Valio Delishi mitu erinevat nägu + Loosin välja 4 kasti!

Postitus valmis koostöös Valioga

Ajast, kui ma väiksena vanavanemate juures öösel magasin, on mul meeles siiamaani nende käokell. See oli uhke seadeldis, millel rasked pommid alt rippumas. Keegi lastest ei tohtinud pomme puudutada. Ainuke, kes võis seda teha ja kella üles keerata, oli vanaisa. Käokellal on aga üks suur probleem. Selleks on kägu. See, et ta iga poole tunni tagant kellaaega välja kisendab on vahva, aga tema probleem on see, et sel pole mitte mingit viisakust. Ta on öösiti täpselt sama aktiivne kui päeval. Iga poole tunni tagant kargas kägu hooga enda toast välja kisendas kogu kõrist, mis kell on. Lisaks tiksus see kell nii valjult ning unesegaselt sa teadsid, et kui sa ei taha enda adrenaliini üles ja käo kisa kuulama jääda, siis tuleb selle valju tiksumise saatel võimalikult kiiresti uinuda.

Meil kodus käokella pole. Meil on hoopis lapsed, kes seda mürataset konstantselt põhjas hoiavad. Ka neil on sisemine kell ja ka nemad kisendavad, kui aeg täis on. Ehk kui neil kõht tühi on. Nad ei kisenda toidu järgi, vaid iga väiksemgi asi ärritab neid ja kui on näha, et keegi nutab, sest ta ei taha, et teised lapsed tema poole vaataksid, või sellepärast LEGO torn pidevalt ümber kukub, on aeg midagi kõhtu pista.

Kui asjaga on kiire ja toidu valmimiseni oodata ei kannata, on meil alati olemas puuviljad ja köögiviljad, kuid aeg-ajalt soovitakse midagi magusat. Kui ma selle palve peale neile ikka banaani või apelsini surun, vaadatakse mind nagu poolearust. Midagi magusat tähendab midagi magusat. Eelmisel kuul me selle koostööna enda jaoks avastasime ja nüüd on Valio Delish üks snäkk, mis läheb millegi magusana kirja, mida mult sel hetkel nõutakse.

See on selline magus, mahlane ja pehme amps. Minu jaoks natuke isegi liiga magus, mille peale lapsed suuri silmi tegid, sest nad ei saa aru, mida tähendab liiga magus. Liiga magus on miski, mida ma ei näe regulaarse snäkina, kuid ma arvan, et see on hea valik, kui tahetakse midagi magusat.

Ma kirjutasin Valio Delishist ka möödunud kuul ja keegi kirjutas mulle kommentaariks, et nad panevad Delishi sügavkülma ja otse sealt võttes on see hoopis teise maitse ja tekstuuriga. Ootamatu, aga miks mitte. Kunagi mingil veidral kokkusattumusel sattus meil kodus Rafaello komm sügavkülma ja seda sellisel kujul süües, meeldis see mulle isegi tunduvalt enam kui tavaline  toatemperatuuril.

Pistsime ka Delishi prooviks sügavkülma. See oli tõsiselt perekondlik eksperiment, kui kõik lapsed andunult vaatasid, kuidas ma selle maiusega midagi veidrat teen. Kuid paar tundi hiljem võtsime need välja ja minu järeldus: ka Delish meeldib mulle külmutatud kujul rohkem. Jah, kaob ära see kreemisus, aga mulle just meeldibki sellise tekstuuriga rohkem. 

A kuidas lastele meeldis? Piigale ja Noorsandile meeldis väga ja nad sõid enda maiustused kiirelt lõpuni. Vennas võttis väikese ampsu, võttis ühe veel, krimpsutas nina ja teatas, et tema ootab, kuni see üles sulab.

Tõepoolest on külmunud Valio Delishil teine tekstuur, kuid selliselt meeldis mulle palju enam ja ma ei tea, miks mulle näib, aga külmunult on ka tema magusus minu maitse jaoks täpselt paras. Nüüd ongi meil osa Delishist sügavkülmas ja teine tavalises jahutuskastis külmkapis.

Kuna Delishil on kaks maitset – kookosega ja tavaline šokolaadi, siis on ka seal igal ühel lemmik välja kujunenud. Mulle isiklikult istub kookose oma rohkemgi. Teised kõik kalduvad tavalisi šokolaadimaitselisi eelistama.

