Postitus, mis oleks sobinud aasta lõppu

Ma ei oska öeldagi, kas tänane postitus on reklaampostitus. See ei ole tellitud postitus ja me koostöö jäi üldse eelmisesse aastasse. See on selline tagasivaatav postitus, kus ma räägin kahest õnnestunud koostööst, mis on jäänudki meie pere lemmikute sekka ja saanud meie näol endale truud kliendid.

Ma tahtsin selle postituse kirjutada juba eelmise aasta lõpus, aga läks teisiti. Ma tegin eelmisel aastal otsuse, et ma üritan segada kaks asja- hobi ja töö. Ehk teisisõnu ma otsustasin proovida, kas mul õnnestub jätkata nii, et blogi oleks ka minu töö. See oli tore mõte, kuid eks see asi võtab aega, et idaneda. Blogiga saab teenida peamiselt kahel viisil – panna lehele vilkuma reklaamibännerid, või olla katsejänes ja teha ettevõtetega koostööd, kus sa nende pakutuid tooteid/teenuseid omal nahal katsetad.

Ma ei ole reklaami blinkima pannud, sest reklaamide puhul loevad klikid ja siin on väga oluline blogida nii tihedalt kui võimalik, sest mida rohkem sa kirjutad, seda rohkem inimesed su blogisse tagasi tulevad. Aga mina ei blogi tihedalt. Vastupidi, mina kirjutan tavaliselt 1-2 postitust nädalas, mis tähendaks, et arvestades lugejate hulka, teeniks ma kuus võibolla 70 eurot. Kui ma blogiks aga iga päev (või suisa mitu korda päevas), oleks olukord hoopis midagi muud ja ma võiks teenida päris korralikult. Aga ma olen mees ja selline mees, kes eriti small talki ei mõista. Ma ei oska inimestega mitte millestki rääkida. Ma ei oska lihtsalt spontaanselt teemat aretada. See on asi, mida ma aga peaksin kindlasti endas arendama. Ma ei taha kunagi kusagil üritustel üksi käia, sest ma ei oskaks kusagile seltskonda sulanduda, sest ma tunnen, et olen oraalselt taandarenenud.

Küll aga ma olen teinud mitmeid koostöid ettevõtetega, kes kirjutavad mulle, et ma aitaks nende sõnumit levitada. Sest eks ole blogi fantastiline reklaamikanal- seda loevad tuhanded inimesed ja see on ettevõttele hindamatu väärtusega. Kas reklaami tegemine blogis, kuhu inimesed tulevad hoopis meie pere tegemistest lugema, on eetiline? Ma arvan, et selline suust suhu reklaam on eetiline, sest minul puuduvad igasugused kasud ja mulle pole absoluutselt oluline, kas mu lugejad selle reklaami tagajärjel ostavad või mitte. Minu jaoks on oluline, et te saaksite minu blogist adekvaatset infot, et ma oleksin usaldusväärne. Et mu soovitus oleks teie jaoks garantiiks. Seega ma palun alati, et kui ma olen midagi soovitanud ja te ostate, aga pole üldse rahul, siis kirjutage mulle, kuna mul on ettevõttega otsekontakt alati olemas ja loodetavasti saab minu kaudu mure alati ära lahendatud.

Kuna see postitus oli planeeritud aastalõppu, siis mul oli plaan üle rääkida kaks koostööd, mis meie jaoks olid eelmisel aastal ehk parimad leiud. Eks ikka on nii, et mõni hea asi, mille sa avastad- see on küll hea, aga misiganes põhjusel sa ei jää seda kasutama. Teine hea asi on aga miski, mis jääbki sinuga. Ja täna on kaks asja, mida ma tahaks lihtsalt üle kiita ja tänada, et me möödunud aastal nad avastasime. Ma valisin just need, kuna need ei ole lastele, vaid me kasutame neid ise ja igapäevaselt.

Ma olen kuulnud mitmest blogist, et nurisetakse, et nii paljud blogijad kirjutavad kahest asjast BredenKidsist ja Linea Eestist. Bredenist ma täna ei räägi, seda te näete isegi meie piltidelt, et Breden on meil jätkuvalt päevakorras ja palavalt armastatud. Kuid räägiks Lineast. Miks nii paljud blogijad räägivad Lineast? Sest nende tooted on tõepoolest sedavõrd head. Kui keegi väidaks, et ei ole ja pettus kvaliteedis, siis ma lihtsalt ei usuks.

