Jätkub

Nüüd sai postituste vahel natuke pikem paus. Kuid jätkan nüüd uue hooga.

the-end-old-movieSeda blogi sai pidama hakatud sellepärast, et võtsin osa projektist “Sinu uus tervislik elustiil” ja nüüdseks sai see läbi. Teeks kokkuvõtte siia järgi. Ütleme nii, et seda korraldasid väga toredad ja ettevõtlikud inimesed, kelle jaoks oli taoline projekt esmakordne ja tegelikult andis see tunda. Oli külgi, mis sel logisesid, oli külgi, mida ma sain proovida, mida ma muidu kunagi proovinud poleks- nagu näiteks need nahkapinguldavad ja rasvalõhustavad protseduurid. Kadestan juba ette inimesi, kes tulevikus sellest projektist osa võtavad, kui sellele järg tuleb- kui tehakse vigade parandus ja järeldused, mida saaks teha paremini :). Igal juhul olen neile tänulik tõuke andmise eest ja soovin neile palju edaspidiseks.

Millest ma kõige rohkem projektis puudust tundsin. Esiteks oli pooleks aastaks ettenähtud jõusaali kasutamine, kuid kahjuks jätkus treenerit vaid esimeseks paariks nädalaks ja treeningkava ei muutunud poole aasta jooksul kordagi. Teiseks tagasiside ja tugi- kuna pikaajaline eesmärk oli Uus tervislik elustiil, siis kahjuks jäid soiku lühiajalised eesmärgid. Neid me kahjuks ei püstitanud. Ma arvan, et selleks, et pikaajaliselt edukas olla, tuleb teha väikseid samme, ehk püstitada väikseid eesmärke. Oli veel nipet näpet ja kasvamisruumi neil õnneks on 🙂

Kuid kuidas minul läheb. Kenasti! Ma otsustasin, et suvel jätan jõusaali kõrvale ja pühendun rohkem jalgratta sõidule ja Crossfitile. Maksin Crossfiti eest juba kahekuu liikmetasu ka ära, et ei õnnestuks eemale põigelda. Eks see motivatsioon trenni teha käib ikka tõusude ja mõõnadega. Hetkel ma olen õnneks tõusul ja ootan pikisilmi igat trennikorda.

omega-3-eggsMarek Kalmus reklaamib Facebookis üpriski intensiivselt enda toitumis- ja trennikavasid ning mõtlesin, et ah, mis seal ikka- tellin endale ka. Ma ei tea, mida ma ootasin, kuid sain tüüpilise copy-paste trenni ja toitumiskava. Ma küll kirjutasin talle lahti oma personaalsed soovid ja eelistused ning treeningvahendid, mida saan kasutada, mis jäid täielikult tähelepanuta. Igal juhul, kui ma peaksin järgima seda toitumiskava, siis on minu nädala menüüs näiteks üle 20 muna, mitu kilo liha, liitrite viisi piima, üle kilo kohupiima, veits juurvilja ja paar õuna.

Kas ma võtaksin selle kavaga alla? Võib olla. Arvatavasti võtaksin küll. Kuid üks minu tingimustest oli, et kui võimalik, siis vältida piimatooteid, sest mina ei armasta eriti piima, ega piim mind. Lisaks suvel tahaks ju pigem rõhuda värsketele puu- ja juurviljadele: arbuus, maasikad, murelid jms. Seega teen ma enda jaoks natuke uurimistööd edasi, et saada lõplikult paika enda toitumine. Ma oleksin oodanud personaalsemat lähenemist ja minu soovidega arvestamist. Ma usun, et ta teab, mis ta räägib, sest edulugusid lugedes on näha, et need, kes kava distsiplineeritult jälgivad ka alla võtavad.

Kuid ma alustan homsest projekti: “45 päevaga miinus 15 kilo”. Kuidas see mul õnnestub, sellega hoian kursis. Kas ma saan sellega hakkama? Näis. Eesmärgid peavad olema piisavalt kõrged, et need pingutama paneksid. Selleks, et mind rajal hoida, siis teen järgmise 45 päeva jooksul ka regulaarseid video postitusi, et lihtsalt rääkida, enda tegemistest ja progressist. Hoiatan, et olen maailma kõige igavam kaamerasse rääkija. Seega, vaatamine puhtalt enda riisikol.

Siinkohal tervitaks veel Signet ja Priitu, kes 13.06.2013 andsid lubaduse, et enam ringi ei litutata ja tervitaks Rosaliet ja Karli (minu vanavanemad), kel täitus 13.06.2013 60 aastat sellest päevast, kui lubati samuti truu olla. Hip-hip.

Kommentaarid

“Jätkub” on saanud ühe vastuse

  1. helika ütleb:

    Pole nagu j2rgneva 45 p2eva jooksul n2inud yhtegi “regulaarset videopostitust” 🙂

    Promises, promises, again…. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Päevaküsimus

Kas pigem ootamatu pettumuse olukorras

Loading ... Loading ...

Otsi

Arhiiv

Liitu uudiskirjaga

FB ja IG seab aina kitsendusi, kui paljude inimesteni mu sõnumid ja postitused jõuavad. Jäta palun enda e-maili aadress, sest ma plaanin korra nädalas (või paari nädala tagant) saata mailile ühe uudiskirja, et sa ei jääks väikesest meelelahutusest ilma lihtsalt sellepärast, et FB nii otsustas. Luban, et need jäävad ainult minule ja ma ei levita neid kellelegi, ega hakka ka saatma spämmi. Luban olla viisakas ja vastutustundlik.

Loe ka neid lugusid

  • Pe**e, t**a, f**k ja teistest vahvatest sõnadest

    Kuna eile oli FB seinal juttu ropendamisest, siis ma mõtlesin, et kirjutaksin natukene meie pere filosoofiast sel teemal. Ma ei ole kunagi eriti suur ropendaja olnud. Mul on…

  • Miks te endale koera soovite? Peamiselt laikide pärast!

    Kuna mul pole mingit skandaali teile vahendada (tegelt üks on, aga sellest ma ei räägi), siis minu jälgijaskond on üpriski stabiiline, väikese tõusunurgaga ülespoole. Iga kuu tuleb mõnikümmend…

  • Midagi hoopis teistsugust

    Postitus valmis koostöös GoGoNanoga Ma huvi pärast vaatasin, et millal oli minu esimene koostöö GoGoNanoga ja kui mu blogi mulle ei valeta (vabalt võib), oli meie esimene koostegemine…