Ja kes kurat on Andres?

„Tsau Henry! Keda näha! Kuidas läheb?“

„Kuule, ei saa kurta. Näe, saadeti nõudepesutablette tooma…“

„Haha, sulle ka päitsed pähe pandud. Enam pole see mässav Henry, kes purjus peaga igalt poolt alati alla soovis hüpata ja me sind alatasa tagasi pidime hoidma.“

„Mis asja? Seda juhtus heal juhul paar korda. Kes vana asja meelde tuletab, tead küll…“

„Tean, tean. Ei, kuradi lahe on sind näha! Kahju on, et enam paljudega kontakti pole. Nagu ei tunnekski inimesi enam. Nägin just Oliveri linna peal. Kõndis must mööda nagu ei tunnekski enam! Eriti uhkeks läinud. Korduvalt ju kantseldasime teda pidudelt alati koju, kui ta enam jalgu all ei hoidnud!“

„Juua ta jah armastas. Siiani vist.“

„Aga räägi, kuidas sul läheb? Ma tean, et sa nüüd kuulus influencer. Mul ema jälgib sind ning alati räägib, et Henry tegi seda ja toda.“

„Ah, mis kuulus. Ma siin veidi blogin jah. Kõik see muu influenceri teema tuleb lihtsalt vist sellega veidi kaasa. Kui sind paljud loevad, siis tahavad firmad ka sulle asju saata, et paljud seda näeksid.“

„Sa ikka sama tagasihoidlik. RAISK! Mul on nii hea tuju nüüd. Sa oled samasugune nagu kooliajal. Ei ole nina püsti, ei ürita kõvatada. Lihtne maapoiss.“

„Eks ma elan maal kah. Tartuni on suisa 2km. Või 1 minut autoga.“

„Ma tean. Sa elad seal valli taga eks? Ma ei tea, miks ma tean. Keegi rääkis.“

„Aga räägi, kus sina ise elad?“

„Mina elan ikka samas kohas! Sa võiksid läbi kunagi astuda! Voh, mul on nädalavahetusel väike pidu tulemas. Andres tuleb ka muide! Kuna sa Andrest viimati nägid? Tule laupäeval, teeme liha ja joome veidi õlut, räägime vanadest aegadest….“

„Andres? Milline Andres?“

„HAHA! Mis Andres mis Andres? Meie Andres! Me ikka meenutame temaga vahel vanu aegu. Mäletad toda korda, kui sa mingite skinheadidega mölisema läksid ja siis ennast parki põõsasse ära peitsid, et ta sõpradega sind üles ei leiaks?“

„Uskumatu, et sul mõlemad silmad peas on. Sa meenutad selliseid asju, mida normaalne inimene ammu oleks ära unustanud.“

„Haha, ei mina ei unusta. Sa olid ikka legend. Ma nimetaks end lausa sinu fänniks. Ma küll blogi ei loe. Mind see lasta kammajjaa ei huvita. Aga fank. Sa olid ja oled super inimene!“

Ma vaatan seda lühikest tüüpi pealaest jalatallani. KES KURAT SA OLED? Ma näen teda esimest korda. Kuulen teda esimest korda ja ometi ta teab minust piinlikke seikasid ajast, millest ma ise enam suurt ei mäleta. Klassivend ta ju pole. Koolist ka ei mäleta. Pekki, ma küsin.

„Kuule, sorry. Ma tean, et see võib tunduda ilgelt nõme, aga tuleta mulle meelde… kes sa oled?“

„HAHAHAHA. Mine perse Hents! Sa oled tõepoolest legend! Huumorisoon on sul ikka nii õige koha peal!“

„Ei, päris ausalt. Ma ei suuda su nägu meenutada. Ütle oma nimi.“

Ta jäi tõsiseks, pani oma käe mu õlale ja ütles: „… Henry, palun ära muutu. Just sellepärast sa nii lahe oledki. Näeme laupäeval. Andres on ka seal!“ teatab see kiilanev dressides mehike ja lahkub väljapääsu suunas.

Ja kes kurat on Andres?!?!

PS! Kuna ma juttu diktofonile ei salvestanud, siis vestlus ei ole päris üks-ühele, kuid just nii see mul meeles on.

Kommentaarid

“Ja kes kurat on Andres?” on saanud 6 vastust

 1. Mari-Liis K ütleb:

  Hahahhaaa, mul ka kahjuks nii olnud ja ei suudagi meenutada kust ja kuidas tean inimest😥🥵🥵🥵

 2. Krr ütleb:

  Ja põhiline, et kui võtad kogu julguse kokku, surud piinlikuse alla ja küsid, et krt, kes sa oled, siis arvatakse, et sa teed ikka endiselt jube head huumorit ja ikka midagi teada ei saa…. 😀

 3. triibu-liine ütleb:

  Ma töötan inimestega, kes kannavad tööj uures vormiriietust. Aeg-ajalt ikka juhtub, et mingi teksades suvaline tüüp hõiskab sulle rõõmslat tere ja alles pool tundi hiljem taipad, et see ju kolleg, lihtsalt tsiviilvormis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sina oled kunagi narkoosis olnud?

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

 • Mis mind ära päästis?

  Kes on elanud kivi all, siis viimased kuu aega olen ma veetnud Tartu Ülikooli Kliinikumi haiglas uroloogia osakonnas. Jäin ootamatult hästi ägedasse (mitte lahedasse) haigusesse, mis mind pilve…

 • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

  Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

 • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

  Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…