Loodan, et issias (ishias) pähe ei löö

DSC03100No nii. Ma nüüd jälle platsis ja kirjutan, et mida Henry teeb. Tähelepanelikum lugeja võis märgata, et eelmisel nädalal ei tulnud uut postitust. Mu moraal oli lihtsalt nii all, sest ma arvan, et mul oli istmikunärvi põletik. Vähemasti, kui ma peaks endale diagnoosi panema, siis ma oleksin pannud just selle. See on selline ebamugavustunne, mis kiirgab kannikast iga päev eri kohta. Täna on näiteks mul alaselg tulivalus. Eile oli kannikas, päev enne reie tagakülg.

Seepärast jäi ka nädala teinepool trennivabaks. Reedel natuke liigutasin ja käisin selle aasta esimesel jalgratta sõidul. Väga mõnus oli, kui välja arvata see, et tuul oli ikka kuramuse külm. Kohapeal seistes ei saa arugi. Alles siis, kui vastu tuult väntad, tunned, kuidas see kontidest läbi võtab. Ma olen suht kindel, et see ettevõtmine kiirendas ishiase süvenemist.

DSC03165Kuid sain kätte kaua oodatud kingituse, mille õde mulle saatis. Sain temalt kaamera, mida olen ammu endale soovinud. Paaril korral selle isegi peaaegu ära ostnud, kuid siis selle soovi taas alla surunud. See on selline actionkaamera, mida saab igale poole kinnitada. Igal juhul nüüd ma luban, et ma teen videoid tihedamini. Kuid teie võiksite mind siinkohal aidata ja öelda, mis teemal teid videod huvitavad- kas minu treeningud? Kokkamine? Niisama mõtted? Kuidas ma magan? Vett joon? Tolmu imen? Oleksin väga tänulik. Narr oleks head kaamerat raisku lasta.

Söömisega läheb mul suurepäraselt. CrossFiti seltskond alustas paleo 30 päeva väljakutsega ja ma algul mõtlesin, et teeks ka uuesti läbi. Kuid ma otsustasin teha selle mööndustega. Ma ei söö valget jahu ega ega rafineeritud suhkrut, ei piimatooteid, ega valmistoite üldse, kuid ma jätsin oad, herned, täistera tooted. Seega, ma väldin tooteid, mille puhul ma tundsin juba eelmise väljakutse ajal, mis ei teinud mulle head.

Tegin muide siis ka eile ahjus pardikoiba õhtuks ja juurde tegime salati, mille mõtlesime välja paar päeva tagasi. Eile tuli see samuti super hea. Tegin video ka sellest. Kuna ma kasutasin võõrast muusikat, siis Youtube blokeeris selle Saksamaal ära. Nii et sorry Heidi, pead Simpsoneid vaatama selle asemel vist.

Tahtsin lihtsalt öelda juurde, et see on väga lihtne ja kiire salat. Kikerherned on väga toitvad ja põhimõtteliselt ei tunne sa seda salatit süües mitte mingit vajadust kartuli, riisi ega muu süskari järele. Rõhutan ka seda, et kui te lisate salatitele oliiviõli, siis seda ei kulu palju ja seepärast kutsun üles investeerima sellesse natuke rohkem. Meie ostame enda oliiviõli sõbranna käest, kes toob neid Eestis maale. Kuna pole kordagi kvaliteedis pettuma pidanud, siis julgen ka soovitada.

Rääkisin siin ka, et ma tahan blogis viia sisse muudatused, et see muutuks nii mulle kui sulle loogilisemaks. Selleks mõtlesin muuta kujundust ja teha see selliseks, et mulle endale ka meeldiks. Kuid ma avastasin, et wordpressis ei saagi tuua kujundust väljast poolt, vaid peab kasutama nende tasuta stocke või siis nende tasulisi. Ehk siis mul tuleb vist liikuda isiklikule domeenile. Tüütu, aga mis teha.

PicMonkey CollageEile, kui üritasin last magama saada, siis ma ei tea, kuidas Esileedi seda teeb. Mida rohkem ma pingutasin, seda vähem unine ta tundus. Itsitas ja naeratas lakkamatult. Täna üritasime ajakirjale paar pilti saada selliselt, et ta vaataks kas kaamerasse või siis vähemasti naerataks. Võimatu! Seda võib näha ka postituse esimeselt pildilt.

Kuid ootan teie ettepanekuid, et mis oleks teile põnev näha videotes. Tagasiside oleks väga tänuväärne!

[polldaddy rating=”7251350″]

Kommentaarid

“Loodan, et issias (ishias) pähe ei löö” on saanud 6 vastust

 1. Arra ütleb:

  Retsept on huvitav, proovin millalgi kindlasti järgi 🙂 Ootan ka järgmistes videotes põnevaid retsepte.

 2. henry343 ütleb:

  Esimesel korral viilutasin värsket porgandit ka sisse. Sobis väga hästi. Andis huvitava tekstuuri

 3. Katrin ütleb:

  Hea meelega loeks ja kaeks rohkem tegemistest, mis seotud lapsega. Kuna endal sama noor titeke kasvamas, siis on eriti põnev kaasa elada ka teiste rõõmudele ja läbielamistele. Eriti tore oleks näha, kuidas Teie enda last lõbustate ja elu õpetate:)

  • henry343 ütleb:

   Ehk siis igapäeva tegemisi :).. Vaevalt ma küll Esileedi kaamera ette saan, kuid võtan su soovituse arvesse ja näitan aegajalt juhtumisi. Aitäh!

 4. G. ütleb:

  Retseptivideod on väga head ja sooviks neid veel 🙂 Vahva blogi!

 5. Julia ütleb:

  Retsepti video meeldis 🙂 Mulle meeldiks vaadata järgmisena trennivideot vms. Teisitemalisi ka vaatamata ei jäta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

 • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

  Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

 • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

  Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

 • Midagi hoopis teistsugust

  Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…