Mõned grupid peaks olema keelatud

Facebookis on gruppe, mis peaks olema keelatud. Lihtsalt see sisu on nii häiriv, et ma näiteks hommikul käisin ühes ja siiani tunnen, et pulss on üleval ning rahutus sees. Üks sellistest on grupp „Seenehuvilised“. Kõik panevad neid pilte korvidest, mis on triiki puravikke ja teisi seeni täis -MA TAHAN KA! Istun ja vahin neid ning fank- ma lähen homme metsa. Ma ei saa grupist ära ka tulla, sest te ei kujuta ette, kui palju sellistes gruppides seente kohta õpib. Mina olen ju see tüüp, kes kummardab ainult puraviku või kukeseene järgi. Igast pilvikud ja riisikad jäävad minust metsa maha. Aga mul polnud aimugi, et on olemas ka mingid vahelikud ja liimikud ja sirmikud. Sirmikuid ma tegelikult teadsin ja kuigi räägitakse, et peaks räigelt hea seen olema, näeb see minu jaoks liiga kärbseseene moodi välja ning on minust metsa jäänud.

Meie pere mehed uut trenni avastamas

On tekkinud mul ka mitmeid seeneraamatuid ja ma ei tea, miks see seenevärk mulle nii väga põnev tundub, kuid on. Kuigi ma tean, et ma nagunii metsas rahulikult nautida ei saa, sest esiteks on siin Tartu kandis mingi karu julgeks saanud ja meie külje all passimas. Tõenäoliselt seda, et millal mina metsa jõuan. Teiseks mõtlen ma kogu metsasoldudaja puukide peale. Kui mul on mingi foobia, siis on see puukide vastu. Põdrakärbsed ei tee ka midagi kergemaks, kui nad kraevahele ronivad, sest ma olen iga kord 150% kindel, et kõik!- mul on puuk särgi vahel. Ei ole, aga metsaskäik oli kõike muud lõõgastav ja tore.

Ma ei ole sügise-inimene. Seened on üks väheseid asju, mis mulle sügisest meeldib. See ka meeldib, et saan oma lehepuhurit rohkem kasutada. Kui ma sellega suvel ringi käin, siis vaatavad naabrid mind nagu ohmakat. Sügisel võin sellega täristada pühapäeva hommikul kella kaheksast alates ja keegi ei vaata viltu. Haha. Kõik naabrid, kes nüüd loevad ehmusid vist kangeks. Ärge muretsege ma ei alusta kella kaheksast pühapäeval. 8:15 on piisav. Mul muidugi ei ole eriti palju lehti aias ka. Üks ilupuu on, aga lehepuhur on lihtsalt kõige toredam aiatööriist, mis  välja on mõeldud. Sellega saab kõike teha- lapsi taga ajada, palli õhuvoos lennutada, Esileedit hirmutada ja vahel kui aku tühjaks pole saanud, siis ka lehti puhuda.

Ma peangi kiitma valikut, mille me tegime nüüd vist juba kolm aastat tagasi. Me vahetasime kõik bensiiniga töötavad aiatöömasinad nende vastu, mis on akutoitel. Meil on sellise firma nagu EGO tooted. Väga võimsad ja kvaliteetsed. Meil on sealt niiduk, trimmer, hekilõikur, lehepuhur ja sel suvel lisandus perekonda üks asi veel -kettsaag. Nagu mootorsaag noh. Saemeister, kes EGOt maale toob, on mulle alati parimad tingimused teinud ja ma olen tõesti väga rahul. Ei õli, ei bensiini, ei haise. Lärmab ka palju vähem. Muide, lehepuhuriga saab edukalt hommikul ka auto lumest puhtaks lasta. Keegi teist eelmisel aastal soovitas seda ja proovisin ka ning tõepoolest.

Ma ütlesin, et mulle sügis ei meeldi. Ma mõtlesin just ümber. Mis mulle sügisest meeldib? Mulle räigelt meeldib see õdus õhtune tšill, kui me sööme midagi head ja kuigi väljas on pime, siis kell ei ole veel palju ning me naudime üheskoos mõnd lauamängu, küünlad põlevad (mitte ainult kalli elektri pärast) ja siis tahavad lapsed multikat vaadata ja saab nautida mõne põneva raamatu lugemist. Ma tahan ka korra parandada- ma ei naudi kunagi ühtegi lauamängu lastega. See on hull pinge, sest nad on nagu Colombia narkoärikad- kogu aeg üksteisega tülis ja valmis mängulaua tagurpidi keerama. Aga siiski, vahel on nad toredad ka.

Ma teen siia ka reklaami. Ma rääkisin enda FB seinal ka, aga Elisa Raamat uueneb ja need uuendused saavad olema päris vinged. Selleks, et olla esimeste seas, kes uuendustest kuuleb, tuleks end registreerida SIIN, sest kõigi vahel, kes seda teevad, loositakse HOMME välja tahvelarvuti ja kõrvaklapid. Ja kui sul pole veel Elisa Raamatu äppi, siis ma väga soovitan- ainus põhjus, miks ma raamatuid loen, on just see äpp. Siis mul on ka sooduskood SIIN, mis annab sulle kaks esimest kuud poole hinnaga. 5000 raamatut nelja euroga… pole paha.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sinu pesupesemisvahend peab olema

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…

  • (NKHKT)-40kg ja nutikella valik

    Mul on tõsi taga, kui ma räägin, et ma plaanin aasta lõpuks 40kg vähem kaaluda. Tundub suur number, aga see on vähem kui kilo nädalas ja kuna nädalad…

  • Odraiva. Ehk kuidas ma napilt otsad oleks andnud

    Ma saan nüüd öelda, et ma olen teispoolsuses ära käinud ja tagasi tulnud. Teispoolsuseks pean ma siis seda, et mul oli silm valus. Mõni teist tahaks kindlasti vahele…