MILJON VABANDUST

Kell heliseb. Enne, kui uni sunnib mind snooze’i vajutama, hüppan ma voodist, tõmban selga dressid, jalga tossud, tõmban mütsi pähe, salli kaela ja lähengi karge õhu kätte. Lumi krudiseb jalge all ja tunnen, kuidas karge õhk kopse täidab. Jooksen kilomeetri, teise, kolmandagi veel…. oot. Midagi on valesti… Loe edasi

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Päevaküsimus

Sa näed põrandal keskmisest natuke suuremat ämblikku ja oled üksi kodus. Mida teed?

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid