Pane leivad minu kappi!

Neil, kes pakkusid mu jalamureks kukekannust või ühte ladinaakeelse nimetusega asja, oli õigus. Mul ei ole päris kukekannus, ehk ei ole seda luustumist seal talla sees, küll aga on mul seal tallas see sidekudede põletik, mis pikemas perspektiivis, kui ei tegele, võib tekitada seda kukekannust.

Nüüd on eelmisest postitusest nädal möödas ja jalg on ikka valusavõitu. Kindlasti vähem valus, kui nädal varem, aga siiski annab tunda. Eriti peale koormuse andmist. Käisin esmaspäeval korvpalli trenni niisama vaatamas ja mängu lõpus mängisin ka mingi 10 minutit, sest… sest ma tahtsin ja õhtul oli jalg päris täbaras seisus.

Olen nüüd nädala jooksul kenasti venitanud ja rullinud nagu ette on nähtud ja loodetavasti uuel nädalal saan taas midagi kaasa teha. Ootused on suured, sest täna on jalg võrreldes nädala esimese poolega palju parem.

Kuid ma täna rohkem kaaluteemal ei peatukski. Ahjaa seda ka, et ma võtan osa leheküljel Dietbet.com ühest võistlusest, kus ma pean nelja nädalaga kaotama neli protsenti enda kaalust. Osalemiseks tuli sisse panna raha ja mina osalen võistlusel, kus sissemaks oli 100 dollarit. Kui sa ei kaota nelja nädalaga 4%, siis jagavad sinu raha omavahel need, kes kaotavad. Kui sa kaotad selle 4%, siis saad tagasi oma 100$ ja lisaks kõik see, mis tuli nende arvelt, kes ei kaotanud. Seega motivatsioon suur, sest ma tõesti ei saa endale 100$ kaotamist lubada 🙂 . Lihtsalt selline tore väljakutse teel.

Hetkel on meil peateemaks korteri müük ja nüüd läks müümisega ka kiiremaks, sest see, kuhu me soovime edasi kolida läheb kuu pärast avalikku müüki, sest omanik ei saa enam pikalt meile kinni hoida. Loodan seega, et peagi leiame kellegi, kes on meie korterist sama vaimustuses nagu meie oleme. Ma hea meelega ei lähekski kusagile, aga Noorsand hakkab suuremaks kasvama ja ma sooviksin kolida kusagile, kus tal oleks tore ja turvaline kasvada, ehk siis meil on plaan kolida natuke linnast välja ja kohta, kus on meil oma õu. Kui sa tead kedagi, kes võiks mõlgutada korteriostu mõtteid, siis ma oleksin sulle ülimalt tänulik, kui sa minu kuulutust jagad. Kui ostja tuleb sinu kaudu, teen ma sulle suurima hea meelega ka välja näiteks nädalavahetuse kusagil toredas spas. Võin sinuga suisa ühineda.. enne tuleb lihtsalt Esileedile selgeks teha, kui oluline see on, et ma kaasa tuleksin :). Aga kuulutus on ise siin ja sinu jaoks võib see olla üks väike nupuklõpsatus, minu jaoks võib see tähendada uut elu.
https://www.kv.ee/kui-otsid-uut-kodu-ja-soovid-avarust-ja-head-plane-2489202.html

lotto_o_405485
Võib olla tegelikult ongi mul juba uus elu, sest ostsin täna R-Kioskist lotot. Ma ostan lotot üliharva. Võib olla korra aastas ja ma olen alati veendunud, et ma võidan ja alati ülipettunud, kui ma ei võida. Sellepärast ma eriti ei ostagi, sest ma pettun igakord. Esileedil oli täna sünnipäev ja oleks see vast vahva kingitus, kui me ei peagi endale uut maja ostma, vaid me saame selle põhimõtteliselt tasuta tänu lotole. Aga hästi, olge ise ka toredad ja palun jaga mu kuulutust enda Facebooki seinal. Kui sa jagad, siis anna mulle märku näiteks kommentaariga ja ma tean kellele tänulik olla :). Tsau

Kommentaarid

“Pane leivad minu kappi!” on saanud 2 vastust

  1. Maie ütleb:

    Jagatud 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…