Mida teha, kui su lemmik e-pood ei saada Eestisse? Pluss mul on nüüd maailma parimad noad!

Postitus valmis koostöös lehega Eshopwedrop.ee

Ma olen siin aastate jooksul päris palju e-poodide võimalusi kasutanud. Ja mitte ainult. Ka näiteks e-Bay võimalusi, mis vist pole klassikaline e-pood. E-bayst vaatan ma peamiselt teise ringi kraami. Viimati ostsin ma endale näiteks e-Bayst fotokale uue objektiivi, mis oleks Eestis piisavalt pöörase hinnaga, et ma selle ostu kunagi isegi ei kaaluks. Sain selle kasutatuna enam kui kolm korda odavamalt ja õnneks oli müüja nõus selle ka Eestisse saaatma. Kuid sageli ei ole.

Sageli soovivad müüjad saata vaid riigi piires ja mul tuleb siin Eestis sellest suu puhtaks pühkida. Kui ma isegi olen nad saatmisega nõusse saanud, ei viitsita enamasti parimat/soodsamat varianti uurida, vaid lajatatakse kõige kallim viis, mis omakorda kaotab ka mul ostusoovi ära. Eesti on üldse selles mõttes preeria, et mitte ainult ei ole meie riigis paljud suured poed puudu, vaid paljud neist ei soovi isegi tooteid Eestisse saata. Näiteks kasutame me C&A poest tellides Esileedi Saksamaal elavat õde, kelle juurde me paki tellime, et ta siis selle meile Eestisse edasi saadaks. See on võimalik, aga kindlasti tüütu. Kuid samas, mis see alternatiiv oleks?

Nii tore, et see küsimus õhku kerkis, sest just sellest ma tahangi rääkida. Minu ja paljude teiste ostlejate elu on tehtud nüüd palju lihtsamaks, sest on olemas teenus Eshopwedrop – ehk sina e-ostle ja meie toome ära. See on transporditeenus neile, kes soovivad tellida tooteid e-poodidest, mis kas Eestisse ei saada, või teevad seda eriti kalli hinnaga. 

Me kuuleme sageli nurinat, et Eesti e-poodides on mingid välismaa brändid jube kalli hinnaga ja välismaalt tellides tuleb palju soodsam. Sageli nii ongi. Näiteks olen ma pikalt tahtnud endale kööki häid nuge. Ma olen siin katsetanud erinevaid, kuni ma jõudsin ei tea kuidas nende samade nugadeni, mida kasutab Gordon Ramsey ja MKR kokad. Siis meenus mulle, et neid nuge kasutasid meie kokad kui ma Iirimaal töötasin. Mitte kõik kokad ja need kokad, kes neid ei kasutanud rääkisid, kuidas nad neist unistasid ja ootasid, millal ometi nad ühe komplekti ka endale saavad (nuge kokad ei jaganud, vaid igal ühel olid omad). Seega, ma pidin saama ka endale just need noad. Eestis müüakse neid ka. Kuid nagu paljude teiste asjdega, on neil ka “Eesti hind”.

Selle koostööga tekkis mul võimalus Eshopwedrop teenust katsetada ja leidsingi endale kolmese komplekti nuge Saksamaa Amazonist. Selleks, et teenust kasutada saaks, tuli mul Eshopwedrop lehel endale konto teha ja selleks, et ma sinna mingit varikontot ei looks, tuli läbi teha ka autentimise protsess, mis käis pangalingiga ja maksis 50 senti (seal oli valiku ka teisi viise, aga see tundus mulle kõige kiirem). Õigemini ei maksnud, sest see 50 senti lisati hiljem mu ettemaksukontole, aga autentimiseks tuli lihtsalt programmil veenduda, et ma olen päris inimene, päris pangakontoga.

