Kes kannatab, see kaua elab. Meie pere meestel küll eriti pikka pidu pole siis + LOOS

Mängurõõmu aitas teieni tuua Insplay

Vaadates kalendrit kaasneb selle postitusega suure tõenäosuega selle aasta viimane loos ja selleks on päris hea maasikas – suisa kaks Tacticu mängu. Kuigi lapsed näitasid välja kohutavat kannatamatust (enne magamaminekut), võtsid nad mängud ootamatult hästi vastu ja usun, et neist mängudest võiks rõõmu olla tervele perele. Need on sellised, kus on vaja üks osa strateegiat, üks osa kavalust, üks osa loogilist mõtlemist ja kamaluga õnne. Kuid ka õnnest on kasu vaid siis, kui sul on strateegia ja mitte just kuldkala mälu. Tähelepanu ja mälu on antud mängudes tervitatavad nähtused.

Ah jaa, kannatlikkust on ka tarvis ja see on miski, mis on peamine takistus, miks lastega lauamängude mängimist meie peres naudinguks nimetada ei saa. Kannatamatuse on nad pärinud minult, aga ma olen arenenud. Noorsand ja Vennas on selles kohutavad, kui nad ei saa soovitut kohe nüüd ja kohe. Esimeses mängus, millest ma teile räägin, tuli kasutada spinnerit. Kuid selle kasutamise juures oli üks lastele vastuvõetamatu reegel- seda võis teha vaid ühe korra ja siis läks kasutuskord järgmisele. Mis mõttes? Mis mõttes ma keerutan korra ära ja nüüd pean jääma ootama uut korda? Sinna läheb ju veel viis aastat, kuni taas minu kord on. Ok, sinna läheb üks minut, aga see on laste arvestuses umbes sama pikk ootamine. Ainukene rahuliku loomuga ja reegleid järgiv mängija, oli Piiga. Temaga võib varsti selliseid mänge mängida täitsa nii, et sa ei peagi enda juukseid peast kakkuma. Ta hoomab asja päris kenasti.

Kuid kutsusin lapsed ja Esileedi laua taha kokku, sest teatasin, et täna me hakkame lauamänge mängima. See ei olnud maailma lihtsaim ülesanne, sest nende enesetapjalikud mängud olid täies hoos. Siiski paari ähvardusega ja nõudliku häälega, sain ma kõik neli laua taha ja mängude avastamine võis alata.

Esimene mäng, mis Vennase frustreerunult  tooliga mängulauast meetrite kaugusele ajas, oli “Kes otsib see leiab (LINK)”. Mängu sündmustik leiab aset lõbusutspargis, kus igal mängijal tuleb mängulaualt leida just tema kolm eset. Kuna esemete kaardid on keeratud tagurpidi, siis ei ole mängija teadlik, kas ta avab enda eset, või kellegi teise oma. Igal juhul teatas Noorsand, et see ei olevat aus, et tema ainult teiste kaartide peale satub. Pani löödult käed rinnale, samal ajal kui põlevate silmadega Piiga võidurõõmsalt spinnerit keerutas ja järjekordse enda eseme leidis. Mingil imeombel õnnestus Noorsandil siiski võita ja seda ma kuulsin mingi tund aega järjest, kui ta elevil hinge magama püüdsin saada. Mänguga on kaasas ka juturaamat mängu sündmustikust ja aitab mängijatel paremini mängu sisse elada.

Meeldis see, et mäng ei ole pikk. Kui tempot teha, siis võib võitja selguda ka umbes veerand tunniga, mis on ka ligi maksimaalne aeg, mis ma suudan oma lapsi laua taga istuma sundida. Täna just kurtsin Esileedile, et ma nii ootan, et me lapsed õpiksid kannatlikkust, et nendega päriselt mõnusalt mängulaua taga aega veeta. Hetkel oleks ma nagu märulipolitsei koolitusel, kus põhi lause, mida ma oma suust välja hüüan, on: “Mitte keegi ei tohi mitte kedagi lüüa! Ja kes lööb, selle spinneri keerutamise kord jääb vahele!” See toimib. Umbes minuti.