Me oleme jäänud kasutama nende Linea Mamma Baby sarja ja Esileedi kasutab seal Linea Natura sarjast enda juustele ja kõik tooted, mida me katsetanud oleme, on olnud väga head. Ainuke tüütu asi nendega on see, et kui ma palusin nõu, missugust juuksetoodet Esileedile soovitatakse, siis küsiti mult umbes 4500 küsimust (kas tahab lokke siluvaid või esiletõstvaid, missugune on juus, kui pikad ta varbad on?), et ma tüdinesin enne ära kui toode tellitud sai. Lasin Esileedil endal küsimustele vastata. (Ok päris varbapikkust teada ei soovitud). Palusin Linealt ka sooduskoodi juhuks, kui keegi soovib tellida ja küsige julgelt Esileedilt, mis on need tooted, mida tema julgeb soovitada. Lisaks piltidel olevatele kasutab ta ka mingeid kapsleid, aga kuna ma ei saanud ta seletusest aru, kus ned vannitoas asuvad, siis ma neid pildistamiseks ka ei otsinud. Palusin hoopis poistel toodetega poseerida. Aga sooduskood on HENRYARVAB10, mis annab 10% hinnast alla, see kehtib 15.02-28.02.

Ja teine asi, mis on just mulle eriti südamelähedane oli, oli avastus siit samast kodulinnast Tartust, kus Võlumaa ilusalong müüb sarja Barba Italiana. Nii salongist kui e-poes. See on sari meestele ja eelkõige habemikele. Kui ma möödunud aastal nende tooteid algselt katsetasin, siis meeldis mulle kohe see, et nende toodete lõhnad olid sellised maskuliinsed ja üpris intensiivsed ning kuigi nad mulle meeldisid, ei olnud ma kindel, kas ma harjun nendega ära. Ma mitte ainult ei harjunud, vaid ma julgeks diagnoosida endal väikestviisi sõltuvuse, sest näiteks nende šampoon on minu jaoks nii pööraselt hea lõhnaga, et mul oli hirm, et see võib ühel hetkel otsa saada ja mul pole kohe uut pudelit võtta. Ma kasutan regulaarselt nende valikust just kolme toodet: šampooni juustele, šampooni habemele ja habemeõli. Nüüd, kus ma olen neid oma 3 kuud kasutanud, siis juuste šampoon pidi olema kiilanemisvastane ja ma võin kinnitada, ma ei ole selle ajaga kiilamaks jäänud 🙂

Kui ma rääkisin Võlumaale, et ma plaanin sellist postitust teha ja loomulikult selle eest raha ei küsi, sest minu arvamus ei ole ostetav, siis on neil ka üks põnev pakkumine, kus nad on kokku pannud kolm kindlat komplekti, pistnud need lahedatesse seljakottidesse ja pannud müüki soodushinnaga ning nii, et ostes on kott üldse tasuta. Sain endale ka ühe koti ja on juba ka kasutuses. Mahutab kenasti 13” läpaka ära ja kõik muu, mis lisaks kaasa võtta tarvis. Ma lisan siia lingi ka, äkki keegi soovib oma meest sõbrapäeva puhul üllatada.

Ma arvan, et sellised tagantjärgi ülevaatlikud postitused on vajalikud, sest sageli kui blogijale saadetakse midagi testida, soovitakse postitust nii pea kui võimalik. Kuid vahel kui uudsus kaob ja välja hakkavad tulema miinus pooled, siis ei ole tegelikult see esialgne postitus enam õige. Antud kahe puhul aga vaimustus kinnistus ja me oleme tänu koostööle saanud kaks sarja, mida me soovitame sõpradele ja julgeme soovitada ka teile.

Kommentaarid

“Postitus, mis oleks sobinud aasta lõppu” on saanud 4 vastust

  1. Karin Terav ütleb:

    Mina ostsin Sinu testimise põhjal GoGoNano sprei ja jäin suoer rahule. Olen seda soovitanud vist kóikidele tuttavatele juba ?

  2. Laura ütleb:

    Muidugi ma tellisin vaid paar tundi enne sinu postituse lugemist just linea vannivahu ilma sooduskoodita ära. Venitasin mis ma venitasin ja ikka venitasin liiga vähe! Pean õppima asju kauem edasi lükkama!

    Ei tegelikult ma tellisin selle ikkagi sinu instagrami postituse pärast ja mõtlen iga kord sinu peale kui laps vanni läheb ?

  3. Raili ütleb:

    mina olen üks neist, kellele LineaNatura tooted ei meeldi. Olin neist toodetest nii palju head kuulnudbja ootused olid kõrged, kuid kahjuks jäid minu juuksed nendega takused ja hoopiski mitte mõnusalt siidised nagu lootsin.

    • henry ütleb:

      mina soovitan neile kirjutada, et nad saaksid vajalikku tagasisidet ja sina äkki endale sobiva toote

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas sinu pesupesemisvahend peab olema

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…

  • (NKHKT)-40kg ja nutikella valik

    Mul on tõsi taga, kui ma räägin, et ma plaanin aasta lõpuks 40kg vähem kaaluda. Tundub suur number, aga see on vähem kui kilo nädalas ja kuna nädalad…

  • Odraiva. Ehk kuidas ma napilt otsad oleks andnud

    Ma saan nüüd öelda, et ma olen teispoolsuses ära käinud ja tagasi tulnud. Teispoolsuseks pean ma siis seda, et mul oli silm valus. Mõni teist tahaks kindlasti vahele…