Lastetoit.ee saatis meile paki

Nagu ma rääkisin, siis ma teen vahel ka tootepostitusi, kuna meile vahel üht-teist saadetakse.

DSC_0636a
Seekord saatis meile paki näputoitu lastetoit.ee veebipood. Nad on meile varemgi degusteerimiseks üht-teist saatnud ja uurisid, et äkki oleks me huvitatud Noorsandiga nende uute näputoitude proovimisest huvitatud. Eks ma skeptiline olin, sest Noorsand on põhimõtteliselt täismees juba. Tema näputoit võiks olla juba seakoot ja 6-pack. Kuid kuna nende eelmised näputoidud läksid Noorsandile hästi peale, kui me tellisime (Organixi porgandipulgad), siis proovime need uued ka ära.
DSC_8886
Tegime väikese video ka selle kohta, mida ma ei viitsinud töödelda ja lühemaks lõigata. Lisaks on valgus selja tagant, seega andke andeks.Parim osa videost on see, kuidas Noorsand iga asja peale “mkm” ütleb ja edasi sööb.

Pean ütlema, et olid tõesti asjalikud tooted. Nii nagu ikka, ei arvanud Noorsand maisikepikestest suurt midagi, küll aga meeldisid talle väga neis väiksemates pakkides olevad puuviljakommid. Vahvlitesse suhtus ta ka skeptiliselt, sest ka neil ei olnud nii intensiivset maitset. Küll sõi ta neid isukalt, kui ta lõunauinakust ärkas.

Millal me taolisi näputoite kasutaksime? Näiteks kui on vaja käigupealt midagi süüa anda, või kommi asemel, sest ei ole lisatud suhkrut. Pakendid on ka ok suuruses, sest laps on võimeline terve paki korraga ära sööma ja ei jää vedelema.
DSC_8882

DSC_8881
Kas ma neid ise ostaksin? Neid smoothie melts kommikesi küll. Tellimegi järgmiseks nädalaks. Maisikepikesed olid küll maitsvad, kuid Noorsandile pole nad kunagi eriti maitsenud. Vahvleid tellime ka, sest need ei pudise ja autos hea anda. Need on ka gluteenivabad, aga see ei ole meie jaoks argument, sest tal ei ole talumatust.

Lisan siia mõne pildi ka. Seega, kui te ei soovi oma lapsele suhkruid täis komme anda, et neid hiljem laelambi küljest turnimast maha kiskuda, siis ma arvan, et need on hea valik. Seal lehel müüakse vist pea kõiki lastetoite ja enamusi neist mõnevõrra ka soodsamalt, kui poes. Noorsandiga kulutasime seal väikese varanduse, aga noh, poes oleks veel rohkem läinud.
DSC_8878

DSC_8887

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…