No ei kannata kui keegi lambist mähkima hakkab! – a mida henry teeb?

No ei kannata kui keegi lambist mähkima hakkab!

11.12 2018

Vabandan, et eile postiust ei ilmunud. Selline suur toimetamise tuhin oli peal, et ma ei jõudnud mitte midagi tehtud. See vanasõna, et jahimees, kes üritab korraga püüda kahte jänest läheb näljasena koju, on absoluutne tõsi. Mina olen rööprähklemises kohutav. Ma pean keskenduma ühele asjale ja kõik muu selleks hetkeks kõrvale heitma.

Nädalavahetusel see võimalus ka oli, sest pühapäeval otsustas Esileedi poiste ja plikaga maale tõmmata. Mul tahtis küll mutt tittesid nädalavahetusel tsekkama tulla, aga see varjant kukkus kahjuks ära. Nad pole enam kõhubeebid, et sa saad alati kindel olla, kus nad viibivad, vaid kui sa tuled näiteks Tartu, siis sa pead enne traati tõmbama, et veenduda, et me ikka koimaris vegeteerime.

Meie pill

Aitasin Esileedil lapsed valmis panna, pesime käed ja suud puhtaks (potil käime me juba ise), panime saapad lallude otsa, tõmbasime kindad kätudele, tegin pillil uksed lahti, kinnitasin turvatoolidesse ja oligi vabadus. Üksi kodus on ikka teine teema. Võid vabalt trussikutega ringi patseerida ja kedagi ei koti. Ainult naabreid, sest ma ei viitsi kardinaid ette tõmmata. Kui ei meeldi ära vahi. Pole vaja oma poisskestel demonstratiivselt käega silmi kinni katta. Pealegi olid mul lisaks trusberitele ka botased jalas. Seega päris paljas polnud, eks.

Üldse on häiriv kui inimese keha peetakse millekski perversseks. Ma saan aru, et kui ma oleks mensesega hädas olev naine, kes teiste nähes mensulappe vahetab – aga ei, ma olin selline nagu me ema üsast väljume. Sööme vahepeal küll kaks elevanti ära ja tõmbame trussikud ja botased jalga.

Aga ok, selleks, et nad politseile tõenditeks pilte klõpsima ei hakkaks, tõmbasin ma endale nende meeleheaks pluuse selga. Aga ikkagist, häirib see kui keegi kõrvaline lihtsalt hakkab mähkima ja ajusid komposteerima. Aju niigi läägib. Kui on üks asi, mida eluülikool on mulle õpetanud, siis see mulje, mille sa nendele täiskohaga emmedele jätad, on see, kuidas küla sind hiljem nägema hakkab. Influencerina ei saa ma mööda küla ringi yolotada – ma pean ikka autogramme ja enekaid lastega tegema. Isegi kui nad ei taha.

Aga mida üksik influencer nädalavahetusel ikka teeb – loomulikult parendab maailma. Minu asi on inimesi inspireerida ja levitada positiivsust. Ma ei teagi kumb ennem tuleb, kas inspiratsioon või positiivsus. Ikkagist vist positiivsus, sest mis inspiratsioonist me saame rääkida, kui sinus grammigi positiivsust pole. Minu vahendiks on selleks rüperaal, mis aitab mul läbi virtuaalse taristu teie silmade ette jõuda. Ja kui joppab, siis ma suudangi teid naeratama panna ning selleks ei pea te kannatama mu nöha, ega taluma mu kurameerivaid pilke.

Rääkides kurameerimisest. Ma olen ikka mõelnud, et miks on taunitav kui abielumees kurameerima hakkab? Äkki oma naine ei käivitu enam nii nagu vanasti ja selmet Maasikasse lohakaid lantima minna, piisab talle väikesest sõnademängust ja tundest, et kui ta tahaks, võiks tal ikka veel lööki olla. Muide Esileedi käis siin minuta peol ja sai ühelt mehelt ääretult kohatu komplimendi. Kortsutas kulmu ja koju tulles oli tunda, kuidas ta oli sellest nii meelitatud. Ma ei lennanud laivi ja ei hakkanud taldrekuid ning sukulente vasta seina loopima. Esileedi ongi ilus naine, mis siis, et ta ennast nii ei tunne. Mind ka ei usu.

See üksiolek tuletas mulle eelkõige meelde kui mõistlikud me tited on. Ei ole enam kõik kohad täis mässusi, autosi, laste pluusesi. Ok, autod vedelevad ikka maas ja koridoris on mässud ka täitsa olemas, sest me lähme katsikutele ja ma mõtlesin, et ma kingin midagi absoluutselt originaalset ja ootamatut – ma kingin mässutordi. Vanemad ei tahtnud teada enne sündi, kas sünnib poiss või plika ja isa olla ikka korralikult pettumusest röögatanud kui tite tussu ükskord nähtavale ilmus. Oli veel päev enne topelt portsu supinokut boršile lisanud, lootes, et ikka poisske tuleb. Aga eks plika ole ka tema tibu ja mul on ka ju üks tittedest tütar – harjub ära ja küll see armastuski saabub. #3aastatarmastust #isadjatütredforever

