Miks ma nii pika pausi tegin?

2014-05-24 21.06.29Muide, mul on väga hea vabandus, miks ma nii pikalt kirjutanud ei ole. Nagu mõned terasemad lugejad juba märganud on, siis ma olen kirjutanud, et ma kolin oma blogi uude kohta. Ma muidu ei koliks, aga see aadress siin ei lase ühtegi uut kujundust panna, mis ei ole otse nende käest ostetud. Mul oligi siis valida, kas ma ostan neilt mingi 70€ maksva kujunduse või teen endale näiteks .eu lõpuga aadressi, mille eest maksan 5 euri aastas. Lühinägelik mõtlemine, eks. Sest wordpressilt oleks kujunduse ostmine juba 14 aastaga ära tasunud :). Loodetavasti järgmine postitus juba uuelt lehelt uuelt aadressilt

Kuid uus leht tuleb selline nagu mulle meeldib ja mul on sellega igast mõtteid. Mul on ikka jätkuvalt mõtted rohkem ka videoblogi teha. Ma praegu üritan end videotest vaadata, aga ma pole süvaanalüüsi jõudnud teha, sest ma jään igakord enda videoid vaadates magama, sest ma olen ikka nii kuramuse igav. Nagu tegelikult. Ainuke, kellele ma igav ei tundu, on vist noorsand. Tal läheb nägu särama iga kord, kui ma tuppa ilmun. Muide, tal on naerulohud. Ei mul, ega Esileedil pole isegi midagi ligilähedast mitte. Ka suguvõsas ei meenu mulle, et kellegi need oleks. Väga nõme oleks DNA testi ka nüüd nõudma hakata.

DSC03500Sportlikust poolest on kurb uudis see, et korvpalli hooaeg lõpeb täna. Täna on viimane mäng ja jätkub alles septembris. Uuest hooajast plaanime enda trennid liigutada ka suuremasse saali, seega, kui on mehi, kellele meeldiks kaks korda nädalas korvpalli mängimas käia, kusagil septembrist maikuuni, siis andke märku. See on väga hea viis kuidas võhma tõsta – põnev, väljakutsuv. Ah ok, aitab reklaamist. Kui sa oled huvitatud, siis anna mulle ise märku, kas kommentaariga, või kirjuta mulle FBsse.

Söömine laabub ka enam vähem. Arbuusi hooaeg on pihta hakkamas ja turul müüakse juba küll kalli hinnaga aga väga magusaid Iraani arbuuse. Poe omad on alati kuidagi kahvatud ja ei kutsu kuidagi ostlema.

Muide, see ei ole nüüd reklaampostitus ning ka tulevikus plaanin ma teha tooteülevaateid ja teen väikse ülevaate ka nüüd. Veelkord, see firma pole mulle maksnud, et ma nende tootest räägiks, vaid kuna see on mingil määral minu fitsoks saamise teel kasutust leidnud, siis miks mitte jagada enda kogemust ka teiega.

2014-05-28 14.27.27Olen alati olnud kodumaiste tootjate toetaja. Kui nad teevad midagi, mis on kvaliteedilt parem, või sama, kui välismaine konkurent, siis ma olen nõus ka natuke rohkem maksma. Oligi Rimis kodumaiste dušigeelide väljapanek firmalt Orto. Kunagi oli nende toodete kvaliteet tõepoolest pehmelt öeldes kehv, kuid seekord oli müügil dušigeel sarjast “Puhas loodus”. Ma vaatan hetkel nende kodukat ja tuleb välja, et tegemist on suisa 95% loodusliku tootega. Ma ei mäleta, mis lõhnaline geel see täpsemalt oli, kuid pudelil oli kiri, et see on värskendava toimega. Antud pilt on illustreeriv, minu ostetu ei olnud õunalõhnaline.

Tootest endast siis. Esimene kord, kui sellega end pesema sättisin ja geeli kehale hõõrusin, siis sain aru, et tõepoolest on värskendav. Täpselt selline tunne nagu krt keegi oleks mulle üle keha Vietnami salvi määrinud. Silmad kipitasid nii, mis hirmus. Mehena ma väga pikalt ei nutnud ja veerand tunniga sain ennast kogutud, tõusin duššinurgast looteasendist taas püsti pesin ennast lõpuni. Kuivatama hakates oli selline tunne nagu hõõruks käterätikut vastu liivapaberit- nahk oli ikka väga kare. Täiesti pekkis, see firma pole oma toodetega ikka sammugi edasi läinud viimasest korrast, kui ma neid viieaastaselt kasutasin. Nad on väga pikalt vastu pidanud ja ma järeldan, et järelikult seda ikka ostetakse. Seega, kui sa kasutad, siis ära tunne ennast puudutatuna, meil ei saagi olla igas asjas ühine maitse. Järelikult oled sa oma kareda nahaga ära harjunud ja pead seda positiivseks, et sind kareduse tõttutöö juures siiliks kutsutakse.