Teine mäng oli samast sarjast, kuid hoopis teise ülesehitusega. Nimeks oli “Mereuurijad” (LINK). Meil on viimasel ajal hästi teemaks veealune maailm ja kõik sellega seonduv on hästi huvipakkuv. Mängus on igal mängijal isevärvi pusle raam ja pusletükid  tagurpidi keeratud ning teiste mängijate tükkidega sassiaetult mängulaua keskel. Mängija peab veeretama sümbolitega täringut ja kuna ka igal pusletükil on tagumisel poolel sümbol, siis peab mängija valima ühe vastava sümboliga pusletüki ja selle õiget pidi pöörama. Kui tükki ääristab sama värv, mis on mängija raamil, saab ta pusletüki endale raami panna. Kui on valet värvi, siis tuleb seda ka teistele mängijatele näidata ja tagasi keerata. Siin oleks mängijatel kasulik tähelepanelik olla ja meelde jätta, kelle tükk see oli, et sama sümbolit veeretades meeles oleks. Kes esimesena kõik enda tükid suudab üles leida ja raami sisse panna, on mängu võitnud.

Piiga näitas taaskord erakordset kannatlikkust ja tähelepanelikkust ja sai kiiresti enda pusletükid leitud. Peamiselt ka seetõttu, et poistel läks ootamatult kõht tühjaks ja mängu lõpuni ei kannatanud kuidagi oodata. Piiga sai segamatult üksi täringut veeretada. Nende puhul on alati nii janu kui ka nälg tunded, mis tuleb KOHE kaotada, sest muidu… Ma ei teagi, mis muidu on, sest nad on tavaliselt siis juba kööki rüüstamas, kui mul huvi tekib, et mis muidu juhtub.

Ma arvan, et mõlemad mängud on väärt kingitused, sest arendavad tähelepanuvõimet, mälu ja loogikat. Rääkimata kannatlikkusest. Lisaks on samas sarjas veel kaks mängu, milles ühes saab sukelduda Egiptuse püramiidide salapärasesse maailma ja teises tuleb ette võtta üks kiire reis kosmosesse.

Aga ma loosin ühele inimesele välja kaks mängu vabal valikul. Selleks jäta kommentaar siia või FBsse, et millised need kaks mängu on, mis sa endale võita sooviksid? Valik on SIIN ja vaata ka lühikesi kirjeldusi, milles iga mäng seisneb, et valida just see õige. Vali omale nimekirjast kaks, mida enda kingikotis leida sooviksid ja kommenteeri. Loosin juba homme!

Mängud on täpselt sellise hea hinnaga, mis võiks kinkijale olla taskupärane – mitte kallis ja mitte liiga odav, et oleks veider kinkida ning kõik, kes jõuludeks endale tellida soovivad, peaksid tellimuse esitama hiljemalt 20.detsembriks kella 13.00ks. Ja kui magadki õige hetke maha, siis mängud peaksid saada olema ka kõigis hästi varustatud kauplustes.

Kommentaarid

“Kes kannatab, see kaua elab. Meie pere meestel küll eriti pikka pidu pole siis + LOOS” on saanud 92 vastust

 1. Kadi ütleb:

  Kena jõuluaega!
  Meie peres kasvab kaks poissi,kelle lemmikuteks on ninjad ja kõikvõimalikud superkangelased eesotsas Ämblikmehega.Mängud on neil enamasti hoogsad ja kiired,s.t. käib üks pidev trall ja tagaajamine.Seda,et laua taga mängitaks juhtub siis,kui veidi tõbised ollakse ja jaksu napib või kui vanaema neid endaga mängima meelitab.Ega lauamänge ongi meil vaid kolm: kõigi lemmik tamka ja kaks täringumängu. Tegelikult on ju tore koos lastega maha istuda ja mängida.Ma tunnistan,et ise leian selleks häbematult vähe aega.Surfasin nüüd korralikult sellel mängude kodulehel ja arvan,et minu poistele meeldiks mängud Vaarao ja Vampiiride loss.Oleks tore pühade ajal koos aeg maha võtta!

  • Sandra ütleb:

   Kes otsib, see leiab ja Reis kosmosesse ☺️

  • Kadi ütleb:

   Ohh mind! Mingil põhjusel esimene kord,kui siit selle firma lingi avasin,ei sattunud ma õigesse kohta. Nüüd näen,et surfasin ikka täiega seal (valesti) ringi,aga parem hilja,kui mitte kunagi. Nüüd parandan end ja valiksin “Kes otsib,see leiab” ja “Reis kosmosesse”.

