Ideid naistele (Esileedile), kui te mõtlete, mida sõbrapäevaks meestele kinkida

Postitus ilmus koostöös Omnivaga

Sõbrapäev. Ma ei teagi, millal see täpsemalt Eestis asjaks sai. Ma pakun, et see võis olla kusagil aastal 1997, kui mina mäletan esimest korda, et Valentinipäev olemas oli. Mulle meeldis sellest mõelda rohkem kui sõbrapäevast, sest siis sain mina ka sellest osa, kuna oma Valentiinat ei tahtnud mul kuidagi tekkida. Kuid sellest ajast on üle 20 aasta möödas ja tänaseks on Valentinipäev midagi sellist, et kui sina seda oluliseks ja tähistamisväärseks ei pea, on suur tõenäosus, et su teine pool teeb seda siiski.

Mida siis selle päevaga teha? Tavaliselt saavad naised sel päeval komme ja lilli ning mehed…. Mida võiksid mehed oodata? Mida ootaksin mina mehena? Olen aus ja ütlen, et mina ei oota mitte midagi. Kuid ma olen veel ausam ja ütlen, et ma oleksin nii liigutatud, kui ma hoolimata sellest, et ma ei oota, midagi ikka saaksin. Mulle meeldivad üllatused. Selleks ei pea olema sõbrapäev, aga miks ka mitte? See on olemuselt loodud selliseks päevaks, kus me märkame endale kõige kallimaid.

Omniva palus mul teha mõnest veebipoest valikuid, et anda vihjeid, mille üle mul mehena hea meel oleks. Võtsin ette viis veebipoodi, sest miks sa üldse tahaksid viiruseperioodil päris poes käia? Lihtne on valida ja lähimasse pakiautomaati tellida.

Tradehouse. Mina isiklikult olen ilumaailmast valgusaastate kaugusel, sest ma ei pea enda eest hoolitsema, kuna Instagrami äpp ütles mulle täna, et ma olen näost 31-aastane! Meelitaja! Kuid olgem realistid, Eesti kliima ei tee nahale head ja seda on ka minu näost näha. Nii kui ilm jaheneb, on mu näonahk kõike muud, kui esinduslik. Ma peaksin selle eest palju enam hoolt kandma. Woody’s tooteid olen varemgi kasutanud ja kingituseks saanud ning näomask oleks kindel valik. See puhastaks poore ja mis veelgi enam- see on aktiivsöega, ehk sobib laste hirmutamiseks. Ka mu huuled on pidevalt kuivad ja pole suurem asi musimaterjal. Ka ei taha ma kasutada Esileedi naiselikke maasikalõhnalisi hügieenilisi huulepulki, seega selline piparmündilõhnaline ja JUST MEESTELE mõeldud Dude Palm sobiks super hästi. Ja mis võiks olla veel vingem, kui metsseaharjastega hari juuste ja habeme harjamiseks? Ma ei kasuta kammi, aga selline hari meeldiks mulle väga

Weekendshoes. Siin on kaks valikut. Kas sa ostad midagi, mida mees vajab, või sa ostad midagi, mis sa arvad, et talle meeldiks. Jätame kõrvale vajadused ja keskendume sellele, et mille üle mul üllatusena hea meel oleks. Jään ka mõistlikkuse piiridesse, sest ma arvan, et mingi 150 eurosed kingad teeksid mu ühest otsast rõõmsaks, aga teisalt ühise rahakotiga tekiks mure, et kas me saame endale sellist spontaanset väljaminekut lubada. Ma olen väga suur sokkide fänn ja kui need on natuke erilisemad kui lihtsalt mustad, on mul sellest kingist väga suur rõõm. Sellise neljase kinkekomplekti Tommy Hilfigeri sokkide üle oleks mul väga hea meel. Üldse ma vaatan seal sokkide seas ringi ja ma olen nende hindades meeldivalt üllatunud. Alles ma tellisin siin endale hulga sokke ühest Läti e-poest, mis maksid pea poole rohkem. Näe, koostöödega võib saada päris häid leide. Ka oleks mul väga hea meel uue rahakoti üle, sest mu olemasolev on ostetud Selveri Laadapäevadelt umbes 5 aastat tagasi ja maksis äkki 5.99 ja see näeb välja nagu oleks see ostetud viis aastat tagasi Laadapäevadelt 5.99-ga. Nabo rahakott näeb väga kena välja ja kõik mu tingimused rahakotile on täidetud, millest tähtsaim on lukuga münditasku! Ning loomulikult seda tüüpi Ralph Laureni vabaajajalatsid on täpselt minu maitsele.

