Kui täiskasvanud mehed hakkavad beebitooteid tegema + LOOS

Postitus valmis koostöös OÜ Medironiga

Minu mõtted on aastaid liikunud selles suunas, et tahaks midagi ise ära teha. Luua midagi, mida ma võiks uhkusega pidada enda omaks. Enda loominguks. Mitte rikkaks saamiseks, kuigi see oleks üks ütlemata tore boonus, vaid seepärast, et ma tahaks väga näha midagi arenemas, mille sa oled loonud nullist. Selle tõuse ja mõõnasid ja aeg-ajalt kiruda kogu maailma, et kuidas nad kõik nii lollid on ja mu suurepärast ideed ei toeta. See käib vist iga loominguga kaasas. Mu vana kursavend ja nüüdne naabrimees räägib mulle alatasa, et me peaks koos kusagil Tartus suure vitriinaknaga pagarikoja avama. Äkki tõesti kunagi.

Kui mulle kirjutas veebipood Mediron, kes tutvustas toodet, mille olid loonud kaks Hollandi isa, lõi mul loomulikult silmad särama. Kaks täiskasvanud meest tulid idee peale luua täiesti oma bränd, mis on suunatud väikestele lastele. Brändi nimeks on NAÏF ja mul polnud lootustki klaviatuurilt sellist veidrat i-tähte leida. Juba ongi brändil väga hea idee taga, et selle on loonud kaks pereisa ja pannud sellele nime, mis jääb meelde. Selleks, et oleks nüüd täiskomplekt, on tarvis, et see toode oleks piisavalt hea. Põhjus, miks selle tooteni üldse jõuti, oli see, et isaks saades ja lastele suunatud erinevate toodete koostistega tutvudes, avastasid nad paljudes laste- ja beebi toodetes koostisaineid, mis lapse arenevale organismile küll sobilikud polnud. Nii sündiski NAÏF.

Saime juba jaanuaris katsetamiseks paar pudelit vannivahtu, šampooni ja kreemi. Toodete endi disain juba on üks viis anda edasi sõnumit, et tegu on kvaliteetse ja puhta tootega. Seda selline minimalistlik ning ilus kujundus heledal taustal minuni toob. Ilusad ja efektsed pudelid ning saime need ka vahvas kinkepakendis ning kui me ei peaks seda katsetamiseks lahti tegema, oleks see suurepärane katsiku- või sünnipäevakingitus.

Vannivahu üks olulisemaid tinimusi on see, et see vahutaks ja teine, et seal vahus ei oleks mingit eriti vänget keemiat, mis küll tekitab koledasti vahtu ja samal ajal marineerib vannisligunejaid, kelleks peamiselt on meie peres lapsed. Ma lisan pildi, missugune pilt meil vannitoas valitses ja saate isegi peale vaadates aru, et vannivaht tegi seda, mida ta tegemaks peaks. Nii nagu ka kõik teised leebema sisuga vahud, ei kesta ka see igavesti ja umbes poole tunniga vajaks uuendamist. Keskmine vanniskäik on lastel kusagil tund aega, sest vaht on huvitav tavaliselt alati vanniskäigu esimeses pooles, sest teises tehakse juba katseid, kes julgeb kauemaks vee alla minna ja rohkem mulle pinnale tekitada. Mitte suuga.

Kreem lõhnas meeldivalt ja oli sellise mõnusa leebe aroomiga. Esileedi eelistab täitsa lõhnatuid tooteid ja mina vastupidi- mulle meeldib kui ma millegi meeldiva järgi lõhnan. Ma pole endal mingeid allergiaid tuvastanud ja seega sobib suurepäraselt. See tähendab, et mina oma talvest räsitud nahaga olen selle peamine kasutaja. Ma tean, et beebidele ja lastele mõeldud, aga mina ei taha ka mingeid vängeid kemikaale enda nahale. Ma olen juba selles vanuses, kus vananemise aeglustamiseks tuleb natukene enda naha eest hoolt kandma hakata. Mul kukub ikka selle kuu eelviimasel päeval 38. Mis ma oskan toote kohta öelda: teeb naha mõnusalt siidiseks ja kuigi ürgmehele ehk ei ole nii sobilik rääkida siidisest ning pehmest nahast, oskavad lapsed seda väga hinnata. Igal juhul on kahe Hollandi isa toode leidnud endale koha ka meil ja kiidan väga sellist kastist väljamõtlemist.

Muide ka teie võite saada osa neist toodetest ja ma loosin kellelegi välja terve komplekti NAÏFi erinevaid tooteid, mida siis ise kasutada, või kui südametunnistus ei luba, enda lapse peal. Selleks, et loosis osaleda visake pilk meie Instagrami postitusele SIIN ja järgige juhiseid pildi all. Väga lihtne. Loosin välja juba esmaspäeval. Võitja võiks mulle hiljem enda vannijärgsetest krimpsus sõrmedest pildi ka saata :)!

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…