Ka on sellised snäkid suureks abimeheks, kui me peame kusagile kiirustama. Meie lapsed aga ei tea, mida tähendab kiirustamine. Kui ma ütlen, et meil on kiire, siis nad hakkavad kõike kiiremini tegema, va riietuma. Sellistel puhkudel on hea, kui saab midagi kiiret, mis ka väga ei määriks, kaasa haarata ning ka siin aitab Valio Delish meid hädast välja.

Eelmisel kuul kurtsid teist nii mõnedki, et miks ma Delshi ainult instagramis tasuta kaks kasti kellelegi välja loosisin ja keegi ei mõelnud FB jälgijate ja lugejate peale. Parandame seekord end. Ma loosin välja hoopis neli kasti Valio Delishi. Kaks kasti läheb loosi Facebookis/blogis ja kaks kasti instagramis. Selleks ei pea tegema muud, vaid vastama siin või FBs kommentaarina, et kas sa oled juba Valio Delishi proovinud. Osalemiseks pead sa vaid olema meie ja Valio FB lehe jälgija Teised kaks lähevad loosi Instagramis ja loe SIIT, mis sa võitmiseks tegema pead. Edu! Minu poolest võid vabalt osaleda mõlemal platvormil. Loosin selle välja juba laupäeval.

Kommentaarid

“Valio Delishi mitu erinevat nägu + Loosin välja 4 kasti!” on saanud 44 vastust

  1. sline ütleb:

    Meie pere ei ole seda maiust kunagi proovinud kuid väga tahaks! Oleks tore võita ja juunis Eestisse tulles seda nautida

  2. Birgit ütleb:

    Me ei ole veel Valio Delishi proovinud, aga ka meil on pidevalt see “tahaks midagi magusat” meie kolmele põnnile kuluks need kindlasti väga ära ja isegi hea meelega prooviks

  3. Vici ütleb:

    Jaaaa,meie pere lemmik.Ostan alati peaaegu karbitäie neid

  4. kadi lohu-mikk ütleb:

    Oleme proovinud aga ainult kookose oma ja meeldis väga!

  5. Laura ütleb:

    Ei ole veel proovinud

  6. Annika ütleb:

    Ei ole veel aga oiii kuis tahaks..

  7. Piret ütleb:

    Olen ise mõlemat maitset proovinud ja mõlemad on väga maitsvad.

  8. Karolin ütleb:

    Meie pere pole seda veel proovinud aga sooviks väga proovida

  9. Eneli ütleb:

    Ei ole veel proovinud

  10. Merilin ütleb:

    Ei ole veel proovinud, aga väga tahaks kookosega Delishi proovida 🙂

  11. Geili Pärn ütleb:

    Ei ole veel proovinud 🙂

  12. Ester ütleb:

    Olen proovinud. Kuna mul hetkel vanem tütar ( lisaks 6 kuused kaksikud) tuulerõugetega kodune, siis nii hea on vahel võtta külmkapist midagi, mis pisut kodust hullust leevendab ning ka energiat annab 🙂

  13. Raili ütleb:

    Ei ole Valio Delishi proovinud 🙂

  14. Elve ütleb:

    Tütre juures proovisin kookose oma. Neil on külmkapis alati midagi magusat, sest 6 aastane Emma on väga suur Valio Delishi fänn. Tore oleks võita, et lapselastele(teine alles 6 kuune) külakostiks viia.

    • Killu ütleb:

      Šokolaadi oma on proovitud, kuid kookose oma ootab alles proovimist 🙂

  15. Kerli ütleb:

    Olen proovinud ainult kookose Delishi. Mulle maitses aga nüüd sooviks tavalist ka, et neid kahte võrrelda. See sügavkülma mõte tundub päris hea, sest ka mulle tundus see maius veidi liiga magusana. Olen enam kui kindel, et siis saab heast maiusest täiuslik maius 😀

  16. Margit ütleb:

    Vot seda ei ole meie pere ka veel proovinud. Kuna mina ise poodi ei satu enam :), siis on poes käik meespere peal. Palun neil seda tuua! 😉 Aga loosiõnne eest olen ka ääretult tänulik! 😉

  17. Kätu ütleb:

    Kahjuks ei ole jõudnud ära proovida, aga väga tahaks. Mul kodus kaks väikest päikest ja üks suur isa karu, kes kõik maiasmokad ja prooviks hea meelega ära

  18. Piret Salu ütleb:

    Ei ole veel maitsnud aga olen täitsa kindel, et kookose oma on minu valik poes.