 2. Maarika ütleb:

  Järeltulija on veel lauamängude jaoks natuke väike, aga ma juba soetan mänge… sest mu mehel on kannatlikkusega sama probleem. Mulle tundub, et neid ükshaaval treenida on lihtsam 😀 Kes otsib, see leiab ja kosmos tunduvad toredad mängud.

 3. Minna ütleb:

  Kes otsib ja leiab ja Reis kosmosesse.
  Mängud kingiksin edasi õeperedele, sest neil on kodus armsad lapsed, kes täpselt eakohased. 🙂
  ja siis saab tädi ka nendega mängida.

 4. Kadi Lohu-Mikk ütleb:

  Tere. Ma arvan,et minu pojale meeldiks Mereuurijad ja Kes otsib see leiab. Ilusat jõuluaega Teile!!

 5. Camme ütleb:

  Kõik mängud tunduvad lahedad, aga “Kes otsib ja leiab” ning “Reis kosmosesse” äratasid minu pojas kõige rohkem huvi. Lisaks vaatas ta teie pilte ning teatas kindla häälega: “Kuule need lapsed on ju täpselt sellised, kellega ma mängima minna tahan! Kas neil on iga päev pidu, et neil nii lõbus on kogu aeg?” 😀

 6. Anna ütleb:

  Meie pere mängib tihti koos lauamänge ja meil neid mõned kogunenud ka, aga kõike juba nii palju mängitud, et lapsed hakkavad juba ära tüdinema.. Aga kahjuks ei ole endal võimalik neid juurde osta hetkel, kuna need päris kallid.. Meie lapsed rõõmustaks kindlasti selle üle kui jõuluvana kotist mõne uue lauamängu leiaks.. Reis kosmosesse ja seiklus vanas Egiptuses tunduvad toredad mängud mida perega koos mängida. 🙂

 7. Katrin ütleb:

  Jäid silma mängud, kes otsib see leiab ja reis kosmosesse

 8. Tiia K ütleb:

  “Kes otsib, see leiab” ja “Seiklus vanas Egiptuses”. Üks mäng minu lastele ja teine oleks hea tegu tuttavast üksikisale.

 9. Eve Reinik ütleb:

  Koos lapselapsega mängiksime “Mere uurijaid” ja “Kes otsib, see leiab”. Rõõmurohket pühadeaega kõigile!

 10. Kristel ütleb:

  Kes otsib, see leiab ja Kosmos paneks meie pere lastel silmad särama. 🙂

 11. Liis Er ütleb:

  Reis kosmosesse ja Mereuurijad! Mu venna kaksikutele oleks need väga sobivad. Nad just vastupidi, et poiss kannatlik ja suudab keskenduda, aga kaotamisega on tegelemist 😀

 12. Helen ütleb:

  Ma ei tahakski neid mänge üldse endale koju. Kodus meil on juba päri palju lauamänge. Aga minu väiksema poja lasteaiarühmas on ainult kaks lauamängu. Nende rühm on sellel aastal avatud uus rühm ja lihtsalt ei ole neil veel väga mänge seal ja olen kindel, et neil on seal terve rühmatäis Mere uurijaid ja Seiklejaid vanas Egiptuses. 😉

 13. Kadri ütleb:

  Meie pojale meeldivad lauamängud. Siinsest valikust oleks meie valik “Kes otsib see leiab” ja “Reis kosmosesse”.

 14. Silja ütleb:

  Tahaksin samuti proovida Mereuurijate ja Kes otsib see leiab mänge. Raamatupoes just vaatasin neid uusi mänge ja tunduvad minu 3 aastasele lapsele jõukohased.

 15. Silja ütleb:

  Tahaksin samuti proovida Mereuurijate ja Kes otsib see leiab mänge. Raamatupoes just vaatasin neid uusi mänge ja tunduvad minu 3 aastasele lapsele jõukohased.

 16. Ülle ütleb:

  Mereuurijad ja kes otsib see leiab- valiksin võidu korral, et meie kolmestele kaksikutele, et kannatlikkust katsetada.

