Nii pisike asi, aga nii geniaalne

Postitus valmis koostöös Bosch Unlimited 7 tolmuimejaga 🙂

Kui ma viis aastat tagasi esimest korda Boschiga koostööd alustasin, olin ma täiesti sillas. Nii vinge ettevõte tahab minuga koostööd teha? Kas ma oskaksin isegi soovida paremat firmat, kelle tooteid katsetada ja enda kogemust jagada? Tänaseks oleme me siis koostööd teinud juba neli aastat ja hetkel käib viies ja elevus on asendunud kindluse ja tänutundega, sest sa tead, et sa hakkad kogemust jagama suurepärase asja kasutamisest.

Sel korral saime me endale kasutusse seitsmenda seeria varstolmuimeja Bosch Unlimited. Minu kogemused varstoluimejatega on siiani piirdunud sellistega, mis asendavad ehk seda harja ja kühvlit, kuid mille tõmbejõud pole just suurem asi. Need ei asendanud kunagi täielikult tolmuimejat, vaid olid väga kindlas rollis. Meil on siiani üks kööginurgas, mida me kasutame igapäevaselt, et köögi põrandat puhtana hoida.

Kuid Bosch Unimited ei kanna mingit niširolli majapidamise korrashoidmisel, vaid see ongi varstolmuimeja, mis asendab klassikalist juhtme ja voolikuga tolmuimejat. Vaatasin enne Bosch Unlimited kättesaamist ka natuke youtube videoid, kus võrreldi parimaid varstolmuimejaid ning Unlimited sai kõigis testides suurepärase tulemuse. Nii imemisvõimsuselt, aku vastupidavuselt, ergonoomilisuselt- kõiges. Seega mul ei olnud raske „jah“ sõna öelda.

Tänaseks on see meil kodus olnud juba viimased kuu aega ja kui algul puksis Esileedi vastu, et tema eelistab ikka vana head juhtmega kobakat, siis ta on hakanud Boschi varstolmuimejat eelistama aina enam ja eile õhtul, kui ta õhtul kell 23 tolmu imema hakkas, sest järgmisel päeval on külalisi oodata, kasutas ta terve koristusaja meie uut Bosch Unlimited  varstolmuimejat. Ometi oli ka juhtmega tolmuimeja ju seal, aga näe – ta peab vist oma sõnu sööma, sest tundub, et ka tema skeptiline meel sai lõpuks kinnituse, et akuga töötab tolmuimeja võib ikka sama head tulemust toota küll.

Kuid Unlimited töötab siis aku pealt. Laadimiseks saad seina panna pesa, kuhu sa tolmuimeja peale kasutamist seisma ja laadima panna saad. Meie pole veel otsustanud, kus tolmuimeja laadimiskoht paigutada ja seega on tore ka see, et saab kasutada ka lihtsalt juhet, mille võid tolmuimejale järgi pista.

Üks omadus, mis peaks olema igal tolmuimejal, on see valgus, mis masina ees on. See muudab koristamise nii palju lihtsamaks. Tundub küll, et põrand puhas, kuid käivitad tolmuimeja, millel süttiv valgus näitab kohe ära põranda tõelise seisukorra, sest selle vihus on näha igasugune puru ja sodi, mis paljale silmale nähtamatuks jääb. Geniaalsus peitubki sageli pisikestes detailides.

Ja kui ma peaksin välja tooma ka kolmanda erisuse ja positiivse külje, siis Bosch Unlimited  vars on liigendatav ning väikese nupuvajutusega murdub vars pooleks ja saad kapi- ning diivanialused  puhtaks ilma selleta, et sa pead põrandale pikali viskuma, vaid piisab väikesest kummardusest ning igasugune alune ilma erilise pingutuseta sodi- ja tolmuvaba.

Ma lisan mõned klipid ka instagrami nendest räägitud omadustest ja kui sul on ees varstolmuimeja ost, siis mina arvan küll, et Bosch Unlimited, võiks olla väga tugev kandidaat.

Kommentaarid

“Nii pisike asi, aga nii geniaalne” on saanud 5 vastust

  1. Marta ütleb:

    Hei,

    Kas sooduskood tuleb ka?

  2. Teet ütleb:

    Akut saab vist vahetada ja on mingite tööriistadega kah vist sobilikud? Mul vist isegi murutrimmer toimib visuaalsel vaatlusel sama akuga.

    • amht ütleb:

      JUst nimelt. Ma saangi vahetada oma relaka, trelli ja tolmuimeja vahel samu akusid :). Sellest plaanisin rääkida järgmises postituses 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sinu pesupesemisvahend peab olema

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…

  • (NKHKT)-40kg ja nutikella valik

    Mul on tõsi taga, kui ma räägin, et ma plaanin aasta lõpuks 40kg vähem kaaluda. Tundub suur number, aga see on vähem kui kilo nädalas ja kuna nädalad…

  • Odraiva. Ehk kuidas ma napilt otsad oleks andnud

    Ma saan nüüd öelda, et ma olen teispoolsuses ära käinud ja tagasi tulnud. Teispoolsuseks pean ma siis seda, et mul oli silm valus. Mõni teist tahaks kindlasti vahele…