Kui mul oleks hunnik raha, et korraldada üks korralik pidu…

Postitus valmis koostöös Almaga

Erinevalt minust võtab Esileedi sünnipäevi väga tõsiselt. Mina ei võta üldse. Eriti enda oma, sest ma arvan, et ma olen sellest east väljas, kus … kus mulle inimesed meeldisid. Ok, tegelikult mulle ikka meeldivad veel. Ma olen küll ajaga introvertsemaks muutunud, aga inimesed, kelle puhul ma tunnen, et nad minusse hästi suhtuvad, nende seltskonna üle olen ma alati rõõmus. Peaaegu alati.

Kuid laste sünnipäevad on meil alati Esileediga hingel, et need tuleks täiuslikud. Ma ütlen meil, sest Esileedi sunnib mind korraldamises alati osa võtma. Siin kohal on mul tunne, et me elame läbi mingit Esileedi enda lapsepõlve fantaasiat, sest kui minu jaoks on oluline, et pidu tuleks külalistele tore, siis Esileedi sellega ei piirdu, vaid KÕIK peab olema täiuslik. Minu idee, et äkki ei annaks kõiki külaliste kinke korraga kätte, sest muidu on põnevust vaid hetkeks, võtab Esileedi vastu sügava põlgusega, sest sünnipäev noh.

Räägin sünnipäevadest, sest Alma loosib välja sünnipäevapeo summas kuni 2000 eurot ja ma olen abiks selle sõnumi levitamisel. Võib vaid ette kujutada, missuguse peo selle eest korraldada saaks. Sellest enam kui piisaks ka minu kevadel saabuva 40nda peo pidamiseks. Ok, see number on mul jõle võõrastav, sest kui kõrvale jätta mu valutav selg, hommikused kanged liigesed, mis vajavad kerget lahtivõimlemist, mu süvenev introvertsus ja soov vaikuses olla, siis ma ei tunne end üldse nii vanana. Oot, ma kuulen kellegi hääli õues. Ma lähen passin veidi akna peal, vibutan neile rusikat ja tulen peagi tagasi.

Tulles tagasi Alma juurde, siis nii nagu möödunud aastatel, saate ka sel aastal osta nende 150g liblikaga kohupiimakreeme ja kui te olete ostnud korraga vähemalt kolm, siis registreerige see nende kampaanialehel ära. Saad seda teha SIIN. Iga nädal loositakse välja kaisuliblikaid ja kinkekotte kohupiimakreemidega ning peaauhinnaks on juba mainitud unistuste sünnipäev kuni 2000 euro väärtuses.

Kohupiimakreeme on neil tõsine valik ja saime ka ise proovida nende uut kreemi kakao ja šokolaadipallidega. Noorsand, kes on maailma kõige pirtsakam sööja ja uute asjade proovija siin pool Emajõge, oli nõus imepisikese ampsu võtma. Ettevaatlikult nuusutas ta avatud karpi. Sirutas keele õrnalt välja, et sellega vaevu-vaevu kohupiimakreemi puudutada. Matsutas, mõtles hetke. Nuusutas uuesti. Uuris karbi kujundust. Liblikat karbi ääre peal. Pistis korra veel keele sisse, matsutas mõtlikult, võttis sahtlist lusika ja hetkepärast ta mõmises ja teatas, et ta poleks kunagi arvanud, et kakakaokreem nii hea saab olla. Kõik kolm ütlevad kakao kohta kakakao. Selles kreemis on sees peidus ka šokolaadipallid, mis ta meele eriti erksaks ja rõõmsaks tegid. Mina armastan vana head maasikamaitselist, kui ma valima peaks. Kuid see kakao ja šokolaadipallidega on vaid üks kohupiimakreemide valikust, mida ostes saab kampaanias osaleda.

Nagu ma ütlesin, siis peaauhind on sünnipäevapidu kuni 2000 euro väärtuses ja kui me peaks selle kulutama Esileedi veebruaris saabuva sünnipäeva tähistamiseks, siis jääks sellest rahast puudu, sest vaevalt Taukarit selle eelarvega saab. Kindlasti saaks kellegi soodsama… ma tegin nalja Esileedi. Loomulikult ei palkaks ma kedagi teist.

Enda sünnipäev saaks mul selle rahaga peetud ja ma kujutan ette, et kui mul oleks 2000 eurot kulutada, siis peo lõppedes oleks mul alles veel 1995 eurot, sest ma tõepoolest ei arva, et mu sünnipäev midagi ekstravagantset olema peaks.

Kui fantaseerida laste peo suunas, oleks see mõnes vinges batuudikeskuses, sest Noorsandi voodipõhja, millelt lastele meeldib suurde voodisse põrgata, olen ma juba oma kümmekond korda parandanud. Kuid õnneks on ta juba nagunii suuruses, et tarvis kiigata suuremate voodite suunas. Selle raha eest saaks vinge cateringi ja kohale kutsuks ka peojuhi, kes meil tegelikult ka endil olnud on. Ma ei peaks ise fotokaga väänlema ja saaks nautida pidu ning seltskonda ning meil oleks selle raha eest palgatud ka fotograaf. Ning kui suurelt võtta, siis miks mitte teha ka teemapidu. Mis teemapidu see muu saabki olla, kui printsessid ja superkangelased. Me teeks kõike, mis seni, aga viis korda suurejoonelisemalt. Aga teate, mis on nõme – mina ei saa seda võita. Hea uudis on aga see, et teie saate ja kui võidate, siis ootame ka kutset!

Kui teie saaksite endale planeerida lapse sünnipäevapeo eelarvega kuni 2000, siis keda te lisaks meile veel enda sünnipäevale kutsuksite? Mine vaata kampaania kohta lähemat infot SIIT.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…