 17. Piret ütleb:

  Kes otsib see leiab ja mereuurijad
  Minu õepoeg on suur lsuamängude fänn

 18. A4 ütleb:

  Meie lastele meeldiks Kes otsib see leiab ja Reis kosmosesse 😉

 19. Maris ütleb:

  Meie perre sobiks hästi Kes otsib, see leiab! ja Seiklus vanas Egiptuses 🙂

 20. Triinu K ütleb:

  Arvan, et mu õde oleks väga õnnelik leides kuuse alt Kes otsib, see leiab! ja Mereuurijad 🙂

 21. Eve ütleb:

  Põnevad mängud tundusid Sõnasõda ja Eesti mälumäng. Mänge jagaksin õega, kes on sama suur mängude fänn kui mina ise 🙂

 22. Pilleriin ütleb:

  Reis kosmosesse ja Kes otsib see leiab

 23. Kaisa ütleb:

  Valiksin Kes otsib see leiab! ja Mereuurijad. Usun, et lapsele meeldiks (endale ka ).

 24. Merli ütleb:

  Mina sooviksin võita Kes otsib, see leiab ning Reis kosmosesse. 🙂

 25. Kristi ütleb:

  Ma olen hästi originaalne ja sooviks võita just neidsamasid mänge, mida just tutvustasid , ehk siis Kes otsib, see leiab ja Mereuurijad.

 26. Pille ütleb:

  Reis kosmosesse ja Kes otsib, see leiab

 27. Tiina Kõiv ütleb:

  Mängime sageli lauamänge oma 8-aastase ja 3-aastasega. Iga kord kui Eestis käime, ostame mõne. Siin pakutud tunduvad kõik põnevad, nii et jätaksin valiku sulle. Olemas on ainult tavalised nagu Reis ümber ilma, Trilma, Snakes and Ladders, Mees kes teadis ussisõnu, nii et kõik ülejäänu sobib. Loodan loosiõnnele!

 28. Kaire ütleb:

  Kes otsib , see leiab ja mereuurijate mäng tunduvad põnevad ja sellised mida saab terve perega mängida. Praegu on meil suur lemmik lauamäng “Kassid köögis”.

 29. Kadri ütleb:

  Meie preilid on Teie omadega täpset samas vanuses ja viimasel ajal oleme tihemini lauamänge mängima hakanud. Huvitavalt kombel küsib suurem kohuaeg, et tahan suurte mängu mängida. Ta vihjab Kataani asutajatele, mida talle lihtsustatul kujul meeldib mängida.
  Meie valikus oleks: Kes otsid see leiab ja Egiptsue mäng 🙂

 30. Kats. ütleb:

  “Kes otsib, see leiab”, tundub põnev. Kuigi tüdruk veel lauamängudeks väga pisi mul. Aga seni saan väikse õega mängida 🙂

 31. Kadi ütleb:

  Kes otsib, see leiab mereuurijad! 😛

 32. Olga O. ütleb:

  Kes otsib, see leiab ja Seiklus vanas Egiptuses 🙂

 33. Liis ütleb:

  “Seiklus vanas Egiptuses” ja “Kes otsib, see leiab”. Esimene neist tundub eriti tore.

 34. Liisa ütleb:

  ‘Seiklus vanas Egiptuses’ ja ‘Reis kosmosesse’

 35. Kristel ütleb:

  Kes otsib, see leiab ja mereiurijad meeldiksid kindlasti mu poistele!

 36. Berit B ütleb:

  Kes otsib, see leiab ja kosmoseseiklused tunduvad vahvad mängud, mida sugulaste lastele jõuludeks kinkida ja ennast ka mängu pressida 😉

 37. Johanna piho ütleb:

  “kes otsib, see leiab” ja “mereuurijad”

 38. Triin ütleb:

  “Mereuurijad” ja “Kes otsib, see leiab” tunduvad tõesti põnevad olevat. Aitäh lõbusa ülevaate eest!

 39. Herly ütleb:

  Minu väike õetütar Heili oleks mega sillas kes otsib, see leiab ja reis kosmosesse mängudest 🙂

 40. Liina ütleb:

  Kes otsib, see leiab ja Reis kosmosesse

 41. Carolyn ütleb:

  Mere uurijad ja seiklus vanas egiptuses 🙂

 42. Kadri ütleb:

  Kes otsib, see leiab ja Mereuurijad

 43. Veera E. ütleb:

  Rahulikku jõuluaega ja soovin soovide täitumist! Soovin osaleda loosis, mängudeks valiksin:
  Kes otsib see leiab.
  Seiklus Vanas Egiptuses

 44. Kristi ütleb:

  Meie alustaks ka Mereuurija ja Kes otsib see leiab mängudega. Väikemees küll kohe kohe 3 saamas, aga saab vaikselt hakata kätt harjutama .

