Kus on enne nähtud meigitud koera?

Postituse koostööpartner on Heveren.ee

Meil on Vennas, kes vahetab päevas umbes 15 korda riideid. Lihtsalt toimetab toas ringi, kui järsku taipab, et need pool tundi tagasi jalga tõmmatud püksid pole enam moes, läheb kummuti ette ja leiab väikese tuhlamise järel täpselt sobivad püksid ning pool tundi taas muretu. Meil on Piiga, kes on nõus ka maailma lõppu kaasa tulema, aga ainult seni, kuni tal joonistustarvikud kaasas on. Ma pole näinud last, kes võib lihtsalt tundideks ära kaduda ja joonistab ning värvib kuni nõrkemiseni. See ei tähenda, et selliseid lapsi rohkem poleks. Kindlasti on. Ma lihtsalt ei vaata võõraid lapsi.

Seepärast oleksid nad üliõnnelikud, kui need kaks asja saaks kokku viia. Tean seda, sest just seda ma alles hiljuti pealt nägin. Heveren saatis meile Selfie Clothingu sarjast igale lapsele ühe pluusi ja ühe nokatsi ning no rohkem kümnesse annab panna. Nende riiete eripära on see, et need tulevad pakendis, milles võib leida riideeseme ja vildikad ning sa saad vildikatega värvida selle riide just selliseks, nagu sa ise soovid. Saadki olla justkui disainer, kelle pluusil on kujundid ees olemas ja sina otsustad, mis värvi need olema saavad. Kui hiljem ka triikrauaga üle lasta, siis ei tule värv ka pesus maha. Ainuke probleem on see, et ükski kolmest lapsest ei ole eriti osav joontesisene värvija ja ma natuke muretsesin, mis see lõpptulemus olema saab. Minu enda viga, et ma selline põdejast kuivik olen. Fank!, miks peavad pildid olema värvitud ainult joontest seest poolt? Kui need oleks, siis need ei oleks ju minu laste tehtud. Kõik kolm said endale väga vinged omanäolised rõivad ja tore oli näha, kuidas riided ei olnud peale voodisse pugemist kusagil keset põrandat hunnikus, vaid kõik panid kenasti toolile, et homme see endale taas selga tõmmata. Piiga pani suisa padja alla, et kindel olla. Erinevaid Selfie Clothing tooteid võid leida SIIT.

Kuid Hevereni tootevalik ei lõpe siin, vaid Noorsandi meeleheaks, kelle ainus tingimus riietele on, et need pepuvahele kogu aeg ei tõmbuks ja värvimine on totaalselt igav ajaraiskamine, sest selle käigus ei saa kedagi tulistada ega ühtegi zombit tappa, saadeti meile ka valik Good Bubble vannivahtusid ja dušigeele. Sellega ei pane kunagi puusse, sest Noorsand on vannihüljes. Ma toon välja, et just vannihüljes, sest sarnaselt Esileediga, peab ka Noorsandi arust vesi olema soe ja mitte jahutav. Mina ei saa vannidevõlust aru. Minu jaoks on vette sulps eelkõige karastav kogemus, mitte sooja vette higistama minemine? Kas inimene saab ikka vees higistada? Kui sa lähed näiteks sooja vanni. Ei tea. Googeldasin – saab küll. Näe, jälle targem ja sina ka. Vannivahud on väga mõnusa lõhnaga ja šampoon/dušigeel pisaravaba. Ma erastasin ühe juba endale. Ma otsin endale täiega võimalikult ökot dušigeeli pidevalt ja mine tea, äkki just see jääb mul endale püsima. Good Bubble tooted võid leida SIIT.

Kahekordselt rõõmsaks sai aga pakisisust just Piiga, sest lisaks kahele eelnevale, on Hevereni tootevalikus Namaki näovärvid ja juuksetušid. Ega me aega ei kulutanudki ja kiirelt oli Piiga minu osava käe läbi muudetud koeraks ja juuksesalgud värviliseks värvitud. Ta pidi küll igale küsijale seletama, et ta on koer, kui nad küsisid, miks tal nägu must on. Aga ma ei tea… minu arust on täitsa koera moodi. Kuna ma tahtsin ka kiiret tulemust, siis kasutasin ainult ühte värvi. Kuid neid näovärve oli piisavalt, et saame veel harjutada ja need on sobivad tundlikule nahale, et katsetada saab veel küll ja küll.

Tõsiselt pani silma särama, aga väike meigikomplekt ja huulepulk. Naised. Kuna ma olin ta just koeraks värvinud, siis meiki kohe peale kandma ei hakanud. Kus on enne nähtud meigitud koera? See on tavaliselt see hetk, kus terve hulk teist hakkaks mulle meigitud koerte pilte saatma. Kindlasti mõned veidrikud teevadki koertele hommikuti näo pähe – huuled tulipunaseks, silmad suitsuselt siniseks ja siis mokale ka üks ilus tume sünnimärk, aga meie koer (Piiga) on naturaalne. Ok, värvitud huultega, sest huulepulk tuli kohe ära katsetada, aga muus osas täitsa naturaalne. Sorry, silmalaud said ka siiski värvitud, meenus mulle just… Tegelikult on need koerte meikijad täiesti normaalsed inimesed. Ei ole veidrikud. Namaki tooted võid leida SIIT.

Hevereni e-poes on terve suur valik erinevaid ideid, mida endale või kellelegi jõuludeks näiteks kinkida. Midagi, mis ei paku lihtsalt emotsioone, vaid on päriselt praktiline. Midagi, mida võib kasutada aastaringselt ja nad on keskendunud oma toodetega ka sellele, et need nahale, kehale ja maailmale võimalikult head oleks. Et jõulukinkide tegemine rahakotti liialt ei rööviks on need kõik tooted detsembri kuus soodushinnaga müügis. Lisaks saate täishinnaga toodetelt sisselogimisel -10% soodustust. Ja peale selle annetab heveren  detsembri kuus igalt ostult 10% www.lastekriis.ee organisatsioonile. Tegutse, sest varsti on kõigil kiire.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…