Kingakauplus Shoeshop Solarises

„Henry, need hallid on sul ikka nii ilusad!”. Just nii ahhetas Esileedi siin mõni päev tagasi, kui ta kusagilt tagasi tuli ja koridoris mu uusi ketse nägi. 99% ajast ma käin vabaaja jalanõudega. Nimetame neid siis ketsideks või tennisteks, või millekski muuks. Kui oleks minu voli, siis ma käiks aasta ringselt enda Crocsi varbavahekatega, aga kahjuks Eestis ei ole see võimalik ja lisaks käin ma nüüd ka tööl ning pean üsna sageli ka klientide juures aega veetma ja see eeldab nõks viisakamat välimust, kui mu kollased varbavahekad.

Mulle potsatas postkasti kiri, kus tuli pakkumine, et mina ja Esileedi võiksime kumbki endale ühe paari jalanõusid valida ja vastukaaluks räägin mina enda kogemusest nende poes. Kuna antud pood asub ainult Tallinnas Solarises ja Kuressaares, siis jäi see Esileedile ostmine ära. Lisaks on tal ka jalanumber selline, kus ta peab alati tikutulega otsima, et leida midagi, mis talle jalga läheks. Ma ei teagi ühtki teist naisterahvast, kellel oleks jalanumber 47. Aga ok.

Otsustasin siis, et ma ostan ainult endale ja kes on mu Facebooki jälgija ja ma tean, et umbes 17000 teist seda ka on, see teab, et ma tegin ka Facebook live ülekande poest ja juba teab, et pood, millest ma räägin on Shoeshop. Kõige straight forwardim nimi, mis sa kinga poele vist üldse panna saad. Sa ei astu kunagi Shoeshopi, et uurida, mida nad müüvad. Nagu nimigi ütleb, nad müüvad jalanõusid.

Mulle meeldib alati, et kui äril on mingi lugu juures, et ei ole lihtsalt, et nad teevad midagi, vaid, et oleks miski, mis selle firma tausta minu jaoks eriliseks teeb ja eriliseks tegi juba see, et Shoeshopil on kaks poodi, millest üks nagu öeldud on Kuressaares, sest poe omanikud on sealt pärit. Tulid Tallinnasse, et hooajaliselt enda kaupa tutvustada ja neid võeti nii hästi vastu, et nad avasid endale Solarises püsiva poe. Juba see on väike eriline edulugu, mis on minu jaoks kvaliteedigarantii.

Poes oli tõesti valikut küll. Küll oli sel päeval minu numbrit suhteliselt vähe ja number 46 oli vaid teatud mudelitel. Kuid ma sattusin tulema just kaubaveo hetkel.. nagu alati. Tänaseks tõenäoliselt kõiki teisi ka 46 number olemas. Aga mis mulle meeldis oli see, et poel oli oma kindel stiil. Neil ei olnud odavaid laia ninaga jalaõnusid, vaid valik tundus olevat piiratud ja nagu ma suheldes poega aru sain, seatakse märksõnaks kvaliteet. Tõepoolest, mitte ühtegi jalanõud, mida ma seal poes nägin, ei tekkinud mul küsimust, et huvitav kaua see õmblus vastu peab ja et kas see liimirant siin ääres on normaalne. Nagu näha, olen mina harjunud käima sellistes odavama otsa jalatsite poodides. Aga selles poes olid täiesti high end kingad, mida ma tavaliselt arvanuks, et ma endale osta ei raatsi. Kuid ma istun siin (ma olen voodis kõhuli, keda ma petan) ja ma täiega sügelen seal ühtede Lloyd kingade järele, mis minust poodi maha jäid. Tõenäoliselt lähen ka.

dsc00819
dsc00816

Minu valikuks said lõpuks ühed eriti mehised pruunid kevad-sügis saapad ja ühed hallid vabaaja jalatsid. Mõlemad on tähelepanupüüdjad. Hallid Esileedi silmis ja pruunid kõigi teiste. KÕIK on kommenteerinud, et need on nii ilusad. On tõesti ja olid number 45 ning ikka passisid jalga.

dsc00803 dsc00806 dsc00808

Kuigi mulle meeldib vabadus ja seda igas mõttes ning ma tunnen end kõige mugavamalt plätudes, siis kui ma panen need ilusad pruunid saapad jalga, viisakad püksid ja kampsuni selga.. pekki küll, juba viisakalt riietudes tunned sa end edukamana ja enesekindlamana. Igal juhul aitäh Shoeshopile meie pere poolt ja kes paljuks ei pea, minge tšekkige nende FB leht üle ja pange laik (ilus Eesti keel), nad seal suht aktiivsed ja jagavad ideid, millega erinevaid jalanõusid sobitada. Ja astuge poest läbi, et veenduda, et kõik, mis siin kirjas, on sulatõsi.


dsc00813 dsc00812 dsc00811

PS! Esileedi jalanumber ei ole 47. See on 47,5. OK ok, see ka vale. Igal juhul on tal selline number, millele näiteks enamus spordiajalatsite tootjaid naiste numbreid ei tooda. Kas oli 42 või 42,5 või 43. Midagi sinna kanti igal juhul. Vot. Muidu ei anna ta mulle rahu, et ma 47 kirjutasin 🙂

www.shoeshop.ee

https://www.facebook.com/yourshoeshop/

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…