  19. Ebbe ütleb:

    Olen proovinud. Kookose oma lemmik tahaks muudkui veeel. Teinekord tahaks ju miskit head, aga midagi head külmkapis pole Delishi võit oleks sellele hea lahendus

  20. K ütleb:

    Oleme proovinud, põnnile maitses väga 🙂

  21. Pilleriin ütleb:

    Ei ole veel jõudnud proovida, teisi analoogseid tooteid oleme küll söönud. Tuleb see ka järgi proovida, lastele kindlasti maitseb.

  22. Katrin S ütleb:

    Ei ole veel proovinud.

  23. Liina ütleb:

    Ei ole veel proovinud.

  24. Anneli ütleb:

    Olen proovinud ja väga meeldib.

  25. Mailis ütleb:

    Olen proovinud ja ütlen ausalt minu uus lemmik. Tõesti hea ja mahlane. Maitseb eriti veel kookosega. Ka lapsed eelistavad seda maiust magustoidu asemel süüa.

  26. Mirru ütleb:

    Ma peale Malluka postitust läksin poodi ja ostsin omale ka ühe ja tõesti oli täitsa hea. Tahaks kookose oma ka ära maitsta ja üks väike maiasmokk on mul veel kodus ja ta kindlasti rõõmustaks kui võidaks.

  27. Andrea ütleb:

    Ei ole veel proovinud, kuid väga sooviks. 🙂

  28. Signe ;) ütleb:

    Niiiniiiihead on .. Algul sõin salaja aga siis jäin 4aastasele vahele . Nüüd ostame neid piknikule kaasa.

  29. Kristi ütleb:

    Ei ole veel proovinud, aga väga tahaks võita, küll siis alles maiustaks 🙂

  30. Triinu P ütleb:

    Olen mõlemat proovinud kõige rohkem maitses kookose oma. Kindlasti tahaks proovida külmutatult seda, kuna minugi maitsele oli see veidi magus. Mehele ja lapsele läks niisama ka peale

  31. Triin ütleb:

    Ei ole õnnestunud veel proovida, kuid tundub väga isuäratav maius. Meie pere kolmesele ja viiesele kindlasti meeldiks 🙂

  32. Terje ütleb:

    Oleme proovinud. Väga maitsev !

  33. Reine ütleb:

    Ei ole veel jõudnud proovida. Aga kui peaks meie pere võitma siis valiksime kookose oma.☺

  34. Merli ütleb:

    Pole veel proovinud.

  35. Terje ütleb:

    Ei ole veel proovinud. Poes olen silmanud neid küll, aga ei ole ostnud. Need oleks ideaalsed ampsud koolilapsele ja lasteaialapsele õhtuooteks.

  36. Kaidi Viskus ütleb:

    Proovitud ja üliheaaaaad on

  37. Lilja ütleb:

    Kahjuks ei ole veel jõudnud proovida.

  38. Ketter ütleb:

    Pole proovinud, aga väga sooviks 🙂

  39. Kristiina ütleb:

    Ma koguaeg võtan seda tööle hommikuseks snäkiks. Kookose oma on mu lemmik.

  40. Kaisa ütleb:

    Olen proovinud, poja käest sain ampsu. Jube nämma on

  41. ML ütleb:

    Vist ei ole proovinud, aga kastist esialgu piisaks küll! 😀

  42. Merit Eier ütleb:

    Ei ole proovinud veel, kuna loosiõnn ei naeratanud

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sinu pesupesemisvahend peab olema

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…

  • (NKHKT)-40kg ja nutikella valik

    Mul on tõsi taga, kui ma räägin, et ma plaanin aasta lõpuks 40kg vähem kaaluda. Tundub suur number, aga see on vähem kui kilo nädalas ja kuna nädalad…

  • Odraiva. Ehk kuidas ma napilt otsad oleks andnud

    Ma saan nüüd öelda, et ma olen teispoolsuses ära käinud ja tagasi tulnud. Teispoolsuseks pean ma siis seda, et mul oli silm valus. Mõni teist tahaks kindlasti vahele…