Kuna teenust pakutakse hetkel USAs, Saksamaal, Poolas, Itaalias, Prantsusmaal, Leedus ja Suurbritannias olevate e-poodidest ostmisel, siis saab iga üks endale ka aadressi iga riigi kohta. Et kui te muidu telliksite ja paneksite tarne aadressiks oma Eesti oma, siis nüüd saab panna selles samas riigis asuva aadressi, mis teenuse kasutajatel nüüd kasutada on. Pakk saadetakse sinna aadressil (nugade saatmine oli riigisiseselt tasuta) ja Eshopwedrop toimetab selle omakorda Vilniuses asuvasse pealattu, mis arve tasumisel siis teile Eestisse toimetatakse. Mina tellisin kokku kolm pakki Saksamaa Amazonist ja transpordikulu ukse taha toimetamise eest läks kokku 18 eurot sentidega. Kolme paki tellimine Eestisse otse Amazonist oleks läinud enam kui topelt kallimaks. Kuid isegi siis oleks soodsam tulnud, kui Eestist neid nuge soetada ja las ma räägin- need noad on imelised. Ma lõikusin rohelist sibulat ja ma ei pidanud absoluutselt peale vajutama, vaid libistasin tera üle sibula ja ta juba lõikas. Imeline!

Seega nüüd ei ole minu jaoks takistus see, et kusagil on keegi, kes Eestit riigiks ei pea ja siia kaupa ei saada. Mul on seitsmes riigis aadressid, kuhu ma kauba tellin ja kust see mulle omakorda edasi saadetakse. Pakid on ka kogu aeg jälgitavad ja mind hoiti selle liikumisega ka pidevalt kursis. E-kirjaga teavitati mind igal ajahetkel, kui paki kohaletometamisel mingi progress toimus.

Igal juhul arvan ma, et maha on saadud nutika ja vajaliku teenusega. Ka nende leht on hästi põhjalik ja igat detaili lahti seletav. Minu tähelepanuvõime jaoks isegi liigselt põhjalikult, aga ju on vajalik. Aga minge tehke endale ka kasutaja ja järgmine kord, kui tellimiseks läheb saategi transpordi hindu võrrelda.

Teid kindlasti huvitab, et aga Henry, kui sa tellisid kolm pakki, siis mis teistes pakkides oli? Tõepoolest, te olete väga terased! Tõesti oli pakke kolm. Ühes olid noad, millest paremaid ma ei ole kunagi käes hoidnud. Teises pakis oli nugade teritaja (see pulk, mille vastu ihuda). Kolmandas pakis olid pannid. Ma palusin mingi kuu tagasi soovitada mulle head panni, sest need kaubanduses saadaolevad kipuvad ikka natuke liiga ruttu läbi minema ja keegi soovitas ühte profipanni, mis pidi olema sigahea, kuid ka kallim, kui ma oleksin nõus hetkel panni eest maksma. Loomulikult oli tegemist Eesti e-poega. Leidsin sama soovitatud panni Saksamaa e-poest, maksis mitukümmend eurot vähem kui Eestis ja see ei olnud mitte üks pann, vaid kolmene komplekt ning Saksamaa piires oli saatmine tasuta! Ma olen igatahes varustatud ja heade riistadega on ka söögitegemine hulga talutavam. Mitte toredam, aga talutavam.

Kui sa arvad, et see teenus võiks ära kuluda küll, siis mul on sulle ka üks kood pakkuda. Kontot luues kasuta koodi FREESM, järgi registreerimisel toodud samme, identifitseeri oma konto ja esimese paki, mille sa kas USAst või Euroopast Eshopwedropiga tellid, tuuakse sulle ukse taha tasuta.  Pakkumine kehtib kuni 30. septembrini. Rohkem infot SIIT.

Kas olete pidanud millegi tellimisest loobuma, sest transport Eestisse on üle mõistuse kallis, või seda üldse ei pakutagi? Mis on teie lemmik välismaa e-pood?

