KUIDAS NÄHA VÄLJA SEKSIKAM KUI EESTI RÄNIRAHN?

Nagu ma eelnevalt ka maininud olen, siis minu töö on meedias ja ma vastustan ühe portaali hea käekäigu eest. See on küll mõnevõrra keeruline kodukontoris suure lastekamba kõrvalt, aga ma teen seda miljon korda parema meelega suure lastekambaga, kui suure lastekambata. Loe edasi

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Päevaküsimus

Sa näed põrandal keskmisest natuke suuremat ämblikku ja oled üksi kodus. Mida teed?

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid