennast pudelist märjaks kastes, said märjaks vaid ta püksid ja sokid, mis kaitsva jope varjust väljas olid. Ma ei ütle, et püksid said märjaks meelega… ma ei ütle ka, et kogemata

Ka katsime mu imeilusad tossud ära (vaata allpool videot (kliki play nupul)). Õigemini ma katsin ühe tossu ära, et näha, mis vahe on. Lasime pool päeva seista ja katsetus võis alata. Silmaga ei tee mingit vahet, et kummal on nano kiht peal ja kumb on alasti. Küll aga ilmes vahe hetkega, kui vesi sai peale valatud. Üks oli hetkega läbimärg ja teiselt jooksid tilgad sama kiirelt maha, kui Noorsand teiselt korruselt, kui kuuleb kommipaberi krõbinat. See on ka põhjus, miks Esileedi igal kevadel ja sügisel mulle nagu uni peale käib, et ma võiks nüüd GoGoNano tellimuse ära teha.

Kui sa ei ole kindel, mida valikust proovida, siis kindla peale minek on „EcoProtect“. Me piserdame kõik jalanõud üle. Osad joped ka. See on täielikult loodussõbralik. Uuendusena ei ole selles enam ka aerosooli, täiesti lõhnatu ja saab peale kanda ka selleks õue minemata. Ja kui sa oled endale uusi mikrofiiberlappe otsimas, siis soovitan ka need ära proovida. Tõesti teevad head asja.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sina oled kunagi narkoosis olnud?

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Mis mind ära päästis?

    Kes on elanud kivi all, siis viimased kuu aega olen ma veetnud Tartu Ülikooli Kliinikumi haiglas uroloogia osakonnas. Jäin ootamatult hästi ägedasse (mitte lahedasse) haigusesse, mis mind pilve…

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…