Üllatus Shokoboxilt, mis Esileedi hinge paitas

Vahepeal on mul nii kahju, et ma meie elu pidevalt üles ei filmi, sest nii palju momente on, kus ma hiljem mõtlen, et kurat, oleks võinud ju filmida. Seda eriti lastega. Kuid ka Esileediga ja viimane olukord oligi just temaga.

Mulle kirjutas üks minu lugeja nimega Aleksandra ja ütles, et ta suudab meie perega nii hästi samastuda, kuna ka tema peres on hulganisti lapsi, kellest noorim on umbes kuu vanune. Ta on tegev ka ühes ettevõttes ja küsis, kas mul oleks midagi selle vastu, kui ta meile ühe üllatuse teeks. Ta ei maininud poole sõnagagi, et ta sooviks selle eest promo vastu ja kuigi ma tavaliselt ikka räägin, kui blogi meile mõne üllatuse toob, siis ma eelistan mõelda, et need asjad, mis meile saadetakse, on sellepärast, et meie perele rõõmu valmistada, mitte sellepärast, et kasutada blogi reklaamikanalina. Ja Aleksandra just sellise sooja tunde jättiski, et ta saadab meile kingituse, sest ta soovib seda teha.

Kui me selle paki mõned päevad hiljem pakiautomaadist välja otsisime, siis oligi see moment, kui ma oleksin soovinud, et ma oleksin Esileedit filminud, sest tema oli just see, kes selle paki auto tagaistmel lahti tegi. Kõige pealt tuli pakist välja jõulušokolaad, siis šokolaad kahele. See, mis tuli pakist välja kolmandana, oli see, mis kutsus Esileedis esile väga erinevad emotsioonid, sest ta suisa kiljatas, öeldes: “Henry sa ei kujuta ette, mis meile saadeti. Henry, vaata! VAATA! Need oleme ju meie. Nii ilus kingitus. Henry, vaata ja siin on kaksikud ja meie väikene poja.” Esileedi märjad silmad ja naerev suu olid indikaatoriks, kui liigutatud ta oli.

Tegemist oli väikeste šokolaadidega, mis olid pakendatud väga ilusaks šokolaadikarbiks. Iga šokolaadi ümbriseks olid ilupildid meie perest, mis Evelin (LINK) meist tegi ja mille ma blogisse postitasin. See oli tõesti imeline kingitus. Ma ei tulekski vist kunagi selle peale, et selline asi olemas on.

DSC_9466

Ma arvan, et see sobibki just sünnipäevakingituseks, sest see on nii sentimentaalne, magus, kui ka lihtsalt hästi läbi mõeldud kingitus. Igal juhul väga ilus. Ma arvan, et olekski keeruline leida paremat sünnipäevakingitust kellelegi erilisele, kellega sul on ühist minevikku ja selle tõestuseks ka pildid ning teha selline personaalne, ilus kommikarp. Palju selline asi maksta võib? Mul pole aimugi. Kuid võite neilt endilt Facebooki lehelt järgi küsida (LINK).

DSC_9467

Suurim miinus selle kingituse puhul on see, et no üldse ei raatsi neid šokolaade lahti teha. Kuid me oleme nüüdseks teinud ja šokolaad on ka väga maitsev ja sulav. Meenutab maitselt Cadbury šokolaadi, mis oli Iirimaal kõige levinum bränd.

Kuid suur aitäh Aleksandrale sedavõrd ilusa ja emotsionaalse kingituse eest. Oleme väga tänulikud 🙂

Nende tehtud töid saab näha nende FB lehel (LINK)

DSC_9469

DSC_9477

DSC_9478

DSC_9485

DSC_9487

DSC_9489

DSC_9493

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…