Kõige enam küsitud allahindluskood…

Postitus valmis koostöös GoGoNano-ga

Arvake ära, mis on igal aastal enim küsitud allahindluskood. Juba tavaliselt suvekeskpaigast uuritakse seda minu käest. Breden? Ok, vist on jah Breden. Uhh, see algus ei läinud nii nagu ma arvasin. Ok, pakkuge, mis on teisel kohal! Yummikommid? Pekki küll. On vist jah Yummikommid… Igal juhul langeb uhkele kolmandale kohale ja on samuti väga sage küsimus postkastis, et kas GogoNano allahindluskoodi ka mingil hetkel tuleb?

Me oleme vist neljal järjestikusel aastal nendega koostööd teinud ja nii paljud teist ostavad nende tooteid just siis, kui allahindluskood välja saab hüütud ja tõepoolest, ma teen seda taas, sest täna on e-esmaspäev ja kogu nende valik on -25%. Selleks kasuta SIIN koodi ESMASPAEV.

Kuid GoGoNanoga on rõõm koostööd teha, sest iga kord, kui nad endast märku annavad, on neil uued tooted, mis on vahepeal arendustöö käigus loodud. Nii ka sel aastal. Kui nende see toode, mis alati vau-efekti endaga kaasa tõi, on olnud see kaitsevahend, mida riiete peale pihustada, siis nüüd on nad edasi liikunud ka muudele pindadele ja välja tulnud ka väga põneva auto hooldussarjaga, mida saab väga edukalt ka koduses pinnakaitses kasutada.

Kuid siiski igal aastal on meie esimene valik riiete ja jalanõude hooldus. Olete neid eelmisi postitusi näinud ikka? Tulen korra veel autopesu analoogia juurde. Mis on automaatautopesulas kõige rahuldust pakkuvam osa? Kas see pole mitte taas see hetk, kui vaha on peale pandud ja siis loputatakse see veega üle ja kui veenired esiklaasilt maha voolavad. Väga sarnane efekt on ka riideid kaitstes (toote leiad SIIT). See ei sobi kummistele riietele, aga enamus joped, mida me igapäevaselt kanname, oleme selle vahendiga üle teinud ning nii teeme seda iga sügisel ja kevadel. Ma lisan siia eelmise aasta paar videot ka.

Just nii vettpidav oli Esileedi jope pärast pealekandmist
Peale veega pritsimist. Üks säär töödeldud GoGoNano kaitsevahendiga ja teine mitte.

Välja tuldi ka pindade desinfitseerimisvahendiga. Kas me pelgame koroonat või mitte, aga käes on siseruumide aeg. Nohu ja köha on muutumas meie igapäevasteks kaaslasteks ja me saame vaid pöidlaid pihus hoida, et tegu on tavalise vanakooli külmetusega. Seega kätepesu ja pindade puhastamine vahendiga, millel lisaks puhastavale toimele on ka desinfitseerivtoime annab ehk just seda südamerahu, mida me sellisel hullumeelsel ajal vajame. Ja tegemist on palju nutikama tootega, kui tavalise desvahendiga, sest seda saab kasutada ka hästi õrnadel pindadel nagu paberpakend või näiteks ka riided ja ei pea muretsema, et see sinna pleki pleegitab. Loomulikult nagu aastaid ennegi, on GoGoNano uhke ka enda looduslikkuse ja keskkonnasäästlikkuse osas.

Aga uusimad tooted on mõeldud nii auto, kui ka kodu puhtana hoidmiseks. Kaks toodet, mille ma välja tooks, mis on mõeldud pindade puhastamiseks ja kaitseks, on Multi Cleaner ja Liquid Skin. Kui teie või teie teine pool peab oluliseks (peaks teie silmis rohkem pidama), et auto oleks puhas ja hoitud, siis poes on müügil ka täiskomplekt, kus sees on mõlemad tooted, millest Multi Cleaner on puhastusvahend kõikidele pindadele ning kui auto on puhas, siis Liquid Skin tekitab peale silmale nähtamatu (nii nagu nano ikka) kaitsekihi, et kaitsta pindasid kriimustuste ja mustuse eest (lisaks veel autošampoon, mis pole taaskord tavaline šampoon ja mikrofiiberlapp). Nagu öeldud, siis sobivad tooted suurepäraselt ka kodukoristuseks, kuid mina isiklikult näen seda suurepärase kingina kellelegi, kes oma auto heaolu väga oluliseks peab. Mõelge läbi, kas teil on lähiajal (näiteks jõulude ajal) keegi, kellele te kingitust tegema peate, sest mina oleks isiklikult sellise kingi eest vägagi tänulik, kuna lapsed ei halasta ja tallavad ning määrivad autos kõike, kuhu silm ka ei ulataks. Toodete kasutamine muudab pindade hooldamise tunduvalt hõlpsamaks, sest kaitsekiht ei lase mustusel pinna pooridesse jõuda.

E-esmaspäev, kestab ühe päeva, kasuta koodi ESMASPAEV ja kui ma peaksin valima GogoNano toodetest, siis ma valiksingi kaks komplekti – üks riiete ja jalanõude kaitseks pori ja vee eest (lisaks ka toode Fresh, sest ma kipun jalanõusid kiiruga ka palja jala peale tõmbama, mis ei too tossude mikroflorale üldse mitte head ning see paneb kingad lõhnama ja soodustab paha lõhna mitte tekkimist) ja teine autohoolduse komplekt, mis sobib ka koduseks kasutamiseks. Ok puhastav desovahend ka, mis on põnev juba selle toimimisviisi tõttu. Lugege selle kohta ise lähemalt SIIT.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sina oled kunagi narkoosis olnud?

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Mis mind ära päästis?

    Kes on elanud kivi all, siis viimased kuu aega olen ma veetnud Tartu Ülikooli Kliinikumi haiglas uroloogia osakonnas. Jäin ootamatult hästi ägedasse (mitte lahedasse) haigusesse, mis mind pilve…

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…