Energiat nii, et mühiseb

Möödas on jällegi häbematult palju aega sellest ajast, kui ma viimase postituse tegin. Loodan, et teil läheb sama hästi, kui minul. Ma tõepoolest tunnen end ennast energilisemana. Ei tea, kas asi selles, et talv hakkab lõpuks läbi saama, või on asi selles, et ma rohkem teed, seda rohkem jõuad. Muidugi, kui hommikuti näitab kraadiklaas miljon kraadi miinust, siis on vist natuke vara talve lõppemisest rääkida.

Treeningud lähevad mul ikka kenasti. Jätkuvalt kolmel hommikul nädalas käin ma jõusaalis, kahel õhtul korvpallis. Sel nädalal lähen ma uut trenni proovima, millel nimeks Crossfit. See on väga hull trenn ja ma ei ole kindel, kas ma seal üldse midagi teha jõuan, kuid ma tahan proovida. Neil on koduleht ka https://crossfittartu.ee/. Uurige seal videosid harjutustest, mida tehakse. Mul on lihtsalt tunne, et ma tegelikult jõuan nüüd palju enam ja ma tahan ka palju enam teha. Loomulikult tuleb siiski enda keha kuulata, kuid hetkel ma kuulangi ja ta ütleb, et mine proovi crossfiti :). Proovitrenn on seal tasuta.

Alates eelmisest nädalast käin ma ka protseduure saamas. Ja mida need siis endast kujutavad? Ma käin korra nädalas pikutamas samal ajali kui väsimatu Mari-Anne mu suure kõhu kallal askeldab. Mulle tehakse poole tunni jooksul (vist on umbes pool tundi või 40 minutit, aeg läheb seal maru kiirelt, sest jutust meil puudu ei tule). Esimene protseduur on kavitatsioon (kirjutatakse vist nii?). See kiirendab rasvarakkude lõhustumist naha all. Huvitav on see, et selle protseduuri ajal jõuab müra sinu kõrvadesse mitte väljast poolt sisse poole nagu harjunud olen, vaid seest poolt välja poole.

Teine protseduur on Thermo-C. See on selline vaakum omadusega asi, mis imeb hetkeks mu naha enda külge, paar sekundit ja laseb lahti ja nii seda siis mu kõhu peal liigutatakse. See pinguldab nahka ja taas on abiks rasvade lõhustamisel. Mina enda juures veel peale kahte korda suurt efekti ei näe, kuid esileedi, kes samuti seal protseduuridel käis, on elav tõestus, et asi toimib. Ma ei saa nüüd öelda kuidas, sest ma ei ole veel lahutuseks valmis ja esileedi ebatäiustest rääkida eriti ei saa…sest neid ei ole…Ausõna. Ja ma ei kirjuta seda püssi ähvardusel.. tegelt ka.

Kuid minu kahe eelmise nädala treeningud siis siin: 1
2

Lisaks tegin ka kaks videot tegemistest.

Esimene sai üles võetud Anne kanali ääres: https://www.youtube.com/watch?v=9JqJ2F2_C14
Teine sai filmitud kodus süüa tehes: https://www.youtube.com/watch?v=8newAaLBvzk

Aitäh lugemast ja kaasaelamast. Kui te loete, siis jätke endast ka jälg maha, et seda teete, siis on mul umbes aimu, palju jälgijaid on.

Kommentaarid

“Energiat nii, et mühiseb” on saanud 3 vastust

  1. Lenka ütleb:

    mina loen alati!

  2. helika ütleb:

    Mina ka!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…