Ma leidsin üles, kuhu kõik puldid ja sokid ennast peitnud on!

Postitus valmis koostöös Bosch Unlimited 7 tolmuimejaga 🙂

Ma tõstsin paar päeva tagasi raamatuid riiulis ümber, sest kes paneb raamatud riiulisse nii, et sul on kõik raamatud põhimõtteliselt ühepikad ja siis on eelviimane raamat, mis on teistest kaks korda paksem ja lühem? Iga kord, kui ma riiuli suunas vaatasin, tundsin, kuidas käsi rusikasse läheb. No lihtsalt ei sobinud sinna.

On lihtsalt mingid asjad, mis mind sisemiselt hulluks ajavad. Näiteks, kui auto maanteel mööda sõidab, et siis minu ees minu kiirusega edasi sõita. Või kui tualettpaberirull jookseb alt mitte ülevalt. Kui keegi, kellega ma räägin, istub samal ajal telefonis ning ma pean igat asja kaks kuni kolm korda üle ütlema. Ja kui mööbel on selline, mis ei ole päris vastu maad, aga selle jalad on nii lühikesed, et sinna ei mahu ükski koristusvahend vahele.

Meie eelmises kodus oli  telekalaud tõstetud jalgadel, aga need olid nii lühikesed, et ainus, mis sinna alla mahtus, oli prügi ja tolm. Ükski tolmuimeja otsik, ega hari, sinna põranda ja laua vahele ei pääsenud. Taldmopiga kuidagi sai, kuid selleks pidi ka koristaja pikali viskuma, sest ainult pikali asendis, sai mopivars sinna alla, et sinna kogunenud varandus kätte saada.

Õnneks meie nüüdses kodus midagi taolist ei ole. Kõik asjad on kas vastu maad või siis vähemalt 9cm kõrgusel, et tolmuimeja ots kenasti alla mahuks. Tavatolmuimejaga tuleb loomulikult ikka kas pikali minna, või  sügavale kummarduda, et toruga alla pääseda, aga juba aprillist saadik ei ole meil tavaline tolmuimeja, vaid Bosch Unlimited.

Täiesti geniaalne on see, et nupuvajutusega paindub toru pooleks ja kapi- ning diivanialused on kõik väga kättesaadavad. Tavaliselt oli diivanialuse puhastamine puhtalt Esileedi töö, sest tema on koristamisele palju pühendunum kui mina. Tema PEAB läbi käima iga ruutmillimeetri, et kodus poleks ühtegi tolmukübetki. Mina seevastu olen suhtumisega, et kui käigurajad on sisse tehtud, siis on juba hea küll. Kuid olen ka mina nüüdseks hoolikam koristaja ja ka diivanialune on nüüd minu ulatuses ning ma ei pea seal põlvili higistama.

Ja see on hämmastav, mida ma meie tolmuimejaga diivani ja voodite alt välja kougin. Kas te teadsite, et diivani all on tavaliselt rohkem musti sokke, kui pesukorvis? Kas te teadsite, et kui telekapult on kadunud, on see raudselt diivani all? See käib tegelikult kõige kohta- kõik, mis sul kadunud on, on diivani all.  Nüüd ei ole mul diivani alune Bosch Unlimitediga mitte ainult lihtsam, vaid on ka põnev, et mida häbiväärset ma siis sel korral diivani alt leian?

Ka lapsi on Bosch Unlimitediga palju lihtsam koristama panna, sest esiteks on sel hea tõmme ja teiseks, ei ole sel juhtmeid. Meil on ka köögis Boschi tolmuimeja, mis ei asenda tolmuimejat, aga on väga mugav, kui midagi põrandale pudeneb. Sool, tatar, suhkur, jahu- töö kiire ja korralik. Kõigega, mis on suurem, jääb aga hätta. Meil on tavatolmuimeja- see pika vooliku ja juhtmega, aga sellega ei pane ma ka pahaks, et lapsed koristada ei viitsi. Ma ise ka mitte. Lihtsalt tüütu. Bosch Unlimited puhkab enda laadimisjaamas ja selle võtmine ning tagasi panemine ei nõua vähimatki pingutust.

Igal juhul Neli kuud Bosch Unlimited tolmuimeja kasutust ja me oleme jätkuvalt väga rahul ning see saab pea igapäevast kasutust.

PS! Ma vaatan neid pilte ja ma leidsin ootamatult diivani alt ka meie hambapasta, mis alumise korruse vannitoast päevi kadunud olnud on (see must tuub diivani all paremas ääres).

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…