Ainult siseringile mõeldud info uue telesaate valmimisest

Mul oli siin võimalus olla tunnistajaks ühel koosviibimisel, kus plaanitakse uut telesaadet. Ma tean, et mul võib tulla pahandusi, et ma seda infot teile praegu avaldan ja ma peaks seda avaldama täiesti privaatselt, aga kõik osalenud produtsendid on vanuses, mis ei ole minu blogi sihtgrupp ja vaevalt, et see info nendeni jõuab. Vähemasti ma ei räägi ja kui teie ka mitte, siis jääbki see ainult meie teada.

Kuid tegemist oli siis mingis mõttes ajurünnakuga, kus püüti välja tulla uue saatega, mis televaatajate südameid vallutaks. Midagi teistsugust ja ahhetama panevat. Kuna mul oli diktofon sees, siis saan põhimõtteliselt vestlust edastada sõna-sõnalt.

„Uus saade võiks olla seotud muusikaga“

„Jah, hea mõte. Teeks sellise saate, et inimesed tulevad saatesse kohtunikele laulma ja kohtunikud otsustavad, kes saab järgmisesse vooru…“

„Las ma segan vahele, aga sa kirjeldad mulle praegu Superstaari saadet ju. Ei sobi. Me võiks teha sellise, et me võtame kamba muusikuid ja paneme nemad laulma, aga mitte enda laule, vaid hoopis nende teiste, kes seal ruumis on… fank.. see on ka tehtud…“

„Aga kuidas oleks see, et kuulsad inimesed laulavad… olete valmis? Teistele kuulsatele inimestele! Ja nagu üllataks neid.“

„Olemas juba ju.“

„Krt muusikaga on keeruline. See peaks ikka mingi võistlus olema. Äkki võiks muusikud võistelda.. oot mis ajaks me seda saadet telesse plaanime? Kas keegi Kaire ja Dagmari käest on küsinud, kas nad saavad siis? Kui neid pole, siis ei saa me nagunii muusikasaadet teha…“

„Ok, enne, kui saate välja mõtleme. Paneks äkki kohtunikud paika?“

„NIINEMETS!“

„Rahune see pole võistlus. Äkki keegi veel peale Niinemetsa?“

„NIINEMETS!“

„Ok ok, aga äkki keegi veel?“

„Alar Karis?“

„Ei, teda ei saa.“

„SIIS NIINEMETS!“

„Ok, siin vist läheb nagu alati. Aga äkki teeks mingi sarja. Sellise, mis tunduks justkui nagu reality, aga tegelikult on näideldud. Mokumentaal nii öelda. Kuidas see tunduks? Nagu Kontor umbes, aga tegevus toimuks näiteks noortelaagris ja peategelased ei oleks ei laagris osalejad, ega korraldajad, vaid kohalikud, kes ostsid endale just suvila sinna laagri kõrvale ja ei teadnud, et suviti on seal hull möll… Päris hea mis?“

„See oleks tõesti tuus. Pole stuudiot, ega midagi vaja. Niinemets mängiks väga hästi välja sellise mureliku tüübi.“

„Miks kogu aeg Niinemets. Kedagi teist pole?“

„On.“

„Kes?“

„Nnnnnnnnn ….. nnnnn … NIINEMETS!“

„Siis laulusaatesse teda panna ei saa, kui ta siia sarja võtta.“

„Teeme siis Piusiga.“

„Kummaga?“

„Selle ilusamaga.“

„Nad on identsed kaksikud. Neil pole mingit vahet. Pealegi, ta mängib hetkel „Papsides““

„Tead, keda ma püüdsin sinna sarja saada?“

„Tean, lõpetame nüüd tema pakkumise ja mõtleme laiemalt.“

„Ma ei tahtnudki öelda, et Niinemetsa..“

„Keda siis?“

„Mihkel Rauda!“

„Mihkel ei ole ju näitleja.“

„Õigus jah. Aga kas sa tead, kes on? NIINEMETS!“

„Krditrafckingblää“

Suitsupaus

„Aga kui me teeks mingi uudsema huumorisaate. Idee on selles, et ar….“

„NIINEMETS!“

„Käi kanni! Lõpeta tema pakkumine. Jah ta on tore ja andekas ja värki, aga teeks ühe saate ilma temata. Ta ei pea absoluutselt igas saates figureerima.“

„Palun ära üldista. Ta ei olegi IGAS saates.“

„Nimeta palun kolm saadet, kus pole Niinemetsa, Juurt või Rauda!“

„Lihtne…. pff… eee.. “Alasti ja hirmul“, „Rosemunde Pilcher “… „Minu 500 kilone elu““

„Eestimaiseid saateid!“

„Rahu.. las ma mõtlen… „Su nägu kõlab….“ Ei, oota. Sa panid pinge peale ja nüüd mul pea segi otsas. Aktuaalne kaamera?“

„Jüri Üdi klubi ei tahtnud pakkuda? Kuigi ma olen kindel, et nad seal ka olnud. Tead, miks kõik meie tehtud saated on ühesugused? Sest kõiki saateid juhivad ja neis osalevad ühed ja samad näod. Kogu aeg. Ma tean, et Eesti on väike, aga fank. Vahel paned teleri tööle ja ei saagi aru, mis saade see nüüd käib, sest kõikides teistes saadetes on täpselt samad näod. Ja samad inimesed räägivad ühtemoodi ja saatest saatesse sama juttu. Võtaks nüüd kokku ja mõtleks kastist välja. Teeks midagi hoopis teistsugust ja osalejaiks ning juhiks inimesed, kes on täiesti ootamatud. Saame nii?“

„Muidugi saame!“

„Plaaniks näiteks juulikuusse saate, kuhu me leiame igaks nädalaks paar inimest koos ühe profikokaga, kes teevad nädal aega nö kodukohvikut, kusagil mõnusas kohas. Meie poolt oleks promo ja sotsiaalmeediatoetus ja siis iga nädala lõppedes vaatame, kes kui palju teenis. Kuidas selline plaan oleks?“

„Ma ei teagi. Kindel, et Niinemets süüa teha oskab?“

„Aaaarrrgggggghhhhhh!!!“

„Ok, ok, ma tegin nalja. Rahu.“

„Me teame mõlemad, et sa ei teinud!“

„Tegin! Sest ma tean, et Niinemets on juulis kinni.“

„Hea seegi..“

„Kuukene edasi liigutada ei anna jah?“

Kommentaarid

“Ainult siseringile mõeldud info uue telesaate valmimisest” on saanud 2 vastust

 1. Liis ütleb:

  Need saatetegijaid peaksid minusuguste laiskade ideedeheneraatoritega nõu pidama. Täotsa kurb on, kui on terve ilmatäis ideid, kuid 0 ettevõtlikkust 😀

 2. Piret ütleb:

  Igatahes intriig on üleval, jään põnevusega saadet ootama 🙂 🙂 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

 • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

  Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

 • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

  Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

 • Midagi hoopis teistsugust

  Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…