Tegime VIDEO mängust, mille võistlused toimuvad laupäeval Tallinnas

Postitus ilmus koostöös JUKU mänguasjakeskusega

Mäletan, et mingi aeg tagasi tekkisid meil koju bakuganid. Need on sellised pisikesed draakonid, mida saab õigesti kokkupannes palliks voltida. Meil olid küll mõned draakonid, aga ega ma neist rohkem midagi ei teadnud ka. Teadsin, et kui need jõuga vastu põrandat virutada, siis need lähevad pallist lahti. Arutlesin veel endamisi, et küll on tobe mänguasi väljamõeldud, sest kaua see nii vastu peab, kui seda pidevalt vastu põrandat loopida.

Eile saime me JUKU mänguasjakeskusest endale aga terve hulga bakugane juurde ja lisaks ka veel areeni, millel mängida. Teate mis? Selgus, et neid ei peagi jõuga vastu põrandat virutama, vaid tegelikult piisab õrnalt üle mängulaua veeretamisest ja need hüppavad ise lahti, kui õige küljega üle magnetiga varustatud kaardikese veerevad.

Viisin siis ennast kurssi, kuidas see mäng käib ja mida mängus teha tohib … ja see ei olegi väga lihtne, sest mängus on mitmeid nüansse ja kui minuga mängivad koos Vennas, kes iga veeretamise järel küsib, kas ta võitis ja Noorsand, kellel on ka alati 200 küsimust sekundis, siis on natuke keeruline kõike reegleid esimese mängu ajal järgida. Kui mängus on kaardid, mis määravad su draakoni võimed ja jõu, siis meie piirdusime ainult väikeste magnetkaartide, mille igal pöördel on selle numbriline väärtus ja kes iganes sai kõrgeima skoori, oligi võitja. 

Loomulikult oleks õigete reeglite järgi põnevam mängida, aga ma arvan, et neljastele on see liiga palju reegleid. Mida vähem, seda parem. Ma ei oleks arvanud, et see mäng nii kaasahaaravaks osutub ja oligi nagu otsene võitlus üksteise vastu, kus sa veeretad enda draakonit, mis on pallikujul ja ootad hinge kinni hoides, missuguse magnetkaardi ta laua pealt üles korjab. Lapsed, kes olid õhtu otsa telekat luninud, unustasid selleks pooleteiseks tunniks, mil me kiireid võitluseid üksteisega pidasime, täielikult.

Kuid ma tegin meie mängupäevast ühe video, kus te näete mängukäiku, rohkelt rõõmu ja natuke ka pettumust. Kaotusega leppimine ei ole jätkuvalt meie peres just arenenuim omadus ja see ongi tore. Kui mängimine läbi sai, korjasin ma kõik jupid ja kaardid kokku, sest ammu pole lauamäng, mis on kõigi eelduste kohaselt ikka eelkõige mõeldud lastele ja maksimaalselt teismelistele, mind niivõrd endasse tõmmanud ja ma olen juba vaadanud mitmeid Youtube videod, kus selgitatakse põhjalikult reegleid, sest ma ei tea, kas te teate, aga korraldatakse suisa Bakugani meistrivõistluseid ja üks on tulemas Ülemiste keskuses juba sel laupäeval, mille korraldab JUKU mänguasjakeskus. Ma läheks täiega ka, aga kuna ma mängisin täna elu esimest korda ja alles viin end reeglitega kurssi, siis me veel sel korral passime. Vaata ürituse infot SIIT(LINK).

Lisaks loosib JUKU mänguasjakeskus välja  Bakugani areeni alustuskomplekti. Mine osale ka. Leiad selle SIIT(LINK)

Kommentaarid

“Tegime VIDEO mängust, mille võistlused toimuvad laupäeval Tallinnas” on saanud ühe vastuse

  1. Eva ütleb:

    Et ükski Bakugan ei läinud loojakarja selle vastu maad virutamisega? Vägev. Ja reeglid ongi nõrkadele

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…