Tinderist, mida mul ei ole, ja uutest lugejatest

Nii paljudel blogijatel juhtub siin järjest nii põnevaid sündmusi elus, et ma tunnen, et jagades uudist, et ma leidsin kuurist üles ammukadunud võilillejuurija ei olegi enam jalustrabav uudis? Ei ole ju? Kui ma oleks teinud selle asemel lõualotiimu või looks Esileedi kõrvalt suhte näiteks ühe jaapanlannast geishaga, oleks see palju huvitavam. 

PS! Tänases blogis on lihtsalt pildid paarist viimasest päevast, kuna mul ei ole eriti midagi lisada, et antud postitust illustreerida.

Aga ei juhtu minu elus selliseid põnevaid asju. Rahalise poole eest vastutajana ja perekonna eest vastutajana mulle sobib rutiin, sest siis on mul kindlus, et me tuleme ka järgmisel kuul toime, sest seni kuni te uudishimulikult siin lehel ringi vaatate, on ka mul süda rahulikum. Kuid samas oleks ju nii põnev uute seikluste teed minna. Seni, kuni need on positiivsed emotsioonid, mis sellega kaasnevad. Iga seiklus peaks olema õpetlik ja ma peaksin enda ja ümbritseva kohta, midagi juurde õppima, aga ma siiski õpiks positiivsetest kogemustes, kuigi negatiivsed õpetavad enam.

Paar blogiajt on rääkinud siin netitutvustest ja kohtingutel käimisest üldse. See suhte kõige esimene faas, kus sa õpid teist inimest tundma ja püüad ära aimata, kas suudlusesse laskumine toob kaasa suudluse või nätaka pipragaasi, on see arvamismäng, mis on põnevaim. Võin kogemusest öelda, et pipragaas teeb umbes sama palju valu, kui keegi, kes mu kinniseid silmi ja ootavat pruntis suud näeb, reageerib sellele valjuhäälse “IUUUUU”-ga.

Õnneks ei saanud ma pipragaasi musiürituselt, vaid üks klassivend võttis selle kooli kaasa ja ainulaadne võimalus oli ära tunda, mida tähendab, kui gaasi sisse hingata. Mäletan, kuidas terve klass köhides ruumist välja liikus ja ma teadsin, et meil on nüüd jamad kaelas. Õnneks oli üks teine klassivend samal päeval ühe täristaja kaasa võtnud, et väike pauguke klassis teha. Kuna õpetaja sisenedes oli paugutajast veel hais ja suits üleval järeldatigi, et silmad jooksevad vett, sest keegi kasutas pürotehnikat. Kui sellest veel mingit lohutust on, siis sorry Marko!

Kuid kõik need Tinderid ja muud taolised portaalid, tulid minu jaoks liiga hilja. Ma oleks täiega tahtnud ära proovida uue keskkonna, kus korve saada. Praegu oleks imelik endale konto teha, eks? Kuidas ma seletaks näiteks ämmale, kui ma teda vasakule svaibin? Minu pimekohtingud jäid üheksakümnendate lõppu, kus me sõpradega Tartu Raadio laupäevasesse tutvustesaatesse regulaarselt helistasime. Kui ma seda ikka veel teeks, oleks mu elu kohe palju eripärasem ja sisuloomine samuti palju lihtsam, sest kogu aeg toimub midagi. Kuigi me olime regulaarsed osalejad, siis ette on mul näidata vaid üks tibi kellega ma tänaseni suhtlen, kellega ma… ülla-ülla, ei skoorinud. Hetkega friendzoneti (ÕS-i järgi on see täiesti ok Eesti keelne sõna.. ärge hakake ise otsima. Usaldage mind) ja usun, et tänu sellele, olen ma tänaseni temaga sõber. Ta oli tegelikult vaid üks pundist. Kutsusime neid leevikesteks, sest nad elasid Leevikese tänaval. Tänaseks juba pea 25 aastat tagasi. 

Esileedi kipub aga kõiki muresid lahti rääkima ja kui tunneb, et me jääme üksteisest maru kaugeks, siis tahab ka alati rääkida ning me saame kohe suhtele vajaliku restardi, seega tundub, et see suhe ka vist lagunemise märke ei näita ja tinderdajat minust ei saa. Ma ei tea, mis ma olen teinud, et ma endale nii hooliva naise saanud olen. Sa ei pea nii hooliv ka olema. Päriselt. Stop it! Ma tahan ka tinderdada. Nali.

Pidin ütlema, et nali, sest palju uusi nägusid on blogi ja sotsiaalmeediat jälgima sattunud ja sellega kaasneb kõik see nagu alati – inimesed tulevad mingi meeldinud postituse pärast, aga nad ei mõista veel minu musta huumorit ja minu stiili ning kuna varem pole kokku puutunud, tehakse kergekäeliselt järeldusi. Seega ma tahaks siin kohe ära öelda seda, et kui mu postitus tundub täiesti jabur ja ei saa ometi tõsi olla, siis kasuta enda loogikat, sest see tõenäoliselt ei olegi. Välja arvatud siis, kui see on ja siis pole su loogikast mingit kasu. Kuid anda paar näpunäidet, millesse blogis suhtuda väikese eelarvamusega, siis selleks on hinnangud. Kui ma näiteks annan hinnangu, et Esileedi on maailma kõige aeglasem valmistuja… ok, halb näide. Sest ta tõesti on. Kui tehtaks võistlus, et kes on maailma kõige aeglasem valmistuja, siis Esileedi diskvalifitseeritaks, sest ta ei jõuaks võistluse ajaks valmis. Aga sa pead lihtsalt ise ära tajuma…