Kommentaarid

“Mida teha, kui su lemmik e-pood ei saada Eestisse? Pluss mul on nüüd maailma parimad noad!” on saanud 14 vastust

  1. Karin ütleb:

    Kahju, et see blogi läinud nii reklaami keskseks 🙁

    • Henry ütleb:

      ma ei tea. üheteistkümnest esilehelele mahtuvast postitusest on kaks reklaamivad. Ja reklaampostitusi on ka väga lihtne vältida, kuna postituse kõige esimene lause ütleb otse ära, et tegu on reklaamiga. Reklaam on antud blogi ainuke sissettulekuallikas ja kuigi tüütu, on see ka väga vajalik. Nii nagu telekat vaadates ei näidata ju reklaami selleks, et eetrit täita, vaid selleks, et nemad enda kulud kaetud saaks ja sina edaspidigi tasuta telerit vaadata. On ka tasulisi kanaleid, kus reklaam pea olematu, aga see blogi saab alati olema tasuta ja see saab olema minu ülesanne teenida kusagilt mujalt. Antud juhul koostööpartnerid abiks.

  2. Klara ütleb:

    Räägi pannidest ka – mis imelised pannid on? Mul on 5 erinevat panni – igal oma head küljed. Ruumi kokkuhoiu mõttes oleks parem 1-2 panni :))))

    • Henry ütleb:

      Meie valituuks said need https://www.amazon.de/gp/product/B01B81PL0S/
      Suhtt ära tüütas, et oma Tefali ja Fiskarsi pannide head omadused hakkasid alatti kaduma vähem kui aasta möödudes.
      Neil 25 aastane tehase garanttii ja reviewd olid ka suht kiitvad. Ainuke asi, mida ette heideti, oli see, et veidi kaua kuumenevad. Tuunduvad väga mõnusad, aga eks aeg näitab

  3. Elve ütleb:

    Ma olen selle Eshopwedrop.ee-ga juba ammu liitunud, aga siiani ei ole midagi tellinud, sest see tellimise protsess tundub natuke keeruline. Konto on mul ka juba tükk aega tagasi kinnitatud. Kui sa kirjutaks pikemalt lahti, kuidas see tellimine ja nende aadressite kasutamine käib, on sellest nii mulle, kui ka teistele Su blogi lugejatele, kes asjast huvitatud on, kasu.

    • Henry ütleb:

      neil on kusjuures väga hea klienditteenindus ja kui sa nende poole pöördud, siis nad aittavad sul samm-sammult esimese tellimuse ära tteha )

  4. Kristiina ütleb:

    Jaga nugade linki või nimetust ka palun 🙂

  5. Kertu ütleb:

    Eshopwedropi promokood ei tööta 🙁

  6. Kadi ütleb:

    Sa võiksid mingi aeg proovida ostaEU.ee teha tellimuse ja siis kirjuta meile ja võrdle kumb tuleb soodsam jne
    Tänud jagamast

  7. Tarmo ütleb:

    Gordon kasutab muidu Henckels (Zwilling) nugasid. On ta marki vahetanud? Mõlemaid tehakse Solingenis, aga ikkagi, kumb siis?

    • Henry ütleb:

      ma ei tea, ma olen youtubes ta retseptivideoid vaadanud ja mitmel pildi seisma jätnud, et välja lugeda, mis mark on, sealt ka mu Gordoni väide

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sinu pesupesemisvahend peab olema

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…

  • (NKHKT)-40kg ja nutikella valik

    Mul on tõsi taga, kui ma räägin, et ma plaanin aasta lõpuks 40kg vähem kaaluda. Tundub suur number, aga see on vähem kui kilo nädalas ja kuna nädalad…

  • Odraiva. Ehk kuidas ma napilt otsad oleks andnud

    Ma saan nüüd öelda, et ma olen teispoolsuses ära käinud ja tagasi tulnud. Teispoolsuseks pean ma siis seda, et mul oli silm valus. Mõni teist tahaks kindlasti vahele…