 45. Moonika ütleb:

  Kes otsib see leiab ja mereuurijad

 46. Kaiti ütleb:

  Meie viiene on just avastanud enda jaoks lauamängumaailma ja oleks väga tore saada lauamängukogusse täiendust näiteks Mereuurijate mängu näol. 🙂

 47. Helin ütleb:

  Mereuurijad palun palun meie perele 🙂

 48. Liisi ütleb:

  Lapsele meeldiks Reis kosmosesse ja Kes otsib, see leiab.

 49. Triin ütleb:

  Kes otsib, see leiab ja Reis kosmosesse sobiks vast kõigile meie pere lastele ☺️

 50. Irele ütleb:

  Meie pere poistele tooks rõõmu Mereuurijad ja Kes otsib, see leiab! .
  Meeldib koos mängida lauamänge 🙂

 51. Irele ütleb:

  Meie pere poisid rõõmustaks Kes otsib, see leiab! ja Mereuurijad mängu üle

 52. Kaja ütleb:

  Kes otsib see leiab ja mereuurijad. Endale ka väga meeldivad lauamängud

 53. Helen ütleb:

  Kes otsib, see leiab ja reis kosmosesse!

 54. Piibe ütleb:

  Mu kuuene on suur Egiptuse ja püramiidide fänn, seega sobiks meile hästi Seiklus vanas Egiptuses ja Reis kosmosesse oleks ka vahva

 55. Marge ütleb:

  Reis kosmosesse ja Mereuurijad

 56. Kaja ütleb:

  Kes otsib, see leiab ja mereuurijad oleksid meile väga meelepärased

 57. Katrin R. ütleb:

  Meil kodus 13a, 11a, 8 a ja 2,5 a. Vanimatega (tüdrukud) saab juba pidevalt korrutamata lauamänge mängida., 8 a on poiss ja vajab vahepeal meldetuletamist, et ei kiirustaks ja kannataks ja ei teeks teiste eest käike ära. 2,5-aastaseid tead isegi… Igatahes on alles paar aastat lauamängud mängimine lastega muutunud minu jaoks nauditavaks. Lauamänge on meil omajagu aga nii põnevaid uusi toodetakse aina juurde, nii et oleks küll põnev 😉 Mind huvitaksid Reis Kosmosesse ja Seiklus Vanas Egiptuses.

 58. Nele Kõli ütleb:

  Mereuurijad ja Kes otsib see leiab.

 59. Keiti ütleb:

  Kes otsib, see leiab ja mereuurijad 🙂

 60. Kadri ütleb:

  Sooviks “kes otsib see leiab” ja kosmosemängu. Väikeste sugulastega lauamängude mängimine on üks mu lemmikumaid tegevusi 🙂

 61. Maris Heldja-Pärn ütleb:

  Kes otsib see leiab ning reis kosmosesse 🙂

 62. Elen poluskina ütleb:

  Mängudest “Kes otsib see leiab” ja “Reis kosmosesse” . Meil kaks poissi ja no lauamängu saan mängida vaid nooremaga. Vanem on kahjuks liiga püsimatu. Kisa, jooksu, jonni ja võitlust jätkub ülepeakaela. 🙂 Püsimatus on endalegi külge hakanud, ei oskagi enam rahulikult olla. Lauamängudega saab aga rahu natuke perre taas tagasi tuua ja seda ikka lõbusalt!

 63. Margit ütleb:

  Mereuurijad ja kes otsib see leiab 😉

 64. Ethel ütleb:

  Kuna minu üks tööülesannetest on laste tähelepanu ja keskendumisvõime arendamine ja treenimine, siis kaks uut mängu minu tööriistakasti oleksid uus ja tore vaheldus Arvan, et sobiksid täpselt need, mida ka Sina oma perega mängisid- “Kes otsib, see leiab” ja “Mereuurijad”.

 65. Liisi ütleb:

  Mereuurijad ja kes otsib see leiab tunduvadki neist kõige huvitavamad 🙂 Tahaks mängida küll neid koos lastega.