Kuid kui ma ei saagi Esileedilt rohelist tuld, et kohtingutel käia ja jätkan seda stabiilset pereisa elu, siis millest mul rääkida on? Selleks ma peangi lihtsalt olema avatum uutele võimalustele ja ideedele. Kui ma palusin ideid, et mida ma peaks ära tegema enne 40ndat eluaastat, siis üks pakkumine oli olla yes-man, kes võtab võimalustest kinni ja läheb ideedega kaasa. Hea plaan, aga ideed, mis mulle on hetkel välja pakutud, on natuke liiga pöörased. Näiteks kutsus üks muusik mind enda esinemisele kaasa, et tellija oli soovinud, et lisaks muusikale oleks ka vestlus/stand upi osa ja see on miski, milleks ma üldse valmis ei ole. Pealegi, ma lubasin kunagi, et minu kõige esimest stand upi, kui see peaks ilmuma, esitan ma Päästeametis. Kuigi alustama peaks siiski koduste ja väikese publiku peal. 

Igal juhul on see tõsisem isolatsioon endale lõppu leidmas. Vähemasti Eestis ja mul on võimalik võtta osa palju enamast. Üks millest ma osa võtan, on näiteks see väljakutse SIIN. Kui ka sina tahaksid ideid, kuidas enda igapäeva menüüsse enam köögivilju kaasata, siis tule osale ka. Triin, kes seda veab on ka inimesena nii tore, rääkimata kokkamisoskustest.

Kuidas teil tinderite ja muude kohtinguportaalide -saadetega kogemused olnud on?

Kommentaarid

“Tinderist, mida mul ei ole, ja uutest lugejatest” on saanud 8 vastust

  1. Camme ütleb:

    Oihh, vana hea Tartu Raadio- millised tutvused sealt tulid 😀
    Pipragaasi proovisime meie ikka 9 korruselise maja sektsiooni alumistel trepiastmetel, et ikka kõik majas liikujad saaksid ka oma laksu kätte.

  2. Irina ütleb:

    ‘+1 vana hea Tartu Raadio 😀
    Tinderdamist ei ole enda peal proovinud, aga olen lustinud sõbranna Tinderis. Maru vahva on kui lead sealt tuttavaid 😀

  3. lillll ütleb:

    Proovisin Tinderit ca 5-6 aastat tagasi, kohe peale pikemast suhtest lahkuminekut. Olin valmis leidma uusi tutvusi, pigem ikka nii kohvijoomise ja jutustamise eesmärgil (kirikus üles kasvanud noore tütarlapsena ei osanud arvatagi, et sealt miskit muud leida saaks). Paar tundi tinderdamist ja hunnik matche hiljem kustutasin rakenduse ülehelikiirusel. Ehmusin kohutavalt, kuna selle asemel, et alustada vestlust, kirjutades “Tere!” või Kuidas läheb?” alustasid härrad vestlust fraasidega “Seksikas perse sul” ja “Sinu pool või minu pool?”. Õnneks leidsin mehe ka ilma rakenduseta ning ka sellest hirmsast naiivsuseussist olen ka tänapäevaks rohkem või vähem üle saanud 😀

  4. Printsess ütleb:

    Haha, Tartu Raadio on ka mulle tuttav, sest mu õde tutvus niimoodi. Aga kuna tal oli suht mehe hääl, pani ta mind sinna eetrisse helistama. Ei tea, kuidas keegi aru ei saanud, et 10-aastane laps on otse-eetris 😀 Hiljem, kui tüübid juba moblale helistama hakkasid, siis ta võttis ise vastu, aga raadios ei tahtnud oma madala häälega rääkida. Olen sinna eetrisse oma 10 korda küll helistanud, juba siis ei peljanud helistamist 😀

  5. T ütleb:

    Pliis paranda pealkirjas komaviga, st pane “ja” ette koma. Pliiis 🙂

  6. Henry ütleb:

    ja dai pohh sinna koma ei käi. mul see koma mure siiani. Ma panen puhtalt vaistu järgi.. ja mitte kunagi “ja” ette 😀

  7. Väike Myy ütleb:

    OIH, eile just vahtisin ID kanalist lugu, kus perepapa tulistas surnuks oma kaasa ja täisealise tütre, sest et tema
    15 aastasele pojale ei meeldinud köögivilju süüa ja ema ei sundinud, kaitses last !!! Pärast nende tappu teatas vanaisa lapsele, et vot nii juhtub kui SINA ei söö juurvilju !!!

  8. Kapsauss ütleb:

    Tinderist täiesti arvestatav kogemus olemas, minu arvates ülimõnus äpp kellegiga tutvumiseks. Ise sealt leitud mehega koos olnud kaks aastat 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sinu pesupesemisvahend peab olema

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…

  • (NKHKT)-40kg ja nutikella valik

    Mul on tõsi taga, kui ma räägin, et ma plaanin aasta lõpuks 40kg vähem kaaluda. Tundub suur number, aga see on vähem kui kilo nädalas ja kuna nädalad…

  • Odraiva. Ehk kuidas ma napilt otsad oleks andnud

    Ma saan nüüd öelda, et ma olen teispoolsuses ära käinud ja tagasi tulnud. Teispoolsuseks pean ma siis seda, et mul oli silm valus. Mõni teist tahaks kindlasti vahele…