Aga kokkuvõttes tahan öelda, et influenceri elu on küll ilus aga väga vastutusrikas, sest me pole ju päris tavaline hall mass. Me oleme natukene paremad. Meile saadetakse tasuta asju, meil on bränditud parkad, me saame müüa enda nimega merchi. Kadedust on palju ja paljud lihtsad inimesed teesklevad, et nad tegelikult ei arva, et me tähed oleme, aga olgem reaalsed. Juba seegi, et keegi poemüüja küsib influencerilt ostukontrolliks korvi sisu näha, on kadedus. Eks ma näitan ja see, et seda Värskat ja kohukest ja vabalt peetavate kanade mune läbi polnud löödud ning see teemaks võeti, on ka kadedus. Üritavad lihtsalt lambist mähkida. No ei kannata! MV! #yolo #blogger #lifestyleblogger #influencer #bloggeroftheyear2017 #positivity #beinspired 

Ah jaa, ühe asja sain ikka tehtud. Jõulutuled said rõdu külge kinnitatud!

Postituse jaoks ammutatud inspiratsioon pärit SIIT. Aitäh teile! Ja kui te pole veel mu sõbrad facebookis ja instagramis, siis kamoon. Siit saate te ainult osa mu tähesära tunda. Yolo. Tulge kampa!

Eelmine postitus Järgmine postitus

13 kommentaari

 • Minna

  11.12.2018 at 09:45

  Teise lõigu ajal tekkis küsimus, et kelle blogi ma nüüd siis loen…
  🙂

 • Birgit

  11.12.2018 at 10:47

  Ma ei suutnud teksti sisu üldse jälgida, sest iga teine sõna oli lihtsalt nii kohutav 😀

 • Ann

  11.12.2018 at 10:54

  Isver, mõtlesin , et mis Henryga juhtunud on😂 , postituse lõpus oli kergendus😃😃.
  Sa oled supper kirjutaja👍🏻.

 • EK

  11.12.2018 at 11:19

  OMG (mida polnudki tekstis) “mähkima” sai just minu jaoks uue tähenduse 🤣

 • Kadi

  11.12.2018 at 11:46

  Sa ei öelnud just”menses” noooooooo!!!!😬😯😯

 • Yx

  11.12.2018 at 12:38

  Alguses mõtlesin mis juhtunud on, aga edasi lugedes sain pihta ja siis juba suu muigel. Eriti see koht, kus algas trussikute pidu. Edasi naersin kõva häälega kuni lõpuni välja, kujutlesin kõiki neid situatsioone elavalt ette,
  Väga hea kirjutaja oled, 12 points 🙂

 • Eioleigapäevakülaline

  11.12.2018 at 14:52

  Mina tungivalt soovitaksin teha sul ühe postituse armsa esileedi kohta, just postiviivses võtmes.
  Kunagi lugesin su blogi igapäevaselt kui kaksikud veel täitsa pisid olid. Aga mida aeg edasi täheldasin et koguaeg tuleb sul sapiseid kommentaare oma esileedi kohta , kas tunded hakkavad hääbuma ? vanasti ülistasid – kiitsid – rääkisid metsikus koguses sellest naisest head – tundus lausa vaimustav sul.. aga nüüd .. viimastel kordadel kui olen sattunud sirvima , küll teeb ühte valesti , küll teist , küll tänitab või on halvad arvamused mis pole sinu omaga sarnased..
  meenuta hea Henry kõike mis hea tema juures on 🙂 usun et talgi oleks vahva leida midagi sellist su blogist.

  1. Henry

   12.12.2018 at 01:14

   sa käid ilmselgelt liiga harva siin, et taolisi järeldusi teed. Kui aeg-ajalt sisse sajad ja asjad polegi nii nagu vanasti oled, siis ei tähenda, et asjad halvasti on, vaid satud mingi konkreetse teema peale lihtsalt. See ei ole ka Esileedi ülistamisblogi ja minu elu ei piirdu selle blogiga. Kui mul on tunne, et tahan teda läbi blogi tänada, siis ma teen seda, kui ma tunnen, et tahaks teda tögada siis ma teen seda

 • Katu

  11.12.2018 at 15:14

  Nii imelik kui see ka poleks, seda lugedes hakkas mu kõrvadel valus 😂😂😂

 • Liisa

  11.12.2018 at 15:16

  On ikka anne kõikidest nendest hulludest sõnadest selline jutuke kirja panna 😀
  Ma muidu alguses olin ka pehmelt öeldes hämmingus aga kui mensulapini jõudsin siis lõi tuluke põlema, et ahhhaaa…

  1. Anne

   12.12.2018 at 01:21

   Täpselt.
   Kasutades ära pea kõiki absurdseid sõnu mis liikvel ja sellest veel selline kaasahaarav, sujuv ja loogiline jutt SELLISTEST sõnadest kokku panna. Super hea postitus. Kusjuures viienda rea sõnad “plikaga maale tõmmata” ja kuuenda rea “varjant” olid need väljendid, mis mul tulukese kohe tööle pani, et midagi on nihu ja ilmselt tahtlikult. No ja edasi oli ikka väga hea ja lõõgastav huumor lugeda. No ikka selline lugu kirja panna. Vot see on ANNE.

 • Katariina

  11.12.2018 at 16:18

  Oi Henry, see oli nüüd küll geniaalne postitus! Ei suuda naermist lõpetada… 😀

 • Lilli

  12.12.2018 at 02:05

  Kuupuhastus jäi välja! 😀

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga