Oma tööst/intervjuust/Esileedi õest ja muust. VIDEO on ka juures :)

Oh, ma tunnen ennast nii erilisena. Sain oma selle aasta esimese vihkamiskommentaari. Käies nüüd Gordoni perekoolis suhtlemiskoolitusel, ütleb selline teisele halvasti ütlemine mulle palju enam. Ma nagu ei oskagi seda isiklikult võtta ja mul on päriselt ka täiesti kahju inimesest, kes enda sisemise rahulolematuse tõttu peab kellelegi teisele halvasti ütlema, et normaalselt funktsioneerida. Aga lahe, kuidas üks koolitus võib sisemaailma avardada.

Tänane postitus on lihtsalt päevakorras asjadest rääkimine. Ei räägi midagi konkreetset, vaid saan südamelt ära selle, mis sinna kogunenud on.

Ma tean, et ma võtsin endale eesmärgiks postitada minimaalselt kolm korda nädalas – esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel kell 10.30, aga sel nädalavahetusel oli mul suitsetamisest loobumise seminar ja kuigi läks kenasti ning tõenäoliselt on meil Eestis kaheksa mittesuitsetajat juures, siis see on ka hästi emotsionaaselt kurnav. Ma olen alati paar päeva audis kui seminar läbi saab. Tullakse ju sinna murega ja ootustega ning ma ei saa oma tööd ülejala teha, vaid ma panen sinna kogu oma emotsiooni ja energia. Allen Carri õpetused kui ma kunagi alustasin, olid, et sul võib olla maailma parim sõnum, mis kõigile korda läheb, aga kui sul pole oraatorlikke võimeid, siis jääb suuremal osal inimestest sinu sõnum kuulmata. Ehk ma pean hoidma seminari huvitava, kaasakiskuva ja inimesed peavad end selles ära tundma. Muide see ongi raamatu ja seminari suurim vahe – raamat on nagu kaart, mis õpetab, kuidas suitsust lahti saada. Seminar on nagu inimene, kes sind käe kõrvale võtab ja õigesse kohta viib 🙂

Homme (laupäeval) ilmub Päevalehe nädalalõpu lisa LP ja seal vahel on minuga päris pikk intervjuu, kus ma räägin enda suitsetamisest ja kuidas ma selle meetodini jõudsin. Ma arvan, et suitsetajatele ehk päris huvitav lugemine. Äkki saate ka innustust. Ma olen aidanud suitsetajaid juba üle üheksa aasta ja see tähendab, et minu kümne aasta litsents saab peagi läbi. Kas ma jätkan, ei oska veel öelda. Eks ma vaatan, kuidas aasta läheb, sest investeering frantsiisi õiguste soetamisele, on märkimisväärne. Igal juhul siit ka noomitus, et kui sina oled üks neist, kes seda aastaid edasi lükanud on ja ootab ikka veel õiget aega, siis viimane aeg tulla, sest ma ei tea, kas ma jätkan ja kui ei jätka, siis ei ole Eestis ühtegi inimest, kes seda meetodit valdaks.

Kuid hetkel on mul hea võimalus olnud natuke puhata, sest meil on nagu ikka iga 4-5 kuu tagant külas Esileedi õde Saksamaalt, kes on nagu koduhaldjas – ta koristab, riisub, peseb pesu, teeb süüa, sorteerib, hoiab lapsi. Ta oleks meie unelmate lapsehoidja, aga kahjuks ei saa, sest mis iganes see põhjus on, kas oma pere ja oma elu või mõni muu jabur põhjus, ta eelistab ikka alati koju tagasi minna. Ma tean, ma ka ei mõista. Ma oleksin nõus talle andma isegi ühe oma poegadest kui ta jääks. Lemmiku poja jätaksin siiski endale, aga selle teise – jumala eest.

Järgmisel nädalal on meil põnev nädal tulemas, sest kümne päeva jooksul mängime me viite erinevat laua/õue/seltskonnamängu. Ma pole mitte ühegagi neist tuttav, aga juba  õpetusi vaadates tundub tulevat põnevad mänguõhtud ja hoidke silmad lahti, sest keegi teist saab ühe mängu ka iga kord endale. Õuemängud tuleb küll päeval ära mängida, sest ma ei tea, mis neil sääskedel ja murus elavatel kärbestel sel aastal pähe on löönud. Igatahes muudavad nad õues meeldiva ajaveetmise võimatuks ja lisaks tuleb end pool ööd kratsida. Mis on teil tõestanud end parima sääsetõrjevahendina? Meie poest ostetud sääsetõrjevahend mu meelest rohkem meelitab neid kui peletab.

Ka olen teilt korduvalt saanud kirju, et kuna te olete märganud, et meil on tihe klapp BredenKidsiga, et kas äkki mul ei oleks võimalik sebida teile allahindlust. Seni ei olnud, aga nüüd on. Ma sain endale koodi AMHT15 ja kõik, kes BredenKidsi lehelt sisseloginuna seda kasutavad, saavad täishinnaga toodetest 15% alla. Kehtib kood vaid ühe korra. Eks ma tulevikus püüa uue koodi sebida ja küll ma siis jagan ka teile.

 

 

Tegime otsuse ka, et sel aastal me veel Linnanmäki lõbustusparki ei lähe. Lähme hoopis kusagile Eestis trippima ja üheks suureks plaaniks on minna Saaremaale. Ei ole mitte keegi meie perest seal kunagi käinud ja tahame suvel sinna tulla. Seega, kui oskate soovitada majutust, kus me lastega mõnusalt ära mahuksime, siis see oleks super. Eks tuleb siis tee peal ka Lottemaal ära käia, sest kaks väiksemat ei ole veel kunagi seal koha peal käinud ja kuna Vennas hakkas lõpuks autosõite paremini taluma, siis me pääseme ka natuke kaugemale kui kodupoodi.

Muide, siin ka üks video, mille ma kokku monteerisin sellest söödavast kohvi tahvlist, mida ma teile paar nädalat tagasi tutvustasin. Ma olin lubanud ka video teha, aga mul oli see täitsa meelest ära läinud. Tsau!

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…