Sellest, miks ma hommikuti voodist välja ei saa

Postitus on koostöös votex.ee-ga

Me käisime paar suve tagasi Esileedi ja lastega puhkamas. Hästi mõnus ja hubane BnB oli. Avar aed, sõbralik pererahvas, lastesõbralik. Kõik oli suurepärane. Ka voodi oli mugav ja mahutas lahedalt kaks inimest üksteise kõrvale magama. Kõik oli imeline… peale ühe asja. EI tulegi selle peale, et see üks asi võiks rikkuda kogemuse.

Selleks oli voodipesu.

Tube üle vaadates jäid need linad ja tekikotid ning padjapüürid silma, sest need nägid nii uued ja värsked välja. Tekkis kohe tahtmine sinna linade vahele pugeda, kuid me venitasime õhtuni välja. Kui ma siis õhtul hooga voodisse hüppasin, et end linal õigesse asendisse libistada, jäin ma poole lina peal järsku pidama, nagu oleks keegi piduri peale tõmmanud. Nii lina, tekikott ja padi olid nii veidrast karedast materjalist, nagu keegi oleks üritanud liivapaberit teha, aga partii läks nässu ja tuli midagi muud teha. Oh, a teeks sellest voodipesu? Mõeldud, tehtud.

Terve ööuni oli rikutud. Ärkasin iga poole tunni tagant üles, sest materjal ajas higistama ja iga liigutus tekitas tunde, et saad kohe vaibapõletuse. Ma ei ole ka printsess herneteral siin, aga on voodipesusid, mis ei kõlba tõepoolest absoluutselt. Üks eestlaste lemmikfirma, mis on nelja tähega ja üks peamisi põhjuseid, miks eestlased Lätis käivad, toodab kõige muuhulgas ka voodipesu. Ostsin ka kohe mitu komplekti, sest kuidas saab see olla sedavõrd odav? Kodus katsetades sain aru, kuidas. Samal päeval läks vana pesu peale tagasi.

Sellest ajast saadik olen ma olnud silmad lahti, et leida endale voodipesu, mis oleks ühtlasi pehme, natuke libe ja jahe. Uurisin isegi kaasblogijatelt, kes on blogis erinevaid pesusid proovinud, et soovitagu mulle midagi. Sain paari nime võrra targemaks ja üheks neist oli Votex. Tuttav nimi. Googeldasin. See oli saatuslik viga. Ma googeldasin neid umbes kuu aega tagasi ja nüüd näen ma igas portaalis nende reklaami.

See on Noorsandi komplekt, mille vahel Vennas mõnuleb

Kuid võtsin nendega ühendust, et arutada tellimust ja enne kui ma arugi sain, olime me käed löönud ja koostöös kokku leppinud. Kuigi kaasblogija kiitis Votexit ja ma olin valmis ostma, siis nüüd ma sain võimaluse katsetada, kas ma oleks oma ostu kahetsenud. Tellitud sai igale lapsele oma tekikott ja padjapüür ning meile endile kaks komplekti.

Kui ma rääkisin enda soovist saada pehme ja siidine pesu, soovitasid nad vaadata mako-satiini suunas. Kas te teate, mis on mako-satiin? Mina ka mitte. Pole aimugi. Mul polnud ka plaanis kangaste eksperdiks saada, vaid usaldasin nende soovitust. Nagu ma aru sain, on mako-satiin just eriti mõnus kangas, mille vahel ööd veeta.

Piiga valis roosad elevandid

Oleme nüüd nende voodipesu vahel uinunud viimased paar nädalat ja need on tõesti imeliselt pehmed ja mõnusad. Nad ei ole ehk nii libedad, nagu ma arvasin, et nad on, aga nad on siiski siidised ja pehmed. Kuigi sel siidisel ja pehmel on ka üks negatiivne pool- sügise hallil ajal on niigi voodist raske püsti saada ja nüüd selle pesuga muutus see just 10 korda raskemaks. Üks komplekt, mille me tellisime, oli selline natuke karedam, sest sellesse olid sissetikitud triibud, aga seal tulebki jälgida, et kui sa tahad, et su voodipesu oleks eriti pehme ja siidine, et seal ei oleks lisatikandeid sees.

Seega kui sa oled mõelnud, et tahaks kvaliteetset voodipesu, mis oleks naha vastu hell ja soe, siis Votexi mako-satiin on meie valik ka edaspidi. Väga rahul. Votex on Eesti tootja ka, kel Viljandis ettevõte. Mul on sulle jagada isegi sooduskoodi ja kui sa tellid votex.ee lehelt ning sisestad lehel koodi Henry15, siis see muudab ostukorvi kohe 15% soodsamaks. Allahindlus kehtib kogu sortimendi kohta, sest nad ei müü ainult voodipesu, vaid ka patju, tekke, käterätte ja mida kõike veel. Vaata ise SIIT

Vennas teatas, et muumid on just talle

Meie jäime väga rahule. Piiga, kes igal õhtul nõudis, et kui ta uinub, et ma talle oma teki annaks, ei tee seda enam, sest uus tekikott olla nagu kiisupai. Mõni kohe oskab armsasti öelda. Ma nüüd voodisse. Tsau!

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…