Viimalus!

Postitus valmib koostöös Elisaga

Viimalus ehk viimane võimalus. Uskumatu, et see veel päris sõna pole. Olen pikalt oodanud võimalust, et viimalust kusagil kasutada. Aastaid kui täpne olla ja siin see on.

Sel nädalal saab läbi minu neljanädalane väljakutse, kus ma kutsusin inimesi tegema natukene paremaid toiduvalikuid ja vähehaaval rohkem liigutada. Seda on alati lihtsam teha, kui see kambas ette võtta. Hea meel oligi näha, et meid on mitusada, kes sellest kinni haarasid. Uskumatu, sest normaalse inimesena peaksime me end veel aasta lõpuni nuumama, et siis esimesest jaanuarist hullu panna. Aga siiski haarati, tehti otsus ja esimesed sammud on tehtud. Kuigi nädala pärast saab väljakutse läbi, tahaks ma seda kuidagi teiega jätkata ja seda isiklikumal tasemel ,et üksteisele kaasa elada ja teineteist inspireerida.

Selleks on väga mugav ka see äpp, mida me väljakutseks kasutame. Kasutame selleks Elisa Elustiili äppi, kuhu saab kirja panna kogu toidu ja treeningud ning sünkroniseerida päevas astutud sammud ja paljut muudki. Olin algselt skeptiline, kuid pean nüüd tõele au andma, et tõepoolest on suudetud vinge rakendus luua. 

Aga mida teha kui trenniideid pole ja motivatsiooni ka mitte eriti? Äpis on selline koht, nagu audiotrennid. Paned klapid pähe ja kuulad ning teed nii nagu treener juhendab. Proovisin ära ja ma ei tea, võib-olla tuleb see teile üllatusena, aga ma ei ole kohe üldse vormis. Kohe üldse mitte. Sellepärast on mul hea meel, et ma seda väljakutset alustasin.

Tegelikult hakkas minu teekond pihta juba varem ning toidulaua sain ma juba varem päris kenaks, kuid nii nagu mul pahatihti on, siis kui toitumine korras, ei taha trenn järgi tulla ning vastupidi. Sellised ühisväljakutsed motiveerivad aga mind alati, sest kui teised suudavad, siis minu “mul pole aega” ei ole muud, kui hale vabandus.

Kuid kaalulangus pole pea kunagi sirgjooneline, vaid see on täis tõuse ja mõõnasid. Spurte ja seisakuid ja ma olen oma vaimu juba selleks valmis seadnud, et alati ei lähe nii nagu soovid. Siiski on mul siht silme ees, sest ma olen ise enda jaoks tegemas projekti “40-40”. Ehk neljakümnendaks miinus nelikümmend. Kui ma 40 kilo alla võtan, ei ole ma veel vormis. Kaugel sellest, kuid elu on mulle õpetanud, et minu kärsitus ja soovimatus tulemusi oodata, ei too mulle selles maratonis kasu ning kuna see on maraton, kus muutus võtab aega, siis on hea seda teha koos sarnase eesmärgiga inimestega ja kasutades programmi, mis aitab sul ülevaadet omada. Muide sinna ei saa ainult söödud toitu lisada, vaid vastavalt sinu hetkeseisule ja eesmärgile, koostab äpp sulle täiesti isikliku menüü, millel toitained paigas ja kui on miski, mis sulle ei maitse, saab alati toite näpuliigutusega muuta.

Kuna tegu on väljakutse viimase nädalaga, siis on ka selle nädala auhind väga vinge. Loosi läheb HUAWEI GT2 pro nutikell, millega tulevad kaasa ka juhtmevabad kõrvaklapid. Ma olen ise seda kella paar nädalat kandnud ja ma ei saaks rohkem rahul olla. Peale maksmisfunktsiooni on minu silmis sel kõik vajalik olemas. See kell maksab 300 eurot ja keegi võidab selle järgmisel nädalal endale.

Kuidas seda teha? Siin on kaks võimalust.

Kui sa oled eelnevaid väljakutseid kaasa teinud, siis palju õnne sulle ja aitäh ka, sest siis piisab sulle “Koos tervislikuma elustiilini” grupis, selle postituse alla kommenteerida ja lisa, mis sulle selle äpi puhul kõige enam meeldib. Kõik. Kui oled selle ära teinud, oledki loosis sees.

Teine võimalus on neile, kes ei ole kõike kaasa teinud. Kui sa pole  mõnda või ühtegi väljakutset kaasa teinud, aga tahaksid ka kella loosis osaleda, pead sa tegema neli asja:

  • Sisesta Elisa Elustiili äppi terve nädala jooksul kõik toidukorrad ja jaga nädala jooksul Koos tervislikuma elustiilini postituse all kommentaaris kuvatõmmisena KAHTE toidukorda. Ehk pane kõik kirja ja jaga kahte.
  • Kõnni nädala jooksul (tänasest kuni järgmise esmaspäevani (sh)) vähemalt 50 000 sammu. Sünkroniseeri enda sammud äppi ja jaga enda tulemust kuvatõmmisega Koos tervislikuma elustiilini grupi postituse all
  • Sisesta äppi vähemalt üks toiduaine, mida seal varem ei olnud ja jaga kuvatõmmist postituse all grupis.
  • Kirjuta nädala lõppedes, mis oli su lemmik funktsioon äpis ja jaga sellest grupis kuvatõmmist.
  • Said neli asja valmis? Suurepärane, osaled samuti kella loosimises

    Kui sa pole äppi veel endale tõmmanud, siis kasuta paketi valimisel koodi amidahenryteeb5. Valides 6- või 12-kuu pikkuse paketi vahel, saad sa sellega hinnast 5 euri alla. Abiks seegi.
     

Sain kommentaari, mis toitumisalast väljakutset sa teed, nägin, kuidas sa Statoilis hotdogi ostsid. Esiteks, tule ütle mulle julgelt tere. Teiseks, ma ei ole hotdogi söönud üle aasta. Ainsad, kes neid aeg-ajalt soovivad, on lapsed. Eriti siis, kui me kusagile pikale väljasõidule läheme. Söövad kabanossi seest poolenisti ära ja siis läheme kajakaid või vareseid otsima. Seega, kui sa näed mind vahel kräppi ostmas, siis ära jookse tormakalt järeldusi tegema. Ma ostan vahel ka tampoone ja pesukaitseid poes, see ei tähenda, et ma neid ise kasutan.

Kuid ootan teid väga osa võtma ja ma tahaks, et ma ei ole ainus õnnetu, kes sellise jubeda ilmaga õues käib. Tulge kannatage teie ka!

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sinu pesupesemisvahend peab olema

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…

  • (NKHKT)-40kg ja nutikella valik

    Mul on tõsi taga, kui ma räägin, et ma plaanin aasta lõpuks 40kg vähem kaaluda. Tundub suur number, aga see on vähem kui kilo nädalas ja kuna nädalad…

  • Odraiva. Ehk kuidas ma napilt otsad oleks andnud

    Ma saan nüüd öelda, et ma olen teispoolsuses ära käinud ja tagasi tulnud. Teispoolsuseks pean ma siis seda, et mul oli silm valus. Mõni teist tahaks kindlasti vahele…