Esileedi kogemus Michelini mehikesena

Postitus valmis koostööst Slimfit Studioga

Osad on teist juba kindlasti märganud, et Henry mainis, et ma sain aasta lõpus imelise pakkumise Slimfit Studiolt proovida LPG lipomassaaži ja Endermolift näohooldust. Mitmed on minult küsinud, et nooo, kuidas meeldib? Kuidas tulemused? Kas jäin rahule? Kas soovitaksin seda teistele ka! Lühike vastus on, et jaa, soovitaksin küll, jäin väga rahule! Ja kindlasti lähen ise ka veel. Aga ma siis räägin, mis see on ja mida mina kogesin.

Alustades siis otsast, mis protseduurid need siis on:

LPG® Lipomassaaž on spetsiaalse aparaadiga teostatav protseduur kehale, mis aitab võidelda rasva ladestumise ning vananemise vastu. LPG massaaži positiivne mõju organismile on tõestatud erinevate teaduslike ning meditsiiniliste uuringutega. Vastavalt kliendi probleemidele ning eesmärkidele valitakse igale kliendile individuaalne massaažiprogramm. Massaaži käigus stimuleeritakse rasvarakke, nende sisu eraldub lihastele energiaks, sellest tingituna on soovitatav 48 h vältel peale LPG Lipomassaaži teha treeningut. Massaaži teostamiseks ning hügieenilisuse huvides kannab klient protseduuri ajal spetsiaalset kostüümi.









Ehk lühidalt öeldes on vaja endale esimesel korral osta valge võrgust vääääga seksikas kostüüm (olenevalt kehatüübist näed sa sellega välja nagu sexy mama või Michelini mehike – Henry kommentaar) ja see siis igakord protseduurile kaasa võtta ja selga panna. See on siis selleks vajalik, et kasutatava aparaadi otsikud libiseksid ilusti mööda keha ja teeksid oma tööd võimalikult efektiivselt. Käivad selles massaažis nii mehed kui naised, kuigi Henry oleks endale napilt supi kurku tõmmanud, kui ma talle idee välja käisin, et äkki sooviks tema ka. Igale inimesele lähenetakse individuaalselt – esimesel korral pead täitma ankeedi ja arutatakse läbi, et kas tervislik seisund lubab protseduuri teha (on harvad vastunäidustused) ja kas on mingeid piirkondi, mis vajaksid erilist tähelepanu.

See on lühidalt kirjeldus sellest kogu keha massaažist. Nüüd hoolitusest, mis on suunatud näopiirkonda:

LPG® Endermolift näohooldus on 100% naturaalne tehnoloogia, mille abil on võimalik stimuleerida naharakkude ainevahetust ning seeläbi parandada näonaha elastsust ning jumet. LPG Endermolift näohoolduse käigus kasutatakse motoriseeritud pulseerivaid klappe, mis ergutavad nahas kollageeni, elastiini ning hüaluroonhappe tootmist. Hooldus on kehale omapärane mitteinvasiivne protsess, seetõttu puuduvad sellel igasugused kõrvaltoimed.









Selle protseduuri jaoks valget liibuvat võrkkostüümi selga ajama ei pea. Peab lihtsalt pikutama ja nautima protseduuri Toime on kohene.

Kui Henry selle idee mulle välja pakkus, olin ma küll kohe nõus, kuid samas oli mul väga palju kõhklusi, sest ma ei ole aastaid endale tähelepanu  osutanud ja nüüd on keegi teine inimene, kes pühendub täiesti minule. Mul on nüüd tagantjärgi väga hea meel kinnitada, et koht on ilus ja hubane ning töötajad hästi sõbralikud ning soojad. Kõik kompleksid, mis mul aastatega tekkinud on, suutsid nad enda professionaalse ja julgustava suhtumisega hetkega maha võtta ning ma tundsin ennast alati oodatuna.

Ka tahan märkida, et sageli, eriti talvisel ajal, kui parkimisjooni näha pole, on probleeme parkimisega. Mul pole kordagi tulnud parkimiskohta otsida, sest see on alati olemas olnud, sest neid on seal palju ja ka koht ei ole ju südalinnas.

Mõlemad protseduurid olid tegelikult vägagi nauditavad ja see poolteist tundi, mis mõlemile kulub, lendas kiirelt. Ma olen Henryle alati öelnud, et erinevad invasiisvsed protseduurid, mis tähendavad endasse mingite ainete süstimist ja lõikumist, ei ole minu jaoks. Olen nõus regulaarselt käima LPG lipomassaažis, et noorem ja pringim paista.

Aga mis olid tulemused? Minu puhul oli nendest protseduuridest kasu – mu kehalt kadus sentimeetreid (nii käsivartelt, kõhult, puusalt, reitelt, kui säärtelt. Eriti tore see, et enim kadus neid kõhult ja puusadelt – 6 cm). Mu nahk on nüüd rohkem pingul ja tselluliiti on silmnähtavalt vähem. Üks ootamatu „kõrvaltoime“ oli – mul oli peale protseduuri alati nii palju energiat ja tegutsemistahet, mida ma pole ammu tundnud. Eriti talvisel ajal, kus energiat tuleb tikutulega taga ajada.

Näohoolduse toime on kohene. Reaalselt peale esimest korda oli koheselt mu nägu siledam, pringim ja säravam. Ja iga korraga see toime muutus nähtavamaks. Keha puhul pean oluliseks mainida, et vahepeal (st peale esimesi protseduure) võib olukord tselluliidi osas isegi hullem näida ja siis hakkab järjest paranema. Et kindlasti ei piisa ühest korrast, et oleks püsivad tulemused. Mõtlesin, et need oleks ideaalsed protseduurid enne, kui pead minema kuskile peole või pulma vms üritusele, kus tahad olla oma parimas võimalikus vormis.

Meil on Henryga augustis pulmaminek ja mul nüüd maitse suus. Kindlasti jätkan käimist Slimfit Studios ja lisaks oleme Henryga muutnud enda toidulaua pea tundmatuseni. Nii need protseduurid, kui kriitilisem silm toidu suhtes on osa teekonnast, et end taas väärtustada enamana kui lihtsalt kolme lapse emana. Vaid ka kui abikaasa ja naisena.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…