Andmorefashion. Mugavus versus stiil. No minu jaoks ei ole see isegi võistlus. Mugavus ja praktilisus on minu jaoks kaks tähtsaimat märksõna, kui ma endale midagi vaatan. Loomulikult võiks see ka stiilne ja ilus olla, aga kui see ei ole mugav ja/või praktiline, siis minust see ka sinna poodi jääb. Surfates seal mööda poe valikut ja mõeldes, mis oleks mulle tore üllatus, siis mis näitaks hoolivust enam üles kui sall, mille sa saad ise mehele kaela siduda, sest olgem ausad – mehed ise ei oska. Need on nii armsad hetked, kui Esileedi justkui torisevalt sunnib mind peatuma, teeb mu jope eest lahti, sõlmib mulle kaela salli, sunnib pähe mütsi, liibub mulle kaissu ja me kõnnime vaikides edasi. Sallivalik on neil suur ja selline punane Montoni sall tundub just selline mõnus ja mittetorkiv ning müts, mille Esileedi suudaks mind nõusse pähe panema, et ma end ära ei külmetaks, oleks selline Montoni kootud müts. Üldse, kui su mees on saledamapoolne (loe: normaalkaalus), tundub valik väga ilus ja aled, mis hetkel lehel ruulivad, on ka rahakotisõbralikud.

Photopointis võiks ma šopata nõrkemiseni. Tehnoloogia ja kõik sellega kaasnev on mulle sedavõrd paeluv teema ja see veebipood on seda pungil täis. Akupank on väga nutikas ja hea kink, mida kallimalt oodata, sest just eriti sõbrapäeval, kui teha kingitus, siis olgu see läbimõeldud. Olgu sel mingi story juures, Selleks, et su teine pool ei satuks kunagi olukorda, kus tal on abi tarvis, aga telefon on tühi, on akupank väga läbimõeldud kingitus. See Platinet akupank oleks minu valik.  Ka võid Photopointis lasta välja printida foto te kõige erilisemast hetkest (eeldusel, et sellest fotojäädvustus on) ja see ära raamida. Raamide valik on suur ja SIIT saab valida sadade seast. Mul on kodus trepikojas üks sein, kus me soovime sel aastal remonti teha ja see sein saab endale piltide näol terve hulga erilisi hetki, mis me perena ja paarina kogenud oleme.

Jukukeskus. Teate, mis vahe on meestel ja lastel? Mehed on pikemad. Jah, me oleme suuremad ja tõsisemad, kuid meis on peidus ikka veel see väike võistlushimuline ja mänguline marakratt, kes kardab sult pahandada saada ning minu jaoks oleks väga meelitav, kui minu kallim (näiteks Esileedi) julgustaks mind, et ma tunneksin, et ka see mänguline pool on meie peres oodatud. Ma saan küll siin pooleteise kuu pärast 39, aga mul on nii palju asju, mida ma veel ei oska ja ma tahan osata. Olla erinevais asjades osav. Üheks on kendama. Ma ei tea neist midagi, aga kõik osavuse mänguasjad teeksid mulle rõõmu. Yoyo meistrit minust ei saanud. Kendama oma ka mitte, aga oma koordinatsiooni, reaktsioonikiirust ja käteosavust sooviks ma arendada küll. Ja teine üllatus oleks tõeline pomm, milleks on lauajalgpall. See ei ole see päris suur, mis maksab arvatavasti sadu eurosid, aga selleks, et oma lastega lahinguid pidada ja näidata, miks mina olen majas kõige tähtsam, oleks see väga hästi sobilik.

Kingitused ei pea olema alati 100% praktilised, sest siis need ei olegi nagu päris kingitused, vaid ostetakse midagi, mis tuleks nagunii varem või hiljem ära osta. Siin loetletud ideed jätsin ma kõik paarikümne euro kanti ja need on sellised, mis on praktilised ja mida ma oskaksin hinnata. Üllatused, mis keskenduvad oma kallile inimesele. Loodan, et on ka teile abiks.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…