Kui ma peaksin uuesti abielluma…

Kui ma palusin soovitada paiku, kuhu me võiks sel suvel veel perega suvitama jõuda, siis te olite väga abivalmid nagu alati. Palun olge järgmisel aastal ka, sest nii palju lahedaid kohti, kuhu me lihtsalt ajaliselt ja rahaliselt sel suvel ei jõua, sest ma ei tea, kas see tuleb üllatusena, aga viiekesi puhata on ikka kuramuse kirves. Isegi hoolimata sellest, et nad on lapsed. Või ma ei tea, äkki ongi lastega kallim. Igal juhul soovitasite te meile hulga lahedaid paiku ja üks, mis soovitustesse sattus mitme inimese soovitusena, oli hotell Lepanina Pärnumaal.

Lepanina on mulle tuttav paik. Mitte, et ma oleks seal varem käinud, aga kui me otsisime Esileediga kohta, kus pulmi pidada, siis Lepanina jõudis koos paari teise kohaga finaali. Valisime teise vinge paiga, mis oli lihtsalt poole lähemal. Kuid kui ma peaks uuesti abielluma, siis oleks Lepanina taas finaalis, sest … ok ma ei hakka seda lauset lõpetama, sest usute te mind või mitte, aga nii kui ma selle lause kirja panin, hakkas Esileedi läbi une köhima, nagu oleks sülg talle kurku vajunud. On tüüp.

Lepanina on kõige vingema asukohaga hotell, kus ma kusagil Eestis üldse näinud olen. See ei asu mitte ranna lähedal, vaid see asubki otse rannas. Meri on sõna otseses mõttes kiviviske kaugusel. Ma tean seda öelda, sest ma proovisin- viskasin kivi maja kõrvalt otse merre. Ma enne muidugi kontrollisin, et kedagi rannas ei oleks. Oli, aga mul oli kivi juba käes ja.. jõudu ka nagu on…

Rand oli mõnusa heleda liivaga ja nagu meie kandi meredele kombeks, tuleb enne kilomeeter maha kõndida, et vesi rinnani ulatuks ja seega lastega peredele suurepärane koht. Eriti kui satute päeval, mil on ka lained, siis on rõõmu topelt. Kuid, kes soovivad supelda sügavamas vees, siis hotelli ja ranna vahel on veel piisavalt ruumi ja sinna on pandud imeline bassein. Mult juba küsiti korduvalt, et kas basseinil ka soojendus on ning jaa, on. Päike. Päike soojendab. Pärastlõunaks oli vesi juba väga mõnus. Kuna basseinis oli lastele vesi liiga sügav, siis meie veenautlemine piirdus merega. Samuti oli suur hulk lamamistoole ja paar sellist suurt madratsiga päevitusalust, millele saab soovikorral kardina ette tõmmata, et mõnus uinak teha. Mõnus noh!

Hotell ise oli väga puhas ja hoolitsetud. Esileedi pildistas vist oma telefoni mälu täis, sest oli Lepanina aedniku kätetööst vaimustunud. Käis ja klõpsutas seal mööda aeda. Meil oli rõduga peretuba, mis oli jaotatud kaheks – ühes toas oli kaheinimese voodi (tundus nagu 160cm) ja teises lahtikäiv diivan. Palusime lisaks tuppa lisavoodi ja kõik saidki ööseks ära mahutatud. Mida ma pean kiitma – seinad on mõnusalt paksud. Me ei kuulnud absoluutselt mitte kordagi mitte midagi väljast poolt tuba. Ka tuba oli puhas. Ei olnud enam uus, sest hotell on vist ehitatud 80ndatel, aga siiski ilusti renoveeritud ja kõik nägi kena välja.

Aga mida seal teha? Kas ma ei rääkinud veel merest ja basseinist? No, kui sa ei ole minusugune hüljes ja tahaksid midagi lisaks veel teha, siis hotelli territooriumil on pinksilaud, tenniseväljak, minigolf, piljard, saun ja rattarent. Nii palju asju, kuidas aktiivselt aega veeta. Kuid palju need lisategevused veel maksma lähevad? MITTE MIDAGI! Ma olingi täiesti üllatunud, et kui tavaliselt püütakse kõikjale selliseid varjatud lisatasusid peita, siis hotellikülalised saavad isegi rattaid tasuta laenutada. Neil oli seal umbes seitse täiskasvanuratast ja üks laste oma. Need olid seal kogu aeg saadaval ja seal piirkonnas on mitmeid toredaid kohti kuhu sõita. Isegi kõigest 600 meetri kaugusel on üks kämpinguplats, kus on restoran, mis pakkus väga kvaliteetset toitu. Soovitame õhtusööki seal nautida. Super maitsev.

Ka hommikusöök oli täiesti viisakas. Valik oli täiesti piisav ja isegi lapsed leidsid endale midagi. Poisid on meil väga pirtsakad sööjad. Piiga seevastu tahab alati kõike proovida. Kuid ka poisid said söödud, hoolimata sellest, et pannkoogid olid hoopis teistsugused, kui meie teeme (väikesed ja paksud ning meie teeme ainult suuri ja õhukesi) ja maasikamoos väga maitsev. Võtsid julguse kokku, proovisid ja kuna ei surnudki ära, siis said kõhu täis küll.

Kogu see elamus hotellist, see miljöö. Kõik oli suurepärane. Kasutasime kõiki vaba aja veetmise võimalusi, mida hotell pakkus ja püüdsime jääda lisaööks, kuid kahjuks olid kõik toad väljamüüdud. Hotell ei ole suur, vist 34 tuba ja suviti on nädalavahetustele keeruline vaba tuba leida. Seega sihtige, kas nädala keskele või pange juba kevadel endale suvine nädalavahetus Lepaninas kinni, sest see on lihtsalt nii suurepärases kohas ja ma loodan, et teil veab ilmaga samamoodi nagu meil vedas. Aitäh Lepanina võõrustamast! Teie administraatorid olid väga professionaalsed ja sõbralikud. “Miks sa nii tore oled?“ oli Noorsandi küsimus administraator Marjule, kui ta Noorsandile järjekordselt abivalmilt midagi seletas. Seal oli kõik tore. Kabli on tore. Me tuleme kindlasti jälle ja soovitame kõigile, kes tahavad mõnusalt aega veeta.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sinu pesupesemisvahend peab olema

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…

  • (NKHKT)-40kg ja nutikella valik

    Mul on tõsi taga, kui ma räägin, et ma plaanin aasta lõpuks 40kg vähem kaaluda. Tundub suur number, aga see on vähem kui kilo nädalas ja kuna nädalad…

  • Odraiva. Ehk kuidas ma napilt otsad oleks andnud

    Ma saan nüüd öelda, et ma olen teispoolsuses ära käinud ja tagasi tulnud. Teispoolsuseks pean ma siis seda, et mul oli silm valus. Mõni teist tahaks kindlasti vahele…