 66. Stella ütleb:

  Kes otsib see leiab ja Seiklus vanas Egiptuses.

 67. Sille ütleb:

  Kes otsib see leiab ja seiklus vanas Egiptuses. 🙂

 68. Jaanika ütleb:

  Meie perele laheks kindlasti Emojito hästi peale – sellised naljakad totakad mängud koos on parimad naeruallikad. 😀 Ja siis tuleks valikusse kas Laevade pommitamine või Doomino – meile meeldivad klassikalised mängud samuti!

 69. Karoliina ütleb:

  Meie pere kannatlikkuse paneks proovile “Kes otsib, see leiab” ja “Mereuurijad” 🙂

 70. Maris ütleb:

  Minu suurele perele meeldivad väga lauamängud. Peres viis last. 13,11,7 ja 1 aastased kaksikud Meie valisime kes otsib see leiab ja reis kosmosesse.

 71. Greete ütleb:

  Minu valik oleks “Kes otsib see leiab” ja “seiklus vanas Egiptuses”. Seda tüüpi lauamänge pole meil ûhtegi, tunduvad põnevad.

  Ma isegi pole selle peale tulnud, et Insplay lehelt Tacticu mänge otsida, aitäh info eest!

 72. Piuron ütleb:

  Meil kodus 3 poissi vanuses 3-10 ja lauamängud suur hitt. Meie mängude kogusse kuluks ära ” Kes otsib see leiab” ja “Mereuurijad”.

 73. Ragne ütleb:

  Meile meeldiks “kes otsib, see leiab” ja “mereuurijad”

 74. Elisabeth ütleb:

  Meie rõõmustaksime Kes otsib, see leiab ja Mereuurijate üle

 75. Laura ütleb:

  Oeh, mul on kodus 3ne ja 5ne ja nii tore oleks kui saaksid koos mängimist harjutada. “Kes otsib see leiab” “Seiklus Egiptuses”. See oleks nii tore võit ✌!!

 76. Ingrid ütleb:

  Kes otsib see leiab ja Reis kosmosesse

 77. A.nn ütleb:

  Kes otsib see leiab ja Mereuurijad

 78. Merli ütleb:

  “Kes otsib see leiab” tundub väga põnev. Meie 3,5 aastasel on peituse mäng lemmik, ehk meeldiks ka see.
  “Seiklus vanas Egiptuses” tundub ka põnev, mida proovida.

 79. Kadi ütleb:

  Kes otsib see leiab. Teine mäng võiks olla reis kosmosesse 🙂

 80. Helen ütleb:

  Kes otsib, see leiab ja reis kosmosesse 🙂

 81. Aivi ütleb:

  Kes otsib, see leiab. Ja Reis kosmosesse

 82. Kristine ütleb:

  “Mina olen” ja “Eesti”

 83. Erelin ütleb:

  Meie perele meeldivad lauamängud väga. Lehel on valida mitmete põnevate mängude vahel. Lapsega koos mängiks Reis kosmosesse või Minu esimene Alias ning abikaasaga Naised vs Mehed 🙂

 84. Airi ütleb:

  Kes otsib, see leib ja reis kosmosesse võiksid meie elamises küll olemas olla 🙂 suuremal või vähemal määral elavad meie majas lauamängu fanatid… 🙂

  Häid pühi!

 85. Oksana ütleb:

  Kohe rõõmuga osaleksin, saaksin ka teada kui kannatlik minu väike piigake on, vanemale pojale meeldiks aga kindlasti mängida. Mulle endale muidu kohutavalt meeldivad lauamängud ning minu meelest on see üks parimaid viise terve perega koos olla ja seda hinnalist aega just sedasi veeta 🙂 Huvi pakkusid just lauamäng “Kes otsib see leiab” ja “Seiklus vanas Egiptuses”. Ilusat Jõuluaega Teile! 🙂

 86. Anna ütleb:

  Kes otsib, see leiab ja Reis kosmosesse

 87. B ütleb:

  Tactic lauamäng Naised vs Mehed Alias
  Eesti mälumäng

 88. Maarja ütleb:

  Kes otsib see leiab ja reis kosmosesse

 89. TN ütleb:

  lõbusutspark on nii kelmikas sõna sul 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

 • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

  Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

 • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

  Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

 • Midagi hoopis teistsugust

  Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…