Kui see toode on 95% looduslik, siis ma ei kujuta ette, mis see 5% seal juures on.. raua puru ja hobuse salv? Ma pakun, et tänavakoristusfirmad ostavad nende duššigeele, et sügiseti libedatõrjet teha, sest liialdamata, ma tundsin ennast tunduvalt mustemana dušši alt tulles, kui sinna minnes. Esileedi ees machona ma eriti ei kurda ja kannatasin vapralt, et lina öö otsa mu naha külge haakus.

ever_merged_nid_315Kinnitan, et ma ei ole selle ettevõtte palgal ja nad ei ole mulle tasuta tooteid andnud, et neist kirjutaksin. Ma tavaliselt ei ole kunagi nii rahulolematu tootega, et vaevuksin sellele mõtlema, kuid seekord tõesti. Ma olen varemgi rääkinud, kuidas meid toodete nimedega lollitatakse ja nii ka seekord on pandud nimeks Puhas loodus ja mitte miski sellest kogemusest ei jätnud puhta looduse tunnet. Vastupidi, kui ma peaksin kirjeldama, mida kogemus selle tootega pestes mulle meelde tõi, siis ma ütlesin, et midagi kuivkäimla ja nohu vahepealset.

Aga veel kord, vabandust, et olen teid unarusse jätnud. Ma tegelikult ei ole. Lihtsalt asjad ei lähe nii kenasti, kui sooviks. Muide mu isablogi viimane postitus on misiganes põhjusel teistega võrreldes pea kaks korda populaarsem. Kui tavaliselt loeb neid umbes 6-7 tuhat inimest. Siis seda on vaadanud juba kaks korda enam inimesi. Seda võid lugeda siit. Räägime jälle. Tsau!

Kommentaarid

“Miks ma nii pika pausi tegin?” on saanud 9 vastust

 1. Rohelible ütleb:

  Ole ettevaatlik Iraani arbuusidega, neid süstitakse glükoosiga et magusam oleks.

  • henry343 ütleb:

   pff tegelt? Kui see nii on, siis on see küll nõme

  • Diana ütleb:

   Tõsiselt?

   Blogide lugemine on mind juba targemaks teinud
   1) ära söö Iraani arbuusi
   2) ära osta Puhas loodus tooteid ka edaspidi.

   Henry, jätka samas vaimus. Tore lugeda, kui inimesed oskavad sõnu ritta seada.

  • Liina ütleb:

   Kas need on need,mida praegu poes müüakse? Ma mõtlesingi, et mis värk on – seemned puhta valged (mistõttu on hea lihtne süüa) aga maitse on selline mesimagus, et juulikuus ka ei saa sellist arbuusi. Nojah, oligi liiga hea, et tõsi olla.

   • henry343 ütleb:

    Ma ei oska öelda, mis maa omi poes müüakse ja ma ei oska ka kinnitada või ümberlükata Rohulible kommentaari, et neisse glükoosi süstitakse. Kuid kui nad seda teevad, on see ikka väga nõme 🙂

 2. Urr ütleb:

  Mina näiteks olen Puhta Looduse sarjast vaimustuses. Just sellest õuna omast, mis illustreerival pildil on. Šampooni/palsami osas oskan vaid niipalju öelda, et kuna ma kasutan pool pudelit korraga (et hari juustepahmakasse lootusetult kinni ei jääks) siis teeb kammitavaks suht küll. Kuid see dušigeel on väga väga hea. Kooriv vist. Lõhnab hästi, näeb põnev roheline välja, parabeenivaba. Maitset ei tea, söönud pole. Mulle hullult meeldib.

  Aga Iraani arbuusi (võimalik) fakt oli mu jaoks ka hariv.

  • henry343 ütleb:

   Näed, tore teada. Nüüd ongi mõlemad arvamused blogis esindatud, et ei oleks ainult minupoolne rahuolematus 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sina oled kunagi narkoosis olnud?

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

 • Mis mind ära päästis?

  Kes on elanud kivi all, siis viimased kuu aega olen ma veetnud Tartu Ülikooli Kliinikumi haiglas uroloogia osakonnas. Jäin ootamatult hästi ägedasse (mitte lahedasse) haigusesse, mis mind pilve…

 • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

  Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

 • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

  Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…