Isa blogi: kui sa oled paks, siis seda laps ka ütleb

236bc56f3be1ae1425-74038005Lapsesuu ei valeta. See on ammu teada-tuntud tõde, et kõik, mida laps räägib, on kuld… Ma pean kiiresti kaalus alla võtma, enne, kui minu lapsed rääkima õpivad. Ka kõik muud ebamugavad olukorrad osutab laps ilma filtrita ette- kui sul on suur nina, kui sul on veider hääl, kui sul on pükstel plekk. Loe edasi

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kuidas on sinu suhted oma naabri(te)ga?

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid