See ehmatav hetk, kui kodumasin lõpetab sinuga koostöö

Postituse jaoks on meil kasutada kuivati Boschi poolt

Kujuta ette, et sul on kolm last ja ärka ühel hommikul ning sulle meenub, et täna pidid sa ju pesu pesema. Mis on esimene asi, mida sa sellisel päeval teed? Õige! Esimese asjana sa nutad peatäie. Kuid juba teise asjana hakkad sa majas tube kammima, et kõik riideesemed, mis vajavad pesu, saaks kokku korjatud. Loomulikult võid sa protsessi jooksul enda vingele mehele ja toredatele lastele ka moe pärast käratada, et miks sokid laiali vedelevad ning et tube ei koristata nii, et kõik kasutatud riided otse pessu peavad rändama. Pessu minevat siiski vaid määrdunud riided. Kuid sa ei pea seda tõrelemise osa tegema, sest see ei anna sulle midagi ja pealegi pereliikmete ninatargad vastused ajaksid sind nagunii lihtsalt veelgi pahasemaks.

Riidehunnik pesumasina ette koondatud, on aeg hakata eraldama värvilisi riideid valgetest. Kui mees küsib: „Kas värvipüüdmislappide kasutamine ei peaks sorteerimise vajadust ära kaotama?“, siis pöörita lihtsalt silmi ja ära anna talle konkreetset vastust. Las kannatab! Pesu pestud, haarad sa riided ja topid need kuivatisse, mis on sind teeninud juba sellest ajast saadik, kui lapsed sündisid. Paned selle tööle…. ja see on pekkis. Ei tööta. Tuled lähevad põlema, midagi undab, aga ringi käima ei hakka.

EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Võtad aga selle meeletu riidehunniku, pesuresti ja laod selle nii täis, et sel jalad all värisemas on. Keerad ümber ja mõistad – see oli alles esimene masinatäis ja viis sellist on veel tulemas!

Just sellise verd tarretava stsenaariumi elas üle Esileedi, kui ma mõnusalt haiglas aega veetsin. Ära jäi vaid see osa, kus mehelt sokkide laiali jätmise eest aru nõuti. Aga kuivati on tänaseks muutunud totaalselt asendamatuks masinaks, sest viis inimest toodavad nii palju pesu, et me elaks kuivatita rippuva pesu džunglis.

Meie eelmine kuivati oli Bosch ja see töötas laitmatult. Kümne aasta jooksul oli probleem vaid korra, kui uks murdus eest ära. Lihtsalt käis pauk ja kui vaatama jõudsime, oli uks hingedelt maha murdunud ja hämmastav oli ka see, et ükski laps, kes seal kandis mängis, ei teadnud ka põhjust. Lihtsalt kukkus eest ära. Alles päevi hiljem hakkas Vennase südametunnistus painama ja tunnistas enne magamaminekut, et see katki minek võis olla kuidagi seotud sellega, et istus lahtise kuivati ukse peale ja see murdus hingedelt ära.

Ka uus pidi olema Bosch. See on nii loogiline, töökindel, vastupidav ja mahutab väga palju. Kuna Boschiga seob meid pikk koostööajalugu, siis ei olnud ka pikka mõtlemist ning rutem kui me oodatagi oskasime, seisis see meie ukse taga. Ja see on ikka hämmastav, kuidas tehnoloogia areneb. Kümme aastat tagasi, kui me kuivati soetasime, oli see parim, mida elektroonikapoodides saada oli. Elasin kogu selle aja teadmises, et meil on parim kuivati. Siis saabus uus ja mõistsime, millises kiviajas me elasime. Vana oli hea, aga kui panna see uue kuivatiga kõrvuti, siis vana oli justkui Flinstonite multikast virutatud. Uus on puutetundliku juhtpaneeliga, tohutult energiasäästlik, mitmekümne erineva programmiga, valgustusega, väga vaikne, suurepärane…

Minu ülesanne siis teile seda masinat tutvustada järgmise paari kuu jooksul. Mitte pähe määrida, vaid esitleda, miks see meile meeldib.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas kasutad pesukuivatit?

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Mis just juhtus?!

    Mis just juhtus? Kuidas sai Esileedi 100000% „Ei“-st järsku „Jaa!“ ning meil veereb mööda tuba ringi üks pontsakas tegelane… ja see pole mina! Üks pontsakas lisandus meie kaalujälgijate…

  • Sandi päevaraamat

    Kui keegi peaks kogemata mu blogisse sattuma, kes minust eelnevalt midagi ei tea, oleks see nagu mingi sandi päevaraamat. Tüüp ainult halab, kuidas kogu tervis nii pees on….

  • Kõige lihtsam tomati püreesupp

    Postituse valmimisele aitas kaasa Bosch VitalPower Ma ei tea, miks, aga supp on meie toidulaual tõsine vaeslaps. Ma armastan tegelikult suppe, aga miskipärast satun ma neid tegema üliharva….